26. srpnja 2014.

Novo iz dm-a za proljeće/ljeto 2014. - dm blog newsletter proljeće + pripreme za ljeto


Kako sam vam u posljednjem postu najavila i predstavila, danas ću recenzirati proizvode koje sam dobila od dm BiH u proteklih nekoliko mjeseci. Mislim da bi to bilo najbolje riješenje kako ne bih gomilala postove, te biste mogli čitati o mojim dojmovima o ovim proizvodima na jednom mjestu.


Alverde Vintage Rose kolekcija

Iz ove kolekcije koja je u dm poslovnice došla početkom proljeća i poprilično sam sigurna da se još uvijek može naći jer se LE kolekcije kod nas zadrže poduže vremena. Radi se o kolekciji u nježnim nijansama, što je očito čak i po ambalaži koja je u ružičastim nijansama ili dekorisana ružičastim cvjetićima.  U kolekciji, osim proizvoda koje ću vam danas predstaviti, nalazi se još nekoliko proizvoda, od ajlajnera, preko rumenila, do meni najzanimljivijeg proizvoda, a to je tekući shimmer koji ima ljubičasto-rozi duochrome efekat.



Ruž za usne - 20 Velvet Kiss




Iako bi naziv ruža sugerisao mat finiš, svi ruževi u ovoj kolekciji imaju kremastu formulu i sjajni finiš. U ponudi su još dvije nježnije nijanse koje se bolje uklapaju u koncept kolekcije i bile bi sjajne za nekoga ko voli rockaste i nude nijanse na usnama za svaki dan, mada upravo ovako zamišljam nježnu, proljetnu crvenu.

Pigmentacija je srednja, nije riječ o ružu s kojim ćete dobiti potpuno prekrivanje u jednom do dva sloja, ali nije ni balzamasti ruž sa tek malo boje. Pigmentacija je baš između, no prednost je što se može nadograditi. Formula je kremasta i hidratantna.

Na meni ova nijansa izgleda više malinasto nego crveno zbog tena i boje kose, ali mislim da bi sjajno izgledala i na brončanom tenu uz zlatnu sjenu i neki tuš ili olovku u boji.




Sjenilo za oči - 30 Passion Pink




U kolekciji su dostupne tri nijanse sjenila od kojih mi se, iskreno, samo ova koju sam dobila učinila vrijednom pažnje. Druge dvije su klasična bež i svijetla, puderasto roza, dok je Passion Pink, sudeći po recenzijama, dosta kvalitetnija. Radi se o pink nijansi sa sitnim zlatnim shimmerom. Pigmenacija je osrednja, ali nadogradiva, a formula je glatka i kremasta. Ovu nijansu mogu predložiti za nanošenje preko kapka, do pregiba ili čak za korištenje kao highlighter.



Puder za čišćenje lica





Dolazimo do tipa proizvoda kojeg nisam prije viđala na policama asortimana bilo kojeg brenda. Radi se o puderu koji izgledom i mirisom podsjeća na svima dobro znani baby puder, s tim što je Alverde ovaj namijenio čišćenju osjetljive kože. Ne bih ga preporučila za klasično čišćenje našminkanog lica jer neće dobro otkloniti puder, ali stvarno smiri i očisti kožu i zbog svog praktičnog pakiranja bih ga preporučila za putovanja jer je malen i kompaktan.



Balea profesionalni šampon, regenerator i kura za dugu i oštećenu kosu




Ova dva proizvoda su oni koju su me skoro pa najviše oduševili. Radi se o dva proizvoda namijenjena oštećenoj kosi, pa iako moja nije takva, odlično su mi "legli". Znate već da obično kupujem Syoss šampone i da glede toga nisam previše zahtjevna, skoro svaki koji ne isušuje ili masti kosu mi odgovara, pa to je bio slučaj i sa ovim - nije mi zamastio kosu niti na ijednom području, kosa je nakon pranja i idući dan bila sasvim okej, nimalo isušena, lepršava...

Kod regeneratora je malo drukčija situacija i ono što mi je problem kod svakog jeste da mi ništa ne učini sa vrhovima, a ako ga stavim preko cijele kose, zamasti mi tjeme. Ovaj je zaista lagan i tekući, ne treba mu puno vremena da djeluje, čak štaviše, mogu ga isprati već nakon 20ak sekundi, a volim ga nanijeti preko cijele kose jer bude divno mekana i svilenkasta i uopće ne izgubi na volumenu kao kod većine regeneratora.



Ovaj duo bih ponovo kupila jer je odlična kombinacija za moju kosu. Ipak, sada sam uzela drugu verziju iz profesionalne linije Baleinih šampona koju sam već prestavila u posljednjem postu, radi se o verziji za sjaj kose (ljubičasta ambalaža) i na mojoj kosi i šampon i regenerator imaju sličan učinak.

Kura za kosu je već davno potrošena, pa zato nije na fotografijama. Radi se o intenzivnom tretmanu koji funkcioniše kao maska za kosu, dakle nanesete preko cijele kose ili na vrhove (zavisno od toga kakva vam je kosa). Meni je jedno pakovanje potrajalo za 2 upotrebe. Kosa je poslije nje nahranjena, mekana, glatka, nema petljanja i sl. Moram napomenuti da je nisam stavljala na cijelu kosu jer je ipak hranjivija od regeneratora i otežala bi mi kosu pri tjemenu, već samo na donju polovicu.


Balea sprej za ravnanje





Dolazimo do proizvoda oko kojeg sam bila najviše skeptična i ostala prijatno iznenađena. Da budem iskrena, ne vjerujem u to da na kosu možete staviti jedan preparat koji će je izravnati/uviti bez ikakvih drugih alata,  tako da sam i ja ovaj sprej kombinovala sa feniranjem. Da ne bi bilo zabune, sprej se nanosi na mokru kosu, preko cijele kose, a zatim se tokom feniranja, ukoliko ima potrebe za tim, ponavlja postupak. Nakon svake aplikacije bi se kosa trebala raščešljati kako bi se tekućina ravnomjerno rasporedila od vrha do korijena. Kosi daje pomalo ljepljiv osjećaj poput laka za kosu, ali uz nekoliko poteza četkom kroz kosu stvarno je izravni (iako ne kao npr. kad je ispeglate) i takva ostaje i idući dan.



Shimmer losion i sprej



Iako imaju sličnu namjenu, tek nakon što sam istražila to, zaključila sam da ova dva proizvoda nisu iz iste linije. Uprkos tome, zajednička im je funkcija, a to je shimmerasti izgled na koži.
Losion za tijelo je bogat teksturom, bež nijanse i sitnog zlaćanog shimmera. Hidrira kožu, fino se nanosi, dakle nema fleka nakon toga. Odličan bi bio za naglašavanje preplanule puti.


Ono što me zaintrigiralo kod losina jeste što me odmah podsjetio na jako drag proizvod koji je bio aktuelan prije koju godinu u Baleinom limitiranom ljetnom asortimanu i nisu ga uvrstili u stalni asortiman. Viđala sam ga po blogovima, i ja ga nabavila i zatim su svi počeli pričati o losionu, a ja sam ga potrošila do zadnjeg mililitra. Malo sam istražila i zaključila da je ova verzija gotovo identična dotičnom losionu kojeg više nema. Tako da ga toplo preporučujem svakom ko je volio Summer Glam i ko ima preplanulu put :)


Za razliku od losiona kojeg nanesete u jednom sloju, shimmer sprej se može dozirati, nanijeti u jako maloj količini ili pak nadograđivati u slojevima jer nije nimalo ljepljiv. Za razliku od losiona, sprej ima srebrnkasti shimmer. Na slici sam ga nanijela tako što sam ga dosta približla koži i nanijela nekoliko slojeva da bi shimmer došao do izražaja tako da ga vidite.



Celulit tretman





Proizvod kojeg nažalost nisam isprobala toliko dobro, tako da vam i ne mogu reći ništa posebno o njemu (inače dolazi od osobe koja ima celulit, tako da se pomalo i sramim toga). Saznala sam da je ovo reformulirani  proizvod. Iz Balee kažu da se umasira u područja "pogođena celulitom" barem jednom dnevno, ali bih napomenula da je učinak individualan kod svih proizvoda ovakvog tipa.



Mango  gel za tuširanje i gel za brijanje





Kako sam napisala u prethodnom postu, imam osjećaj da su gelovi za tuširanje, zajedno sa losionima za tijelo, postali najprepoznatljivija kategorija Baleinih proizvoda jer svake sezone izbace gomilu novih limitiranih proizvoda različitih mirisa. Formula gelova mi je, kako mi se čini, skoro pa ista, ne hidrira i jedino posebno su mirisi, tako da je Mango Mambo za mene potpuni promašaj jer mrzim tropske mirise (auch!), no odgovarat će onima koji takve vole.

S druge strane, miris manga nije puno izražen kod fantastičnog gela za brijanje koji je meni jedan od nadražih drogerijskih proizvoda ikad i uvijek ga imam u preparativnom ormariću u bilo kojoj mirisoj verziji (ponajviše onoj sa breskvom, pošto je uvršena u redovni asortiman). Gel je guste teksture za razliku od pjene, ne treba mu puno da djeluje kako bi omekšao dlake i stvarno je odlična solucija za brzinsko brijanje tokom cijele godine.


Sundance SPF30 stik








Dolazimo do proizvoda za kojeg sam poprilično sigurna da je novi u Sundance asortimanu za ovu sezonu i da će ga mnogu nabaviti ovog ljeta. Naime, radi se o stiku  sa zaštitnim faktorom 30 namijenjenim za upotrebu na licu. Ovakve proizvode sam primjetila u Vichy asortimanu, pa bih Sundance verziju preporučila kao budget-friendly alternativu. Neka vas izgled ne zavara, iako ambalaža podsjeća na balzam za usne, mnogo je veća. Osim ambalaže, sličnost sa balzamima jeste i gusta, masna tekstura zbog čije težine na licu vjerujem da ovaj proizvod neće odgovarati osobama masne kože. Kao i Alverde Vintage Rose puder za umivanje, preporučujem ga osobama suhe do mješovite kože za putovanje jer je praktično upakovan i idelan je za nanošenje u pokretu.


Sundance losion za sunčanje




Jedan Sudance proizvod koji se "ponavlja" od prošle sezone, ali ovaj put u drukčijoj mirisoj verziji. Prošle godine je bio dostupan sa mirisok kokosa, dok je ove godine u ponudi miris tropsog voća koji mi nije drag, no formula ga spašava. Kokos verziju sam prvi put zapazila po mnogim blogovima jer su ga svi toplo preporučivali zbog formule koja nije gusta i ljepljiva i ne ostavlja bijele tragove. Isti slučaj je i sa ovogodišnjom verzijom, samo je losion bijele boje (kokos je mint zelena) i mirisa tropskog voća. Pošto obično izlazim iz stana na kraće vrijeme, ove godine sam koristila SPF20, te bih ovaj proizvod preporučila svima sličnih navika, ali ukoliko ste osjetljivi na sunce i provote više od sat-dva na najjačem suncu, ovako nizak faktor vam neće pomoći.


Balea fludi za lice za mješovitu kožu i za svaki tip kože






Dolazimo do proizvoda koji su među mojim favoritima od svih iz ovog posta :) Radi se o fluidima za različite tipove kože, od kojih sam ja isprobala rozu verziju namijenjenu svim tipovima kože, koja sadrži vitaminski koktel i pomaže hidrataciji, kako navode iz Balee. 
Da budem iskrena, očekivala sam nešto poput Aqua Seruma, tekuće i brzoupijajuće, no ispostavilo se da je ovaj fluid teksturom bogatiji od dosta krema. Teksturu bih najbolje opisala kao gel, zbog čeka na licu imate ljepljiv osjećaj po nanošenju nekih 10ak minuta. Iako bi se fluid trebao upotrebljavati ujutro i navečer, upravo zbog vremena koje mu treba da se upije u kožu bih preporučila da ga ujutro nanesete odmah nakon umivanja, nastavite sa pranjem zuba i sređivanjem kose, tako da ne čekate dugo dok lice bude spremno za puder i ostali makeup.


Balea Lovely puter i kristalna kupka za stopala







Pošto je ljeto i temoerature (većim dijelom vremena) visoke, prirodno je da se znojimo, a kombinacija sa baletankama, salonkama i tenama nije baš najsretnija. Iako je Baleina kupka za stopala prvenstveno namijenjena umornim stopalima, zbog svojeg intenzivnog mirisa crvene narandže (koji me naveo da idem u kupovinu tražeći sve što miriše na njih - nisam imala pojma da ovako dobro miriše!) bih rekla da radi poprilično dobar posao u odstranjivanju neugodnih mirisa. Jedno pakovanje je dovoljno za 2 nanošenja.

Iako kupka obećava revitalizaciju i njegu, puter za stopala iz iste linije je dosta efikasniji u tome. Kao i Baleini puteri za tijelo, dosta je gust i bogat, te se sporo upija, no ipak je maziviji od njih. Rekla bih da je ovo idealan proizvod za tokom cijele godine, ne samo u sezoni sandala i vrućina, i da bi odlično djelovao u kombinaciji sa pamučnim čarapama preko noći u cilju omekšavanja zadebljane kože na petama, zbog čega ga toplo preporučujem i za ispucale laktove.


Ebeline ogrlica







Možda zvuči čudno, ali dok sam bila mlađa, nosila sam nakit dosta više i češće nego sada. Imala sam cijelu kolekciju raznobojnog nakita iz časopisa (no uglavnom plastičnog i ružučastog :D ), pa sam zatim prešla na nešto minimalnije i elegantnije komade kao što je ovaj. Radi se o ogrlici jednostavnog, tankog srebrnog lanca i privjeska plavog kristala u obliku suze. Kao što je i Snow u recenziji svoje narukvice navela, Ebeline ima širok izbor nakita različitih stilova, pa je idealan za poklone (ponedjeljak je Bajram, podsjećam!) :)


To bi bilo to što se proizvoda iz dm-a iz proteklog perioda tiče. U narednim mjesecima ću se truditi da ne odgađam recenzije ovako dugo i update-am svoja mišljenja o proizvodima koji su još uvijek na testiranju. Što se preporuka tiče, one idu visoko ocijenjenim proizvodima, a to su: Balea regenerator za oštećenu kosu, Alverde Velvet Kiss ruž, Balea puter za stopala, fluid za sve tipove kože i Sundance losion sa SPF20.


Sad je došao red na vas - pišite mi vaša mišljenja ako ste isprobali ijedan proizvod iz ovog posta i što vam je to naglo skočilo na listu želja? :)


16. srpnja 2014.

New In #6


Nakon prethodnog new in posta koji se pokazao kao jako uspješan, donosim vam još jedan :) Poprilično sam sigurna da pokriva poduže vremensko razdoblje u kojem nisam pisala zbog privatnih stvari o kojima ne bih na blogu. Jednostavno sam pomao i perfekcionista i odgađam sve dok ne budem imala materijala i sposobnosti za bolje, zbog čega mi je i blog postao obaveza umjesto odmora.

No, da se vratim na kupovine. U ovom razdoblju sam se odlučila krenuti sa šminkanjem, a samim time i graditi kit. Zbog toga nisam kupovala previše šminke za sebe, osim prijeko potrebnog i fokusirala se na pomno planiranje kako da izgradim  ekonomičan, praktičan i kvalitetan kit.



Dosadne stvari. Gel za tuširanje u maxi pakovanju, Garnier  micelarna otopina koja je već 3. bočica po redu koju trošim (na slici je 2., dok sam objavila post i potrošila sam je :)) i Violetino mini pakiranje maramica za skidanje šminke koje sam dobila na kasi u dm-u. 


Na Siranu se otvorila Roxanne radnja sa Golden Rose i Classics kozmetikom, Xceed i Roxanne parfemima i mnoštvom drugih sitnica od kojih sam si ja uzela novu metalnu turpiju (jer staklene ne rade ništa za mene) i dva para kineskih trepavica (za po kući :)). Kupila sam još i usku četku za feniranje, ali nju nisam slikala.


Balein vitaminski šampon ništa ne radi za moju kosu, ali sam zato oduševljena dm verzijom vodice za ispiranje usta (Dontodent) koja je uz to i dosta jeftinija od Listerina (250 ml Listerine je oko 6 KM, dok je 500 ml Dontodenta oko 4 KM).


Malo sam se za promjenu odmakla od Mercatorovog MyBody i Essenceovog plavog odstranjivača i ponovo kupila Ebelin. Solvente je tu da isprobam da li se imalo razlikuje od svojih užasnih klasičnih verzija.


Ljubičasta ekipa za kosu :) Ljubičasti Gliss regenerator u spreju, kao i cijela ta linija, je snižen 50 % u dm-u.


Na "Našminkaj mi osmijeh" eventu dobila sam Avonov Fleur parfem koji je dušu dao za proljeće i ljeto jer je svjež i sladak - recimo samo da ga moja mama jako voli i često koristi pošto je ona ljubiteljica takvih mirisa, te ruž za usne iz mat linije koji zapravo nije mat. Radi se ko tamnijoj nude nijansi koja je odlična za srednje taman ten jer nije prehladna i jako lijepo se složi sa brončanim tenom i tamnijim nijansama na očima.


Za kit sam uzela Bourjois Healthy Mix za suhu kožu bez previše nepravilnosti, nijanse su 52 i 55. 52 i ja koristim kao svakodnevni puder, iako mi je nijansu taman čak i u ljetnim danima, pa ja sitaciju sredim korektorom i bronzerom.


Još stvari za kit, iako ponekad i ja koristim Maybelline Color Tattoo u famoznoj Permament Taupe nijasni za obrve. Uzela sam i L'Oreal gel liner koji dolazi u pakovanju sa kistićem.

Zatim slijedi gomila noviteta iz dm-a o kojima nikako da pišem. Isprobala sam skoro sve, oko nekih mi se bilo teško odlučiti kakav sam dojam stekla, nekima sam izuzetno zadovoljna i kako ovo pišem, ili su u stalnoj upotrebi ili već potrošeni.


Nova Baleina linija proizvoda za dugu i oštećenu kosu u koju su uključeni šampon, regenerator i maska/kura za kosu koja nije na slici jer je potrošena. Moram reći da su mi već ušli u omiljene proizvode za kosu, zajedno sa sprejem za ravnanje kose čije se djelovanje zaista i primjeti na kosi, dakle nemate dojam da vam se iz kompanije smiju jer su vam podvalili vodu koja ne radi ništa (znalo mi se dešavati :)).


Krema za celulit koju nisam još ni isprobala, gel za tuširanje kojeg već smatram kao jednu od kategorija prepoznatljivih za Baleu (budući da svake sezone imaju nova i zanimljiva izdanja) i Balein losion za tijelo sa šimerom na kojeg ću posebno obratiti pažnju dok budem pisala recenziju jer je zamjena za drugi Balein šimerasti losion koji je bio favorit mnogih dok je još bio u prodaji.


Alverde proizvodi iz nove kolekcije: ruž u hladno crvenoj (na nekome i malinastoj) nijansu, ružičasto sjenilo i zanimljiv proizvod za čišćenje lica za kojeg vjerujem da će biti idealan za putovanja zbog svoje kompaktne ambalaže.


