9. prosinca 2014.

dm beauty academy 2014.

Ovaj post je sigurno trebao biti objavljen prije bar 20ak dana, no pošto se nekoliko uzastopnih dešavanja izdešavalo, moja upala pluća, parcijalni ispiti, servisiranje laptopa, konačno je došao red da vam iznesem neka od događaja, noviteta i druženja sa eventa koji je održan

Beauty academy je i održana prošle godine u jesenskim mjesecima u Alta shopping centru, a ove godine je premješten u  Sarajevo City Centar što je, po mojem mišljenju, mnogo bolja ideja zbog većeg prostora i samim time mogućnošću bolje organizacije.

Iako ja nisam bila baš toliko raspoložena taj dan (čitajte: upala pluća u nastanku), nisam mogla propustiti druženje sa Marijom i Jasminom koje nažalost viđam samo po eventima poput ovog, kao i konačno upoznavanje sa ljudima iz Via Media kompanije koji su organizovali ovaj event i s kojima surađujemo u okviru dm newsletter projekta.



Iako sam došla relativno kasno, 2 sata nakon početka eventa jer je blogerski kutak tek tada bio otvoren, stvorila se ogromna gužva i šminkalo se i savjetovalo punom parom.


Kako mi je najbliži bio Max Factor kutak, stekla sam dojam da je upravo ondje bila najveća gužva.


 Voditeljica eventa je zajedno sa šminkerima brendova predstavila lookove koje smo već mogli vidjeti u "Lijepa, ako to želiš" kampanji ranije ove jeseni. Ja sam uhvatila intervju sa Aidom, šminkeriom Max Factora (koja je imala fenomenalan ruž i higlighter), te prestavljanje Christina Aguilera parfema.



U Deborah kutku se također šminkalo dosta cura, a primjetila sam i najnovije DD kreme u koferu (nisam sigurna da li su stigle u dm i cm poslovnice, nisam zavirila u iste bar mjesec dana :/)


Za Alverde je šminkala draga Naida <3

Osoba koja mi je razbila dosadu budući da su u blogerski kutak na kraju dolazili samo oni koji su željeli pokupiti muffine (koje nisam nažalost slikala) i testere, because this is BiH:




I malo predivnih fotografija sa pregroznom i prebolesnom mojom malenkošću:


*ukradena slika od "plave djevojke" sa slike (shvatit će :))

Ovo je situacija sa stolića u blogerskom kutku :D Samod a znate da su MAC proizvodi sa slike umalo završili u smeću (Jasmina, halali sekiraciju :D).




Ova slika sa bijelom facom i brčićima je nažalost jedina koju sam uspjela slikati prije polaska na event :) I kunem se, imam više pidžama, ali se nekako uvijek potrefi da se slikam u ovoj koraljnoj :D Na očima su Sleek Matte i MUR Iconic 3 palete sjenila, kineske trepavice, na obrazima MAC Azalea Blossom rumenilo i Soft&Gentle highlighter, a na usnama MAC Heroine <3


Iz dm-a su nas i ovaj put počastili Alverde, Balea i s-he proizvodima. Neki od njihs u zaista ugodno iznenađenje i recenziraću ih zajedno sa ostalim proizvodima koje sam dobila u sklopu dm blog newslettera.

I to bi bilo to o ovom lijepom druženju i nadam se da ću uskoro imati ponovnu priliku vidjeti sve ove ljude :)


2 komentara:

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)