14. prosinca 2014.

Makeup Revolution (MUR) Salvation palete - What You Waiting For i Color Chaos

Prije koju sedmicu sam na nagradnoj igri osvojila čak deset Makeup Revolution paleta. Da, da, deset komada među kojima su i neke koje sam stvarno dugo željela :) Palete su stigle ubrzo, a ja sam ih već počela intenzivno koristiti i danas vam donosim recenzije dvije od njih iz Salvation linije.







Radi se o paletama What You Waiting For i Color Chaos. Da se povežem sa početkom posta, Color Chaos je jedna od tih MUR paleta koje sam duže vrijeme željela jer je jedna od rijetkih povoljnih paleta sa jarkim i intenzivnim bojama, a također mnoge blogerice su je hvalile i kombinacijama boja uspoređivale sa Urban Decay Electric paletom. Druga Salvation paleta koju sam dobila jeste What You Waiting For. Prvo sam mislila da se radi o klasičnoj kombinaciji shimmerastih smeđih sjenila, no kad sam je krenula swatchati i koristiti shvatila sam da se radi o kombinaciji mat i shimmerastih sjenila različitih podtonova od kojih preovladava rozi.

Obje palete dolaze u istoj ambalaži, sa dodatnom kartonskom kutijom kao zaštitom (i dekoracijom) koju sa ja odmah bacila, te aplikatorima koji su meni iskretno bespotrebni u paletama i ostavila sam ih samo u slučaju da mi zatrebaju za swatchanje. Unutar paleta se dobije i prozirna folija sa nazivima svim nijansi. Iskreno, malo mi je to loša ideja budući da mi ta folija smeta pri otvaranju svaki put i bila bi bolja ideja da su nazive nijansi napisali na poleđini palete ako su ih već željeli istaći. Same palete su čvrste i kvalitetne, kao i palete skoro svih ostalih linija koje imam. Sadrže 13 g proizvoda i kombinaciju finisha od 12 shimmer i 6 mat sjenila po cijeni od 6 funti.


COLOR CHAOS

Kao što sam već navela, Color Chaos je navodno dupe za Urban Decay Electric paletu, sa dodatnih osam nijansi. Osim intenzivnijih boja, sadrži i neke nijanse koje pomalo iskaču od ostalih, a to su posljednje shimmeraste nijanse koje pripadaju tamnijoj smokey grupi nijansi. Među mat nijansama sadrži i dvije neutralne nijanse, dok su ostale tipične neonske.




Gleam - svijetlo srebrna nijansa sa krupnijim shimmerom, dobro pigmentirana ali se trusi jer se radi o presovanom shimmeru koji je pod dodirom grublji
Wkd - jarko plava mat nijansa sa sitnijim shimmerom koji se ne primjeti na koži, izuzetno pigmentirana
Tom Tom - crvena nijansa sa narandžastim podtonom, isti finish kao Wkd, srednja pigmentacija
Pink Obsessed - jarka hladnija pink nijansa visoke pigmentacije i mat finisha
On A Mission - jedna od meni omiljenih nijansi iz cijele palete, srednje tamna tirkizna sa zlatnim duochromom, dobro pigmentirana
Over-bored - kraljevska plava mat nijansa slabije pigmentacije, izgleda tamnije na kapku
Needed To... - srednje pigmentirana frost ljubičasto-fuksijasta nijansa sa plavim duochrome efektom
Me Three - slabije pigmentirana frost ljubičasta 
Do it now - svijetlo zelena shimmerasta nijansa sa zlatnim duochromom, dobra pigmentacija
Toxic apple-tini - mat senf zelena dobre pigmentacije sa sitnim shimmerom
Ammunition - jako zanimljiv miks ljubičaste, bordo i smeđe, visoka pigmentacija, frost finish
Deliver Me - prekrasna tamno zelena, frost finish, visoka pigmentacija
Super Y - mat žuta
My Demons - mat ljubičasta
TipX - mat bijela
I said Go! - mat zelena
Beyond Real - mat roza
Calm me down -  mat boja kože

Sve mat nijanse su užasno pigmentirane osim zelene i roze koje imaju mrvicu bolju pigmentaciju. Posljednju nijansu, mat boju kože nisam uspjela čak niti swatchati jer se ne vidi na koži.

Ostale nijanse variraju u pigmentaciji, a najbolje su pigmentirane Wkd, Pink Obsessed i tamnije frost nijanse. Rekla bih da vam ova paleta treba ukoliko volite jarke nijanse, no ne želite dati velike novce na UD Electric paletu jer ih ne nosite toliko često. U suprotnom, ima dosta nijansi koje nećete koristiti.


WHAT YOU WAITING FOR

Radi se o jako dobroj i zanimljivoj neutralnoj paleti s kojom sam ugodno iznenađena.  Osim što su skoro sve nijanse dobro pigmentirane, kombinacija istih je dobro odabrana i usklađena, posebno zbog toga što su jednako zastupljene svijetle, srednje svijetle (kojih je najviše) i tamne nijanse i zlatnog i rozog podtona.





We Love You - svijetla highlight nijansa zlaćanog shimmera
Tick Tock - zlaćana taupe
Can't Find The Breake - hladnija verija prethodne taupe nijanse
Moving Car - brončana taupe
Do It Alone - svijetlija verzija smeđe nijanse ispod
Sex Chromosome - vjerovatno najljepša nijansa u paleti, crvenkasto smeđa mat baza sa srebrnim shimmerom
Now Its Only Me - svijetla highlight nijansa rozog shimmera
Scary Conversation - svijetlo zlatna
Take A Chance - toplija roza
Shut My Eyes - toplija tamno smeđa
Stupid H... - hladnija tamno smeđa
Life Is Short - shimmerasta tamno siva, naizgled je crna ali zbog dosta srebrnog shimmera izgleda sivo na koži
Your Capable - mat nijansa bjelokosti
Supere Hot Female - mat prijelazna nijansa
Million Dollar Contract - mat mauve
Hot Track - tamnija mat mauve
Brand New Fans - topla mat smeđa
Wicked Style - mat crna

Sve nijanse su jako dobro pigmentirane osim svijetlijih mat, no i one su glatke i imaju dobru teksturu.  Ovom paletom sam jako zadovoljna i preporučila bih je svima koji vole neutralne nijanse, koje nam uostalom, barem tako mislim, trebaju za kombinaciju sa bilo kojim drugih nijansama :)


Kad bih usporedila ove dvije palete, iako su mi obje drage i volim intenzivan makeup, ipak bih odabrala What You Waiting For. Bolja kombinacija nijansi, dobra pigmentacija i neizostavne mat nijanse koje su odličnog kvaliteta i imate idealnu neutralnu paletu :)

Jeste li probale Makeup Revolution palete i ako jeste, koja vam je omiljena, ako ne, koju imate želju nabaviti prvu?

Broj komentara: 7:

  1. Baš sam stavila UD Electric na wishlistu, no mislim da će i Color Chaos dobro doći umjesto nje. Fantastične su boje i pogmentacija, ja sam se zaljubila! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. baš sam iznenađena pigmentacijom,stvarno su mi super obe palete,druga pogotovo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam koristila ni jednu ali bih rado voljela probati drugu jer volim neutralne tonove, nije loša ni prva ali sumnjam da bih je tako često koristila :D

    OdgovoriIzbriši
  4. poz,skoro sam te otkrila i sad uzivam citajuci....reci mi gdje se moze kupiti ova paleta neutralnih boja,hvala Bojana BL

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)