7. prosinca 2011.

Jesenjski shopping/Noviteti u mojoj kolekciji + Prva E.L.F. kupovina.

Ljeti nisam previše shoppingirala, ali sam si zato dala oduška posljednja dva mjeseca + počela sam online kupovinu, i to naravno rezultira bankrotom i nedostatkom mjesta za smještanje ove vojske :D
Evo što sam kupila u oktobru i novembru (ne uključujući preparativu):


Natural eye beauty book, Studio bronzer/blush duo, Studio blush Blushing Rose, Facial Shimmering Whip Spotlight, Eyeshadow, Smudge, