30. kolovoza 2014.

Maybelline Baby Lips Peach Kiss iliti "tresla se gora, rodio se miš" proizvod


Vjerujem da ste svi čuli za ove famozne šarene balzame iz Maybellina koji su na tržišu u inostranstvu vjerujem više mjeseci, a u BiH su tek došli prije koju sedmicu (ponegdje još uvijek pristižu). Što se njih tiče, nisam ih viđala previše na YouTube-u jer pratim skoro pa isključivo tutoriale, već na Instagramu, Tumblru i tako tim stranicama sa slikama šminke i sl. i ne bih ni znala da su toliko traženidok nisu počeli stizati na ove prostore. 

Ja nisam bila previše oduševljena njima niti sam nešto jedva čekala da stignu, iako se uvijek obradujem novitetima, jer sam shvatila iz recenzija blogokolegica da se radi jednostavno o balzamima sa tek mrvicu ili nimalo boje  (zavisno od verzije), a ne balzamastim ruževima tipa Whisper linije, isto iz Maybellina. Ipak, jučer sam šetala gradom i svratila u dva cm-a i dm gdje sam ih konačno našla jer su svuda rasprodani (???).










Baby Lips balzami dolaze u 6 nijansi od kojih sam ja htjela nabaviti još i Pink Punch, ali mi se učinio presličnim L'Oreal Caresse ružu-balzamu kojeg već imam, pa sam uzela samo Peach Kiss. Na slikama iznad možete vidjeti kako izgleda u sticku/tubi i da se radi o breskvastoj nijansi, kako i sam naziv sugestira, sa mrvicu smeđeg podtona, što meni i nije baš privlačna nijansa i kad bi bio ruž, ne bih ga nabavila.

Na mojim usnama je gotovo proziran, mrvicu ih potamni, da dosta sjaja zbog sitnog shimmera i izgleda... masno. Da, da, pomasno i osim što tako izgleda, daje i takav osjećaj. Stavim nekoliko slojeva i stvarno osjećam da se svuda razliva okolo usana, skoro kao da sam jela pečenje... :)


Trajnost je kratka, začas "ispari" sa usna i bez obzira što se čini bogatim i hranjivim, jednostavno ima rijetku i masnu formulu za koju ne primjetim da ima neki poseban efekat, meni kao većina Labella, jedino mi nevenova mast, Pantenol i Alverde balzam sa nevenom djeluju kao da dosta više hrane i hidriraju usne.

Da sumiram: slatko i šareno pakiranje, pristupačna cijena od 3,85 KM, razvikan i razvijen marketing, loša boja sa shimmerom, masnjikava formula i osjećaj na usnama uz prosječnu njegu. Meni jednostavno prosječan proizvod koji popularnost duguje isključivo društvenim mrežama i marketingu, pretpostavljam kao i dosta drugih proizvoda, ali to ne znači da ga neću koristiti i imati u neseseru jer sam ionako u manjku sa balzamima. A i sviđa mi se pakiranje :)


Jeste li probali Baby Lips balzame i kakvo je vaše mišljenje o njima?

28. kolovoza 2014.

China Glaze Off Shore kolekcija - Feel The Breeze - recenzija i swatchevi




Prije nekoliko mjeseci sam krenula u kupovinu svojih prvih China Glaze lakova kod uvoznika za BiH, Lilo Cosmetics. Kako nisu imali skoro nijednu nijansu koju sam željela, a tada mi se nije kupovalo više proizvoda reda radi, nisam ih ni kupila. Pošto su mi se javili na profil za šminkanje prije kojih 10ak dana, sjetila sam se toga i odlučila ih naručiti usput sa Ardell trepavicama iako ih inače naručujem kod Jasmine iz Arene, a ovaj put su mi hitno trebale.

Odabrala sam dva laka iz China Glaze ljetne kolekcije Off Shore koja mi se nije pretjerano svidjela jer ima nekako standardne proljetno-ljetne nijanse, ali ove dvije su bile stvarno divne i specifične i nisam im mogla odoljeti da ih pronosam bar dok ima još malo ljeta. Radi se o nijansama Feel The Breeze i Shore Enuff, koji mi se nije svidio uživo tako mnogo kao na swatchevima, pa mi je Feel The Breeze puno draži i danas vam donosim njegove swatcheve.




