14. lipnja 2012.

Sleek noviteti za ljeto '12.

Vjerujem da ste sve već podobro upoznate sa Sleek kozmetikom - relativno novija kozmetička kompanija koja je od prije godinu i nešto više postala poznata po svojim iznimno kvalitetnim paletama sjenila i rumenilima, a posebno po pristupačnim cijenama i jarkim bojama.

Kao takvi, uvijek imaju ponuditi nešto za svakoga - od ljubitelja neonskih nijansi, pa do onih koji pak preferiraju neutralne tonove. Ono što mi je posebno drago jeste što svake sezone imaju neke nove proizvode - ne previše, ali svaki od njih redovno dobija jako visoke ocjene i pozitivne recenzije, i, naravno, prati trenutne trendove što ih čini još više popularnijim.
Ove sezone, Sleek je izbacio dvije palete mat nijansi - bingo! Mat nijanse je na današnjem tržištu teško upecati, a da ne pričam koliko sretni morate biti da ih ulovite u jarkim bojama, solidnoj pigmentaciji i u paleti :) Palete dolaze u dvije verzije odgovarajućih naziva - Brights and Darks. Malo sam razočarana, iskreno, što nisu ubacili svoju all-time-famous crnu "Noir" u paletu tamnijih nijansi, i što su ubacili uljeze u jarke, gotovo neonske tonove - bijele, sive i ružičaste. (Seriously?)
Još nešto što ima veze sa paletama jesu trio rumenila u 5 verzija, od kojih svaka ima barem jedno shimmerasto i jedno potpuno mat rumenilo. Sleekova rumenila su na jako dobrom glasu, tako da sam baš razočarana zbog visokih cijena na eBayu (24 $ min, a orginalna cijena je samo 10 funti!).
Također, izbacili su još trio paletica. ovaj put "Face Form" naziva i bronzera (kontur pudera), highligtera i rumenila u sastavu. Nisam sigurna kada će biti u prodaji, jer ih na eBayu ne mogu naći, a recenzijama ni traga.
A kao alternativa Bobbi Brown Brick Shimmer puderastim higlighterima, tu su i Glo highlighteri u novom izdanju, bolje pigmentacije i modernijeg pakiranja. Ja sam ostala oduševljena nad swatchevima, tako da jedan svakako namjeravam nabaviti.

I kao (šareni) šlag na kraju, Eau La La vodootporne olovke za oči, usne i tijelo koje su blogerice već prolasile idealnom zamjenom za mnoštvo linija olovki poznatih high-end brendova - npr. UD 24/7, MUFE ili MAC Chromographic.

I, to je to za ovu sezonu. Ja idem završiti post o trenutnim i favorititma proteklih mjeseci, koji bi trebao biti up već sutra :*

Broj komentara: 9:

  1. gdje se ima, osim na internetu kupiti ova kozmetika? i ozbiljno razmišljam o kupovini one Naked palete, nekako odkad sam je vidjela i probala u Sephori ne mogu da prestanem razmišljati o njoj..mada znam da je totalno glupo dati gotovo 100 KM (mislim da je bila oko 45 eur. ) za paletu sjena..ali damn..šta ti misliš ?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam, i ja sam razmišljala, oko 80 KM je na feelunique.com. Iskreno, mislim da je malo precijenjena, ima danas dosta alternativa. Neutralnih paletica je još i najlakše naći. A nema Sleek nažalost, najbliže je u Superdrug prodavnicama u Britaniji :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Zaljubih se u Flame :) Predlog za drogerijsko rumenilo tih boja?????

    OdgovoriIzbriši
  4. ja bih to sve... bolje da ih nema u blizini :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mnogo volim Sleek!
    Darks će biti moje kad tad, a ni Brights mi nisu daleko :)

    Ružičasta u Bright kolekciji, ako je imalo blizu ijednoj ružičastoj iz Oh so special, je divna, nije toliko izražena boja i odlično se blenda! Upravo je nosim na očima :)))

    Možda nisu svi selleri na Ebayu još dobili trio rumenila, pa ovi iskoristili monopol da povise cijene. Nadam se da će ih sniziti, a dotad im je NYX dostojna zamjena ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasno je sve redom, imam podužu Sleek WL i samo čekam da nabavim ove mat palete, ne znam koja mi je ljepša :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)