Posljednja dva mjeseca sam iz dm-a dobila prave ljetne proizvode, iako nam je ljetno vrijeme pomalo poljuljano gotovo stalnim kišama, ali se radi o stvarima koje gotovo svi koristimo u tom periodu. SPF je obavezan tokom cijele godine, mada mi se čini da ga se većina, u kojoj sam i ja, sjeti tek kad ljeto bude već u jeku. Tu su Sundance SPF30 stick i SPF20 losion za tijelo, kojeg sam već isprobala prošle godine, mada u drugoj mirisnoj verziji. Također sam dobila i svoj voljeni gel za brijanje kojeg gotovo uvijek imam u nekoj od drugih mirisnih verzija, i svjetlucavi sprej za noge koji će biti dobra suptilnija verzija šimerastog losiona.


Posljednji set proizvoda za ovaj mjesec se sastoji iz Lovely linije Baleinih proizvoda za njegu stopala, koja je odmah našla mjesto kod moje mame koja ima problema sa oštećenom i tvrdom kožom stopala, posebno ljeti. Za mene se našla divna Ebeline ogrlica u mojem stilu, jer volim jednostavne, ali elegantne komade, te najnoviji fluidi za njegu lica od kojih sam probala ružičasti za sve tipove kože i odmah mi je postao favorit među Baleinim proizvodima uopće :)


U martu sam svratila do Kiseljaka, kafenisala sa Anelom, Nikolinom i drugom Nikolinom, i naravno otišla u Galant i izašla sa okruglo 20 stvari za 60 KM - pa recite da nisam dobro prošla :)




Sve Flormar stvarčice: sve nijanse korektora (jednu sam već imala od prije), tri olovke za obrve (četvrta nijansa je crna i nemam potrebe za njom), narandžasto-crvena olovka za usne i najdivnija nude koju sam izgubila (kmeee) i najdivnije nude sjajilo koje posvijetli svaki ruž i visoke je pigmentacije. Kod ruža nisam išla na nude, već sam se odlučila za ružičastu sa žutim podtonom iz Revolution linije koja nažalost nema formulu tako dobru kao što je nijansa.


Pokupila sam i tri Moda sjenila i zaključila da moram po još njih jer su u biti to presovani pigmenti, no njih nisam slikala jer sam ih depotovala i još ih nisam popravila od nezgode,  te tri kista, dva Flormarova i jedan Gold (prvi put čula za brend kod Anele, ali su im kistovi za lice flafasti, ne opadaju dlake - jako kvalitetni).


Ostao je sam samcat i jedan jedini lak kojeg sam u Galantu kupila, pored silnih polica punih lakova.

Ako se pitate odakle 20 stvari ako sam navela samo 18 - uzela sam i naočale i novčanik.


Uzela sam i Golden Rose Satin Smoothing Fluid pudere za kit, koje uglavnom koristim na probama, dok za finalna šminkanja koristim druge pudere.


Puder u sticku u svjetlijoj nijansi jer tamniju već imam od prije i koristim ih za konturiranje. Divni šljhokičasti tuš koji najbolje izgleda kad ga se nanese preko tamnog sjenila ili u unutrašnjem kutu oka. Ostalo su stvari za nokte: brzosušeći nadlak koji mi je zamijenio Essence Better Than Gel Nails kojeg nema više u prodaji, Calcium Milk za jačanje noktiju što nisam primjetila jer su moji ionako čvrsti i ne očekujem da vidim rezultate na već oštećenim vrhovima, te dva laka koji su među mojim favoritima za ovo ljeto.


