O blogu

Ovaj blog je nastao od strane djevojke koja gaji ljubav prema makeup-u, kozmetici, kreativnosti i umjetnosti uopće. Iako nastojim blog prvenstveno posvetiti kozmetici, smatram da je ovo, na neki način, i moj lični kutak na Internetu, tako da ćete nerijetko, osim recenzija, swatcheva i novosti u makeup svijetu, na Kontrol&Vanity moći čitati i o mojem privatnom životu, random stvarčicama koje me uveseljavaju, hobijima, pronalascima u bespućima Interneta, te preporukama za druge zanimljive lokacije blogosfere. 
Iako se često poneka zbivanja i ličnosti nađu na udaru moje kritike, tvrdim da ću uvijek iznijeti svoj argumentovani, lični stav i mišljenje baziran na iskustvu.
Na blogu pišem i recenzije proizvoda koje dobijem od strane PR tima, proizvođača ili pak uvoznika. Jako mi je drago što su me prepoznali i biće mi uvijek drago napisati svoje mišljenje o istima, ali uvijek u potpunosti iskreno, jer smatram da se proizvod mora dokazati prvenstveno svojom kvalitetom, a da na nju nikako ne smije utjecati činjenica da li je proizvod kupljen mojim novcem ili sam ga pak dobila.
Uvijek u komentarima možete napisati svoje mišljenje o postu, blogu, mojem radu ili mi pak dati prijedlog/kritiku/savjet za daljnji rad. Također, slobodni ste mi napisati i e-mail ili pak poslati poruku na Facebook fan stranici za sve što vas zanima. No, bilo kakva lična prepucavanja, vrijeđanja ili diskriminacija će biti obrisani istog trenutka. 
To je to od mene, cure :) Puse i uživajte :*

1 komentar:

  1. Hey, ako te zanima jedan zanimljiv blog o modi -
    http://modnizamorac.blog.hr/. Piše ga moja prijateljica koja bi bila sretna da nađe novog čitatelja.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)