Feel The Breeze je nijansa koju bih svrstala u istu grupu sa Maybelline Bleached Neons lakom kojeg sam vam swatchala u ovom postu. Radi se o pastelnoj neon nijansi koja je roze sa mrvicu koraljne u sebi (ili bolje reći roza žutog podtona?) čiji intenzitet još više dolazi do izražaja uživo.





Slike sam dorađivala koliko sam mogla kako bi boja bila što intenzivnija kao što je uživo i mislim da sam barem približno uspjela. 

Što se same formule tiče, nije najbolja, ali ni loša - gušća je i zeznut ćete lakiranje ako krenete lakirati odmah nakon prvog sloja jer će to rezultirati povlačenjem već nanesenog laka i stvaranjem kvržica i rupica. Najbolje mi je lakirati u jednom potezu sa jedne prema drugoj strani nokta. Potpuno prekrije u dva sloja. Trajnost mu je isto tako dobra, mrvicu bolja od zelembaća sa slika iznad.

China Glaze lakove možete kupiti na Arena webshopu ili kod Lilocosmetics Kakanj Facebook stranici. Tačnu cijenu ne znam jer sam bacila račun, mislim da je 7-8 KM, nije više.

Da sumiram: meni najljepša roze nijansa ikad i predviđam da će mi i kao lak postati jedan od najdražih ikad. Formula nije savršena, ali ni loša, već prosječna. Lak kojeg bih definitivno preporučila svima koji vole ovaj tip nijansi ili China Glaze lakove.

26. kolovoza 2014.

NAGRADNA IGRA - Golden Rose paleta sjenila


Negdje oko dva New In posta prije sam objavila slike ove palete za koju ste bili jako zainteresirani i raspitivali se gdje se ima nabaviti, koliko košta i sl. Eh, pa, pošto je planiram uskoro recenzirati, a nabavila sam još jednu viška, odlučila sam je vama pokloniti (novu i nekorištenu, naravno).







Poklanjam jednu Golden Rose paletu sa 24 sjenila jednoj osobi. Nagradna igra je otvorena samo za osobe koje su trenutno u BiH (zbog troškova slanja).

Da biste učestvovali, potrebno je:

1. Pratiti me preko Facebooka.  Ukoliko nemate Facebook ili želite više šansi za dobitak, pratite me na Bloglovinu, Pinterestu ili Instagramu. Praćenjem na jednoj društvenoj mreži/platformi dobijate po jedan ulaz za igru, na više njih jednak broj ulaza i sl.

2. Opcionalno: podijeliti post na blogu, Facebook profilu ili stranici, svaka podjela je po još jedan ulaz za igru.

3. Ispod ovog posta u komentarima navesti kako me pratite i gdje ste me podijelili, zajedno sa imenom i mail adresom.


I to je sve, nadam se da nije previše komplikovano i da se radujete nagradi :)



SRETNO!



25. kolovoza 2014.

Blog eventi (3u1 post) - L'Oreal Beauty druženje, #JMspirit Selected i Bourjois Beauty Blogger Party

Na moje iznenađenje, nakon L'Oreal konferencije za medije održane prošle subote koju sam očekivala budući da je održana i prošle godine u okviru SFF-a i da je nekoliko blogera bilo pozvano, ove godine se sezona evenata za beauty blogere nastavila krajem prošle sedmice, počevši u četvrtak.

Prošle subote je na L'Orealovu konferenciju bilo pozvano mnoštvo medija, uključujući i beauty blogere, o čemu ste mogli čitati ovdje, dok je četvrtak i vremenski period od 11 do 13 sati bio rezervisan samo za nas.


Našminkala sam se poprilično jednostavno i stavila Flormarov baby pink ruž žućkastog podtona kojeg možete vidjeti na slici ispod - uspjela sam se slikati čekajući ostale učesnike koji su kasnili :) Ipak, kasnije sam ga zamijenila neonskom mat narandžastom, Artdecovim Bon Bon koji je jedan od mojih omiljenih ruževa ikad.



na tv-u su nam bile prikazani promotivni spotovi za proizvode koji su nam predstavljeni

Isprobala sam i L'Orealovu aplikaciju koja na meni nije imala baš pretjerano dobar efekat zbog mojeg oblika očiju, ali na nekim djevojkama je fenomenalno djelovala i uspjele su se i digitalno našminkati.


