14. travnja 2012.

Što sam nosila u posljednje vrijeme.

I've been a bad blogger. A very, very bad blogger.

Znate ono kad okinete otprilike oko 100 + slika nečega za blog? I onda prebacite na računar i ostavite ih da stoje i kad ih nađete dva mjeseca kasnije imate ovakvu facu:


"Where the fuck this came from? Before Christ? O.o"

Baš tako. A još kad shvatite da nijedna od tih 100+ slika ne valja (nimalo) ni za pokazati nekome, a kamoli objaviti na blog...


Sad story of every blogger, indeed.

Anyway, moje jadikovanje nije razlog što vam oduzimam 5 minuta dragocjenog vremena (vrijeme je novac, zar ne? bar za Gatesa...), već da vam pokažem ono malo što je preostalo od svih tih silnih slika. 0.01 %, vjerujem. Nisam nešto bila raspoložena za komplikacije, kao i uvijek, doduše, pa su mi u tim minutama kad nemam volje ili vremena ni za što, najbolji saveznici bili maskara, neki jarki ruž, ružičasto rumenilo da malo podigne cijeli look i - voila!


Artdeco rumenilo u nijansi 34 (na 2. slici). Definitivno jedno od mojih omiljenih rumenila ikad, spominjala sam ga bar jedno 3-4 puta već na blogu. Ružičasto-šljivasta boja bez shimmera, kao što rekoh, daje mi pravi "wake-up" izgled.



Plava olovka (Maybelline Kajal Metallic Blue), dosta maskare, bronzera i vrlo malo Labella preko kojeg je natapkan koraljni ruž su mi bili najbolji saveznici u danima kad su mi koža i usne bili u ispucaloj krizi.



Ovo sam nosila za prijateljicin rođendan. Inspirirao me, ponajviše, look Lee Michelle na dodjeli Globusa. Zlatna sjenka kao baza (Essence stay all day), preko koje je natapkano intenzivno srebrno sjenilo za platinasti sjaj. Tamna siva i crna su bile zaslužene za smokey efekat kod linije trepavice, a sve sam upotpunila gomilom maskare i hladnim ružičastim ružem (Catrice Frozen Rose).



Opet Rimmel Kate Moss crvendać sa kojim sam već postala dosadna jer sam ga spominjala barem 100 puta. Sviđa mi se kako mi stoji u kombinaciji sa tušem. Jedna kontrastna kombinacija jeste MAC Fresh Violet Painstick sa bezbojnim sjajilom preko. Traje satima. I uvod je u, nadam se, Apocalips koji će za nekoliko sedmica biti na mojim usnama (držite mi fige :D). I oprostite što ne znam koristiti Photoshop da uklonim odvratnu kvrgu koja je (bila) zapravo bubuljica.


Jednostavnost opet na djelu, ovaj put u vidu nešto deblje linije tuša i my lips but better sjajila/ruža (Avon Shine Attract Wrapped In Raisin'). Upareno sa jednom od mojih omiljenih odjevnih komada, sivom majicom sa (vjerujem) Mr.Hydom likom iz Hills Have Eyes :)




Inspirisan Violate sjajilom za usne od Illamasque, zeleni gel liner (Essence I Love) i šljokice koje su ustvari iz Golden Rose tuša. Mrvica neutralne burgundy nijanse u pregibu (Avon Smoke&Mirrors paletica) i miks nekoliko tamnijih nijansi sa bezbojnim sjajilom preko.



 Najmanja moguća mrvica zlatnog kremastog sjenila (Essence stay all day) sa dva tanja sloja maskare, Rimmer Firecracker ružem i gomilom zlaćanog highlighera (Essence sun club). Predviđam da ću ovaj look dosta nositi ljeti :)


Šumsko-zeleni smokey - kombinacija koju volim i defitivno moram ponovo nositi bez ičega na waterlinu (jednostavno mi ne pristaje). Zelene su iz Flormar quattro paletice i elf Natural eyes Beauty Book. Na usnama su moji omiljeni nudaći, Golden Rose 99 i BeYu sjajlo 05.

I na kraju samo da vas obavijestim da sam išla gledati Hunger Games i oduševljena sam makeupom. Priču stavite na drugu stranu, meni je većina dobro odrađenih i produciranih filmova odlična, ali šminka iz filma je ono što me najviše oduševilo - zlatna i plava na usnama, ljubičasta na noktima, narandžasta i tirkizna na očima, zelena i ružičasta na trepavicama.... Idite sami pogledati :)

Izvor
I da, ako kliknete na link koji vodi do izvora, vidjećete da to stvarno Lenny Kravitz nosi zlatni tuš :) Voditelj Igara u filmu je nosio čak i teal obrve :D


Broj komentara: 12:

  1. Ovaj Violate mi je divan :)

    A majica je s likom iz Hills Have Eyes ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvi izgled mi je savrsen. I lice ti je predivno, tj. Kakva kvrga wtf? :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Upravo to mi se dogodilo negdje prije. Slikala sam jednu paleticu i prebacila slike na računalo i kasnije ih nisam našla. Nisam znala gdje sam ih spremila i kad sam ih našla nakon skoro mjesec, skužim da nisu za ništa kolko su koma xD
    imaš jako lijepe oči! :) :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Jel' do mog monitora ili ti zadnja slika lica ima veliku žutu mrlju kraj usana?

    Najviše mi se sviđa ovaj look uz majicu sa strašnim čikom :D

    OdgovoriIzbriši
  5. firecracker je diiiiiivan!
    također, ovaj smokey ti odlično stoji, često i ja nešto slično nosim. isto tako izbjegavam crnu olovku na waterlineu, nikako da se priviknem, radije stavim neku nude.

    OdgovoriIzbriši
  6. ovaj smokey look nosi češće, predivno ti stoji!!! btw i ja sam primjetila tu neku žutu mrlju na predzadnjoj slici, ali sam mislila da mi krivo vidim

    OdgovoriIzbriši
  7. @Marina i Biberlee: Pojma nemam odakle, vjerovatno je zbog svjetla :/

    OdgovoriIzbriši
  8. sviđa mi se jaaako kako se šminkaš :) a ti si preslatka, imaš lijepe oči i usne

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)