6. listopada 2011.

Colourization!

Prije mjesec-dva sam vam pokazala jedan look na Face stranici koji je meni lično jako drag, pa sam pomislila da je vrijeme i da napravim neki post na blogu i predstavim ga svim mojim čitateljicama koje me ne prate na Facebooku.




Obrve sam definirala nešto tamnijim sjenilom nego inače, a na očima kombinirala žute, crvene, ružičaste, plave i zelene nijanse. Dodala sam tanku liniju tušem i nekoliko slojeva maskare. Na usne sam nanijela GR 53 ruž.


A zašto mi je ovaj look drag? Zbog toga što je nastao iz eksperimenta, koji obični završe katastrofalno, zato što nemam običaj raditi nenosive i raznobojne lookove, zato što sam na njemu izvježbala blendanje kao rijetko do tada. Možda se vama neće svidjeti, ali meni je svakako poseban i takav će i ostati.

Broj komentara: 12:

  1. Meni se jaaaaako sviđa!!! Odlično! ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow, dramatično ali zapravo nije nimalo loše :)

    OdgovoriIzbriši
  3. najbitnije je zabaviti se.. .D ja nekad tako krenem isprobavati sjene (a vječito smeđu nosim) pa završim sa jednim okom u žutoj a drugim u zelenoj..pa poredim nešto :D ali je to muka oprati onda :D baš mi se sviđa kako si izvela ovaj prelaz još u potpuno različitim bojama, ja to u istoj nijansi ne bih znala uraditi :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo je odlicno! I like it a lot!Odmah sam pozeljela sjene ovih boja!

    OdgovoriIzbriši
  5. super je izblendano, čime?

    Sviđaju mi se boje, samo ja ne bih skroz do obrva išla, ali shvatam da je to za potrebe eksperimenta ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. odlično je.... istina, teško je to svima nositi a da izgleda dobro, no tvoje lice to odlično podnosi.... savršeno ti paše.... sviđaju mi se tvoje obrve.... podsjećaju me na Kim Kardashian :-)
    http://4beautysisters.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Fantastican look :) Divno je znati tako nesto i iskazati svoju kreativnost, pa tako popraviti dan i sebi i onima koji citaju tvoje postove!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Totalno ludo i zabavno! Zamisljam samo kako bi ljudi na ulici reagovali da te vide?!keke

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni se jedino ne svidjaju obrve jer su za moj ukus pretamne, ali ostalo je za svaku pohvalu :)

    OdgovoriIzbriši
  10. obrve su zakon!!


    http://babylovesfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. E bas si mi super ! Odlicno si definitivno uradila ovo, ja niti bih znala uraditi -mada se glupiram ponekad (vjecito zabrljam), niti nositi al' mi genijalno izgleda :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)