13. srpnja 2012.

Pastelni gradient

Ne pratim intenzivno nail art blogove, ali tu i tamo škicnem koji i moram priznati da zavidim i zahvalna sam mnogim curama na živcima poput čelika i kreativnosti do neba. Da nije vas, nosila bih samo jedan obični lak cijelo vrijeme :)
Anyway, u posljednje vrijeme stalno viđam gradient nokte, iako je ta tehnika popularna već neko vrijeme i nije nikakva novost. Nekoliko puta sam je radila, uglavnom sa tri laka i tako da je tamniji lak bio na vrhu, a svijetliji prema dnu. Gradient ima i nekoliko drukčijih verzija, a ovaj put sam malo promijenila rutinu i odlučila se na jednostavan "sponging" sa pastelnim lakićima.
Lakovi koje sam koristila bili su svijetlo ružičasti (Avon Pastel Pink), mint (Avon Sea Breeze) i lila (Avon Loving Lavender). Kao što vidite, koristila sam Avonove lakove, prvenstveno u svrhu testiranja istih.
Rezultat mi se baš dopao, što nije bilo za očekivati, budući da nemam najbolje iskustvo sa gradientom i skoro svaki put failam kad ga radim. Ovaj me čak podsjeća na uzorak jedne posteljine koju posjedujem :) Sljedeći put definitivno radim ovu tehniku, jer mi se čini da je to jedini izlaz - natapanje spužve, nanošenje laka direktno na spužvu i sl. na meni jednostavno ne uspijeva.

  Close-up:

Volite li pastelne lakove? Koji su vam najdraži? Kako vam se sviđa gradient tehnika sređivanje noktiju?

Broj komentara: 10:

  1. Bas sam juce radila ombre nokte na brzinu pa nisam bas zadovoljna rezultatom :D Tvoji su super!

    OdgovoriIzbriši
  2. predivno! baš mi se sviđa kako su ispali, moram i ja probati!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijepe boje! Nokti su ti prekrasni!

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepo su ti ispali i boje si laskaju, meni osobno nikada ne uspijeva taj gradient pa sam trenutno odustala od njega. :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Sviđa mi se kombinacija boja:) Imaš li neku preporuku za četkicu za nanošenje rumenila, ali da je mogu nabaviti kod nas. Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hocu ovo sebi da napravim!Odmah!:)
    xx
    B.

    OdgovoriIzbriši
  7. Super ti je uspelo, moram da pokusam. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)