2. siječnja 2012.

Catrice novi asortiman za proljeće/ljeto 2012.

Da, znam, 2012. je tek počela, zima je u punom jeku, a Catrice nam već sprema nove poslastice :) I kako mi se čini, stižu već za mjesec-dva na police. Među novim asortimanom će se naći novi proizvodi i nove, vesele i jarke proljetne nijanse već postojećih proizvoda. Pa, pogledajmo.










A evo što sve izlazi iz ponude:




Ono što me se najviše dojmilo jesu highlighter u olovci, nove nijanse sjenila i lakova i kist za smokey efekt. Privlače me i pečena sjenila, samo se nadam da neće biti tako loše kvalitete kao ona iz Out Of Space kolekcije. A ono što mi se nije svidjelo jeste da izbacuju neke sjajne nijanse lakova i sjenila :( Šteta! I to što u pola novih proizvoda za usne ima metallic finish. Još veća šteta, jer su pojedine boje zaista sjajne.

Pretpostavljam da će uskoro i Essence izbaciti informacije o svojem novom asortimanu (pa da se konačno mogu pomiriti s činjenicom da ću bankrotirati) da se iskupe za katastrofalne kolekcije čije vam slike donosim u idućem postu...


*P.S. Sve slike su sa blogova Innen und Aussen i Style Ladies.



Broj komentara: 7:

  1. I meni je highlighter zanimljiv, i lakovi naravno :)
    Ne vidim na ovom popisu koji lakovi izlaze iz ponude? Jesi li ovo cijene u eurima, bilo bi previše dobro da bude istinito ako su KM :D

    OdgovoriIzbriši
  2. @Nego šta nego u € :( Imaš kod Chloee kompletan popis, nisam htjela krasti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedva cekam proljetnu kolekciju jer to znaci da ubrzo prolazi zima :) ima super stvarcica, lakova i sjenki posebno.
    Na mom blogu je giveaway, pa navrni :)

    OdgovoriIzbriši
  4. A zna li netko kad će ovo doći u hrv?

    OdgovoriIzbriši
  5. Bas slatko.volim sminke.vidjela vec neki proljetni novi asortiman.kupit cu cim budem prvi put u gradu.jupiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)