9. lipnja 2014.

Novi Holiday lakovi

Mislim da već i ptice na grani znaju koliko volim Golden Rose Holiday lakove. Ubrajam ih u najdraže linije kozmetičkih proizvoda općenito i u top 3 su mi linije lakova za nokte iz više razloga, a ponajviše zbog izbora nijansi, brzog sušenja i pokrivanja u 2 sloja. Ah, da, i zbog osjećaja kad prelazim jagodicama preko noktiju druge ruke i sjetim se tapeta na zidu :D Volim teksture.



Iako u asortimanu definitivno fali još nijansi  (apel dizajnerima proizvoda u GR-u!) , prije nekoliko sedmica je stiglo još novih nijansi iz Holday kolekcije u BiH, a ja sam kao prve koje ću probati odabrala 82 i 85. Mislim da je to posljedica toga što u posljednje vrijeme što se lakova za nokte tiče biram neke klasične nijanse i pokušavam da ih ne gomilam, iako imam periodične faze u kojima bih kupila svaki mogući lak i pribor za nail art i dala se u prakticiranje.

82 i 85 su poprilično jednostavne nijanse, bez ikakve posebne dubine i kompleksnosti kao, recimo, polovina asortimana Holiday nijansi. 82 je čista zlatna, bez primjesa žutih i narandžastih tonova, a 85 jako lijepa mint plava, intenzivnija nego na promo fotografijama.




Jeste probali ijedan Holiday lak?

Broj komentara: 7:

  1. Baš mi se sviđa ova mint plava :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. 87 i 90 su mi prelijepe. Od tvojih mint plava definitivno pobjeđuje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. odlicne boje, jos i u ovoj kombinaciji :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super mi je ova kombinacija plave i zlatne! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ajme, divni su, ne znam kako ih nisam snimila ranijje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ja sam si baš jučer kupila 87....čekam da isproban, žao mi odmah skinuti ovaj lak što imam na noktima :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)