16. siječnja 2012.

Lush kupovina!

O Lushu sam čula svega i svačega, i pozitivnog i negativnog, pa sam i sama odlučila isprobati nekoliko proizvoda i istražiti asortiman. Koji je ogroman. Doslovno. Kad uđete u njihovu radnju nećete se moći izvući pola sata minimalno, a da ne pričam kakvu će štetu novčanik pretrpjeti :) Što se samog asortimana tiče, ima zaista svega, od bombica i kugli za tuširanje, pilinga, krema, tonika, gelova, sapuna, masažera, balzama, šampona, mirisa... A što je najbolje, sve je prirodno, ručno rađeno i preslatko izgleda <3 Također, ovog mjeseca važi i Fiftififti popust  na sve blagdanske proizvode, pa sam se i ja odlučila počastiti. Iznijet ću samo kratke opise i prve dojmove, a opširije ćete čitati u recenzijama.




Color Supplement želim isprobati već duže vrijeme jer ga je Dulce Candy nahvalila, a nije bila u krivu :) Ovo je kremasti pigment koji se može koristiti samostalno, pomiješan sa hidratantnom kremom ili drugim puderom. Za ovo zadnje je posebno odličan jer je nijansa koju sam ja odabrala, Jackie Oates, najsvjetlija u asortimanu, te super služi kao posvjetljivač za tamnije pudere ako ste kojim slučajem fulili nijansu (a to nam se svima bar jednom desilo, nažalost :/).



Jungle regenerator sam dobila kao poklon uz kupnju gore navedenog Color Supplementa, a Snowcake sapun sam nabavila danas. Jungle je, kako kažu, njihov najprodavaniji regenerator za sve tipove kose koji čii kosu mekanom i svilenkastom te lakom za raščešljavanje, a Snowcake je najkremastiji i najsapunjičastiji (postoji li ta riječ uopće? O.o) sapun ikad. Sa mirisom badema. Mljac! :)


Pored Celebrate balzama bilo ih je još nekoliko u ponudi, a ja sam ovaj odabrala upravo zbog preslatkog dizajna (zlatne pucketave kuglice su me osvojile <3), ružičaste boje i kremastije teksture u odnosu na, recimo, Snow Fairy. Balzam je hidratantan i nimalo tvrd, taman za njegu ispucalih usana. Također ima okus po šampanjcu, a usnama daje i sedefasti odsjaj, koji bih u svakom drugom slučaju mrzila da nije svijetle boje i lake razmazivosti.

Cijene (bez popusta):
Jungle - 12 KM/kom
Jackie Oates - 17 KM
Snowcake - 10 KM/100 g
Celebrate lip tint - 18 KM

Jeste li se vi opskrbili Lush blagdanskim proizvodima? Koji su vam najdraži? Prijedlozi, molim, pomozite mi u sljedećoj kupnji :)

Broj komentara: 19:

  1. Javi cim prije recenziju colour supplementa! :D
    Ja se stalno vrtim ko macak oko vruce kase oko njega i nikako da ga kupim. Uvijek sam bi,nebi..pa onda uzmem nesto sasvim trece. :)
    Od Lusha mi je fantastican lip scrub, pogodovo za usne poput brusnog papira. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javim dok ga još malo isprobam glede trajnosti :) A ako očekuješ nešto kao klasičan puder, razočarat ćeš se. Ovo je gusto, ali opet ne prekriva kao Revlon CS ili Catrice PF; super je ljeti za toniranu kremu jer ih je većina na tržištu prenarandžasto; daje prirodan polu-mat finiš. Eto, informacije i dojmovi u ovih nekoliko prvih dana korištenja :)

      Izbriši
    2. Eh, da, za lip scrub, i on je bio na sniženju (zimsko izdanje, sa špinatom i citrusom) sa 70 na 35 kn, i htjela sam ga uzeti umjesto lip tinta od kojeg je bio skuplji za 5 kn, ali ja sam već do tog momenta potrošila sve do zadnje pare (kad uđem u radnje, ne moš' me iščupat' odatle :D). A i čitala sam da je nekako presuh, ne znam za ostale. Zapikirala sam čokoladni, totalni sam ovisnik o svemu čokoladnom <3

      Izbriši
  2. Da ga nema trebalo bi ga izmislit :))
    Nažalost, u mom gradu nemaju svoj dućan, ali zato se opskrbim kad idem u Zg. Obožavam njihova ulja za kupanje, obavezno probaj npr. Dreamtime ako nisi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš :D Jesu ta ulja u, onako, krutom obliku? Nisam baš ljubitelj ičeg tekućeg za tuširanje ako nije gel.

      Izbriši
    2. da. imaš i kugle za kupanje, i pjenušave isto.. mmm, mogla bih se sad ić' bacit u jednu :))

      Izbriši
  3. odlican post :)
    jedva cekam detaljne utiske :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. eto sad i ja moram u potragu za Lush proizvodima,nagovorila si me,odlican blog pratim

    OdgovoriIzbriši
  5. A kakav je to popust u pitanju i dokad traje? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Popust na sve limitirane blagdanske proizvode, traje sve do isteka zaliha.

      Izbriši
    2. Ovaj Snowcake mi zvuči jaaaaako primamljivo :)))
      Brrrrrzo testiraj i javi nam kakav je :-*

      Izbriši
  6. Balzamić je presladak, morat ću ga isprobati. A sapun sa mirisom badema, mmm. Imam samo jedan Lush proizvod, a to je bila jedna kremica za tijelo koju sam vidjela kod poznanice i kupila. Nisam znala kako se zove (a bila u Sarajevu u BBI centru) i opisujem ja prodavačici kremicu, a u biti sve isto pakovanje imaju, ccc. miris je bio prepoznatljiv, ona mi je otvorila svaku dok nisam pronašla svoju. Platila sam je 34 KM i pala na guzicu kad mi je rekla koliko košta. I možeš misliti, promijenila mi je miris i teksturu nakon nekih pola godine. Nisam je potrošila, možda pola itako mi je krivoo

    OdgovoriIzbriši
  7. ovo jackie oates nesto.. jel to tonirana krema? vec neko vrime gledan na njihovom web shopu (koliko znan oni nemaju ducan u splitu :( )
    jel moze recenzija? cini mi se previse svjetla. kakvo je prekrivanje?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)