20. prosinca 2011.

Top proizvodi 2011. (dekorativna kozmetika + kistovi + lakovi za nokte)

Došlo je vrijeme da i ja predstavim što sam to najviše voljela u protekloj godini.




LICE






Catrice Photo Finish - već sam sve rekla u recenziji, samo ću ponoviti da je jedna od najboljih drogerijskih podloga. Ikad.


Essence Fix & Matte puder u prahu - potpuno proziran, fiksira i matira u jednom. Posebno mi se sviđa što ne daje brašnast izgled licu, već zaglađuje kožu i daje baršunasti finiš.


Essence stay all day - jedan od boljih tekućih korektora sa solidnim prekrivanjem. Ne uvlači se u borice ispod očiju i ne čini to područje isušenim. Ispod njega ipak koristim neki breskvasti korektor kako bi neutralizirao podočnjake u potpunosti.




ELF bronzer iz bronzer/rumenilo dua - i nije baš najsretniji izbor za konturiranje pošto je nešto tamniji, ali zaista nema ni trunke narandžastog u sebi. Volim ga nanositi flafastom četkom za puder jer ga tako najbolje izblendam. Daje malo topline licu, a nije loš ni za koristiti umjesto rumenila. Jako je pigmentiran, pa pazite da ne pretjerate i postignete suprotan efekt od željenog.


Flormar bronzer iz bronzer/rumenilo dua - moj bronzer br. 1. Neutralan je, ne previše taman, nimalo narandžast. Odličan za konturiranje. Lako se blenda i dugo traje.




Catrice Defining Duo rumenilo 020 Peach Sorbet - jedno od najneutralnijih rumenila ikad koje ide uz svaki mogući look. Također napisana recenzija.


Artdeco rumenilo u nijansi 34 - pored najsavršenije teksture ikad, boja koja je miks crvenkaste i šljivaste (plum) je idealna uz kombinaciju sa crvenim ružem.




Gabrini Terracota pečeno rumenilo (nijansa se izbrisala) - ovo zapravo nije rumenilo, već bronzer/highlighter. Na onima jako svijetlog puta daje sjaj i definiciju. Često sam ga koristila i na prijatejicama srednjeg do tamnijeg tena kao highlighter, jer ne ostavlja puno boje, samo zdravi, brončani sjaj.


Essence sun club highlighter - 8 grama čiste ljepote. Recenziju pročitajte ovdje.


OČI






Catrice sjenila - odlična pigmentacija, itvrstan izbor nijansi i niska cijena.


Flormar sjenila - otkriće godine, svilekasta i uopće se ne truse, a k tome i super pigmentirana.


Essence Party All Night - miks zlatne, smeđe i taupe, metalik finish; može li bolje? :)


Artdeco baza - intenzivira sjenila i čini ih postojanim; sve pozitivne recenzije su zaslužene.


Essence gel liner - nije najidealniji izbor za deblju crtu jer se malo preslikava, ali osim toga nemam većih zamjerki. Također sam ga koristila kao podlogu za smokey eyes.


Essence stay all day Glammy Goes To... I Ballerina Backstage Dance The Swan Lake kremasta sjenila - prvo je idealno za dane kada sam u žurbi, fiksiram ga sa Flormar sjenilom sa slike iznad i dodam crnu crtu tušem i voila!. Drugo koristim kao bazu za intenzivna sjenila jer je potpuno bijelo i čini da boje dođu do izražaju u potpunosti.


Golden Rose gliter tuš - dovoljno pigmentiran, odlično izgleda preko Artdeco tirkizne Soft Liner Waterproof olovke ili sam u dva sloja. U kombinaciji sa koraljnim ružem sam ga najviše nosila ovo ljeto.


Rimmel olovka za obrve 004 Black Brown - dovoljno tvrda, postojana i ne razmazuje se, također mi i nijansa odgovara.


Essence I Love Extreme - najbolja maskara ikad. Očekujte recenziju.





168 paleta sjenila - ubjedljivo najbolja investicija ove godine; mislim da je vrijedi kupiti i samo zbog shimmerastih sjenila koja su i više nego odlična. Također recenzija u pripremi.

USNE





Golden Rose i Rimmel ruževi - postojani, intenzivnih boja, jeftini i pigmentirani. 


Essence stay with me My Favorite Milkshake sjajilo - ko bi odolio ovako lijepoj nude boji i slatkoj ambalaži? :) Tekstura je izuzetno gusta što doprinosi postojansti, a boja ide uz zaista bilo koji look.

Manhattan Water Flash sjajilo - tekturom potpuno drugačije od Essence-vog, jako je lagano na usnama, nimalo gusto ni ljepljivo. Također je pigmentirano, ali, nažalost, nedovoljno postojano.

NOKTI

Rimmel, Essence, Catrice, Gabrini, Golden Rose, Flormar - stalna ekipa :)












KISTOVI

Tu su elf kistovi koje sam nedavno nabavila i koji su mi odlični, posebno Powder brush, ravno rezani kist kojeg koristim za tekući puder. Tu su također i Essence smokey brush, idealna za crease, te Farmasi kist za sjenilo kojeg zapravo koristim za blendanje jer nije potpuno pljosnat.




Broj komentara: 10:

  1. UF, Kako dobre kozmetike ovde ima:)
    Paleta je to die for! Ja zelim sebi kupiti takvu vec odavno:D
    Ruzevi su isto predivni!

    OdgovoriIzbriši
  2. Na esence liner se tek navikavam, ali mi se vec dopada. Catrice lakovima sam odusevljena i svima ih preporucujem. a razmisljam o kupovini jos par stvarcica sa tvoje liste!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super stvari, sve bih za sebe :)
    Neke imam a neke cu da probam jer su me razne recenzije uvjerile da je dobro :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Woooho, odlični proizvodi!
    Moje najveće otkriće ove godine su Revlon ColorStay, Catrice Photo Finish & Essence I ♥ Extreme maskara!!
    Catrice lakove baš ne volim jer jednostavno nemam sreće s njima. Koji god kupim je gust i gotovo je nemoguće lijepo nanijeti drugi sloj :(

    OdgovoriIzbriši
  5. Slazem se sa svim sto si navela. :D
    Posebice oko Flormar dua, SAVRSENSTVO!
    Ti si mi otkrila Catrice podlogu koja mi se uvukla pod kozu koliko je dobra, zaista THE podloga! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super stvarke. Ovaj elf duo sam tek dobila i super je za sad :) kao i ravna četka ...a i sjaj stay with me je i moj jedan od omiljenih :)

    OdgovoriIzbriši
  7. I ja imam ovu paletu sjenki,mada puno je ne koristim, jer uglavom imam uvijek isti klasicni make up eyeliner + red lipstick :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)