Osim organizatora eventa koji su nas dočekali, na setu za sređivanje su nas dočekali Sanjin Egon i još jedna šminkerica kojoj nisam uspjela saznati ime i koju ćete vidjeti kako sređuje Neiru na slikama ispod. Bila nam je ponuđena i mogućnost feniranja i pravljenja frizura, za što je zadužena bila djevojka iz salona Šabić koja je poravila nered kojeg sam ja uspjela napraviti dok sam si brzinski uvijala kosu.






Šminkeri su se posebno fokusirali na ovaj makeup koji je jedan od tri zaštitna trendy looka SFF-a ove godine. Sanjin je kompletan look primjenio na Melisi, ali sam ga nažalost zaboravila slikati.


Osim njih dvoje zaduženih za šminku, tu je bila i promotorka L'Oreala, ljubazna Neira (izvinjavam se ako sam pogriješila i ime je Nejra) sa kojom smo pričali o kozmetici i L'Orealovim novim proizvodima i ponudama.




bronzer iz prošlog posta ipak dolazi u 3 nijanse u dm :)


Selfirala sam se sa Dženanom, Neirom, Amrom, Lejlom i Sanjom :)



I ovaj put su nas iznenadili prigodnim poklonima :) Moj je bio malo drukčiji, pa sam Color Riche ruž u nijansi Deep Raspberry zamijenila za Caresse balzamasti ruž, a taupe nijansu novih sjenila/presovanih pigmenata sa Color Riche ružem u  tamno crvenoj nijansi. Dobila sam priliku konačno isprobati Infallible puder kod kojeg mi se dopada gotovo sve osim nijanse. Osim toga, dobili smo neke duple proizvode od prošlog puta, uključujući i Superliner flomaster tuš kojeg sam ja već potrošila i drago mi je da je ponovo moj :)


U četvrtak isti dan, ponovo u 11 sati, ali navečer, sam pozvana zajedno sa Dženanom koja je pozvala i Zerinu kao +1 na #JMspirit party. Nismo se puno slikale, ali zato smo se dobro zabavile :) Uspjela sam uloviti pokoju sliku da vidite kako sam bila našminkala (stavila sam L'Oreal Color Riche ruž sa slike iznad).




U petak je održan Bourjois Beauty Blogger Party i drago mi je što je priliku prisustvovati imalo puno više djevojaka koje nisu bile na L'Orealu :)






Kao što ste vidjeli na slikama iznad, kutak na Eiffelovom mostu je u potpunosti bio uređen u stilu Pariza, sa elegantnim dekoracijama i u ružičastim nijansama - u Bourjois duhu.


Uglavnom sam se družila sa Amrom, Neirom i Neirinom prijateljicom Eminom.



I bio je konačno red na jedan selfie sa Jasminom :)







Nekoliko puta smo uspjeli napraviti zajedničke fotografije i drago mi je kad nas vidim u ovako velikom broju.



Bila sam se našminkala pomalo u stilu 60ih, sa L'Orealovim Caresse ružem u pink nijansi koja mi jako dobro pristaje iako najčešće nosim crvene nijanse. Ovaj put sam dodatno stanjila obrve i promijenila način nanošenja sjenila jer sam ga stavila dosta iznad pregiba i zasad mi se sviđa promjena.

I od Bourjois smo dobili lijepe poklone - ogromne naočare pomalo mačkastog oblika koje mi odlično stoji (što se ne bi moglo reći za većinu njih jer su avijatorke na meni apsolutno grozne), Rouge Edition Velvet tekući ruž za usne, Volume Glamour Max maskaru koju sam htjela isprobati otkad je Azra nahvalila, te glitter crnu olovku čija mi se formula jako svidjela pa planiram nabaviti i zelenu i plavu.



Sve u svemu, prošla sedmica je bila jako zauzeta i ispunjena. Hvala brendovima na pozovu i mogućnosti za druženje, te se nadam da će ovakvih evenata biti i više :)