15. lipnja 2011.

LOTD & shopping

Danas sam nosila koraljnu majcu kratkih rukava sa plavim natpisom i električno plavi sako, tako da je i make-up bio tih boja :)








Na očima sam povukla crtu plavim linerom, a na obraze i usne nanijela koraljno rumenilo i sjajilo. Jako jednostavno, zar ne?


Proizvodi koje sam koristila:


lice:
-Artdeco Rich Treathment puder
-Farmasi tekući korektor
-Manhattan puder u prahu
-Miss Sporty koraljno rumenilo (naziv nijanse se nažalost izbrisao sa pakiranja)


oči:
-Essence Metal Glam tuš 02 on the go
-Max Factor False Lash Effect maskara


usne:
-Essence stay with me! sjajilo 03 candy bar




Također, ova dva dana sam obavila i mali shopping. Danas se u Ferhadiji br.53 otvorio Didaco shop koji ima izvanredan asortiman kozmetike, uključujući Farmasi, Astor i Eveline.





Evo popisa svih stvari koje sam si zbavila:
-Gabrini Terracota rumenilo 106
-Farmasi kist za tekuću podlogu
-Farmasi kist za sjenila
-Ovnak industry aplikator za sjenila
-Essence My Skin hidratantna krema
-Flormar Supershine miracle colours lak za nokte u26


Gabrini rumenilo me oduševilo teksturom, pigmentiranošću, i time da dobijete nekoliko različitih nijansi koje možete koristiti samostalno ili pomiješane zajedno. Nažalost, 106-ica je malo pretamna za mene kad se sve nijanse pomiješaju, pa ću na obrazima koristiti isključivo svjetliji dio. Njegova cijena je 6 KM.





Nijansa Flormar laka je najljepša ljubičasta koju posjedujem, prepuna srebrnog i plavog shimmera.





Essence My Skin krema je jedan od proizvoda koje ću sigurno ponovo kupiti kad ju potrošim. Hidratacija se bukvalno osjeti na koži, ima svjež miris krastavaca i gelastu, ali jako laganu strukturu. Cijena je 4.85 KM.








Ovnak industry je firma čije proizvode ćete naći u cm-u, Kozmu i Didacu, proizvodi umjetne nokte, trepavice, kišobrane, šaleve, torbe, kistove i što već ne. Njihovi kistovi za puder i rumenilo su mi bili grozni, ali ovaj aplikator je jako čvrst i precizan, malo zašiljen pri vrhu tako da će odlično poslužiti za razmazivanje olovke za oči. Must have za cijenu od 1,65 KM.
Farmasi kist za sjenila je odličan, mekan, može se koristiti za blendanje ili nanošenje sjenila preko cijelog kapka. Ne znam tačnu cijenu, nije više od 6 KM.
Farmasi kist za tekući puder još nisam isprobala, ali ne mislim da će biti loš jer je mekan i nije isuviše malen ili velik. Nažalost, kod ovog mojeg drška nije najbolje pričvršćena uz onaj metalni dio, nadam se da me razumijete. Zato prije kupovine obavezno obratite pažnju na to. Njegova cijena je 10,80 KM.


Kako su mi trebale nove baletanke za ljeto, a moja malenkost ima užasno osjetljiva stopala koja imaju izbačenu kost na zadnjem dijelu, te moram uzimati veći broj, a onda bi mi stopala stalno klizila iz istih, odlučila sam se za prekrasne oxfordke sa cvjetnih uzorkom.







A čime ste se vi, drage moje, počastile u posljednje vrijeme? :)

Broj komentara: 6:

  1. Cipke su predivne! Mrak su! I ja stalno nešto takvo tražim!

    OdgovoriIzbriši
  2. @Maybe: Ja sam se zaljubila <3 Kupila sam ih na pijaci za samo 100 kn, za tu cijenu su fakat isplate :D Imam i oxfordke na punu petu, i želim još jedne duboke, sive za jesen.... To mi je omiljeni tip obuće *_*

    OdgovoriIzbriši
  3. Na mojem ELF kistu se drška odvojila, pa sam je zalijepila sekundarnim ljepilom. Nisam sigurna da li je to ispravno, ali više se nije ni mrdnuo.
    Stalno nalijećem na Flormar lakove u zadnje vrijeme, danas sam kupila neonski plavi a vraćam se po narandžasti i zeleni (neonskiii o_O) i dva Gabrini mat laka, sve za 4 KM :)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Biberlee: Za tu cijenu Flormar lakovi su zaista i više nego odlični. Meni je za ovaj trebalo samo dva sloja, a četkica i izbor boja su fantastični! E i ja sam razmišljala da zalijepim sekundarnim ljepilom, ali kod mene se drška odvojila samo milimetar, pa ću morati biti veoma pažljiva da si ne slijepim prstiće :)

    @Make up and more: Hvala ti :) Šteta što više nije dostupan :(

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)