30. lipnja 2011.

LOTD: Golden wine.

Definitivno bi trebalo izmisliti i pojam "ljetni umor" ili, bolje reći, "ljetna lijenost". To bi bio epitet za moje stanje zadnjih 2-3 dana. Po cijeli dan sam u pidžami, izležavam se, gledam filmove i ne radim ništa korisno. Podhitno moram naći neku zanimaciju.


Danas sam se potrudila i napravila nešto. Kažem "nešto" jer je barem više od pudera, rumenila i maskare, što sam nosila u danima napada već ranije pomenute ljetne lijenosti.

Na blogu Delicate Hummingbird (linkala bih, ali blogger ne surađuje, imam sveukupno 7 opcija za uređivanje teksta -.-') sam pročitala recenziju Flormar sjenila, za koje je blogerica rekla da su jako dobra, a vjerujte, ima milion sjenila, počevši od Essence i Catrice, pa sve do Dior, YSl i MAC. Kad su njoj dobra, onda zaslužuju moju pažnju :D Detaljna recenzija uskoro.

Odabrala sam nijansu 21, bordo-smeđu sa zlatnim i pink mikroshimmerima, te je sparila sa srednje zlatnim sjenilom, u sami pregib nanijela vrlo malo tamno smeđeg sjenila, smeđu olovku stavila tik uz trepavice i gotovo :D Na usne sam stavila prozirno sjajilo za zlatnim odsjajem, ali mislim da bi uz ovaj look odlično išao ruž boje mesa ili neka lagana berry boja.





Btw, primjetila sam da su u dm stigla L'Oreal Infallible sjenila, koja su u biti presovani pigmenti, i već si na wishlistu dodala jarko zelenu kivi boju, a možda pokupim i boju kože sa mnoštvom zlatnih shimmera :) Ako koga zanima, pogledajte, u ponudi je 7-8 nijansi.


Da li vam se sviđa look? Da li više volite neutralne boje i nude makeup kao dnevnu varijantu ili pak tu i tamo nabacite nešto dramatičniji look?

Broj komentara: 9:

  1. Obrve su ti mrak! Boje je fotić malo pojeo ali mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala svima na lijepim komentarima ^^

    Biberlee: I mene nervira što ova Flormar sjenka nikako ne dolazi do izražaja -.-' A oko obrva se baš potrudim, svakog dana ih uređujem. Čekaj dok napravim tutorial, kad ih vidiš bez olovke i sjenila onesvjestićeš se od horora haha :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Svidja mi se make-up *-* Odlicno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Iskreno, ovako nešto si i sama napravim jer jedino to uspijem napraviti kako treba. Zbilja nije teško napravit i baš je za ljetne dane. Otvori oči i lijepo ih naglasi. Da skratim, obožavam zemljane tonove ;). Super blog, drago mi je vidit da ima još mladih cura poput mene koje vole kozmetiku i naravno ne mogu bez pudera :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasan look, krasno izblendano, sve mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala vam puno, zadovoljstvo mi je voditi blog kad vidim ovako puno vaših pohvala :)

    brownie: ja kad sam lijena nabacim liniju tušem i maskaru i to je to. Volim i jarke boje ali ih nisam dosad nešto pretjerano upotrebljivala, moram se ispraksirati :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)