Osim poznate Paris linije lakova, sada su dostupni i Paris kompatni puderi - mene nije impresionirao jer je mekaniji, pa se i više primjeti na licu od Revelique Soft pudera kojeg sam potrošila. Zatim slijede ozbiljno podcijenjeni Golden Rose proizvodi, jer iako je GR u posljednjih nekoliko mjeseci, možda čak i godinu postao poznat brend na našim prostorima (što pripisujem lakovima i novitetima), nigdje na blogovima nisam vidjela da se piše o fantastičnim kompaktnim rumenilima koja me podsjećaju na Artdecova i šljokicama koje su nažalost povučene iz proizvodnje, ali su u BiH još uvijek dostupne. 


Šljokice u nijansi 205 sam koristila kad sam šminkala Dženanu/Blogobebu/Betmenku/Šljokicu :)


Gomila GR lakova, uglavnom u pastelnim i jarkim nijansama. 69 imam na nožnim prstima i radi se o pravoj Barbie rozoj, dok sam 80 nosila na noktima 7 dana sa 3 sloja i minimalnim oštećenjima.


Još Velvet Matte ruževa - jako mi je žao što ih nisam slikala kako treba i ne dolaze na izražaja na ovim fotografijama. 03 je smećkasta nude, 10 je prava boja usana, dok je 24 najdivnija mješavina crvene, narandžaste i ružičaste ikad. Bila sam naručila i 07 i 12, ali sam ih proslijedila dalje prilikom šminkanja. 


07 je najdivnija baby pink ikad, koristila sam je za bridal makeup ovdje.


Golden Rose je u svoju ponudu uvrstio i Dream Eyes, Eyebrows i Lips olovke. Uzela sam 405 i 406 - 406 je odlična smeđa za koristiti kao bazu ili čak i u pregibu za neki look iz 60ih, 303 za obrve, i 520 i 509 za usne. 520 je najtamnija nijansa, mješavina bordo i ljubičaste. Malo prekremaste za moj ukus, ali znam da mnogi vole takve. Tu su i tuš u olovci, Style crni glossy tuš po Azrinoj preporuci, šljokičasti tuš kojeg sam greškom uslikala ponovo i hvaljena Wonder Lash maskara.


Od uvoznika za Golden Rose sam dobila i Epilady set za depilaciju sa roll-on voskovima, uljem za poslije depilacije, grijačem i trakama za vosak. Primjetila sam da je i Veet u skorije vrijeme izbacio ovakav set.



Sve sa dvije slike gore sam dobila od Jasmine (neizmjerno hvala <3) i naravno da mi je favorit Lady Danger jer se radi o najljepšem crvenom ružu ikad.


Za kit sam kupila fantastičnu Catrice Glamour Doll vodootpornu maskaru, Fing'rs ljepilo koje se sporije suši od Artdecovog ali se jednostavnije nanosi i Misslyn ljepilo za parcijalke.



Jasmina je u Arenu dobavila i Ardell trepavice, pa sam uzela nekoliko komada za prigode na kojima sam šminkala. Najviše su me oduševile popularne Demi Wispies i Double Up 202 koje nisam slikala, ali ih možete vidjeti na fotografiji bridal makeupa prethodno u postu. GR lak sam dobila uz narudžbu, a konačno sam nabavila i NYX Taupe koje mi je savršeno za konturiranje.

Evo i kako Taupe izgleda na meni:



Sa BuyInCoinsa sam nabavila dva paketa trepki i izabrala one koje izgledaju najmanje plastično. 


Konačno sam nabavila i hvaljene Kryolanove Supracolor pudere koju su savršeni za fotografisanje i za problematičnu kožu, ali sam ih isprobala na sebi i podijeljenog sam mišljenja jer izgledaju krajnje neprirodno na koži koja ima suhih dijelova i moraju se pažljivo dozirati.




I za kraj, još komada za kit od MAC-a, ovaj put Blot puder i Neutral Cool paleta. Mislim da o njoj neću pisati mnogo već ću dojmove ostaviti za recenziju :)

To bi bilo to za ovaj new in post. Pišite mi da li vam se nešto posebno dopada ili vas zanima kako bih mogla požuriti sa recenzijama :)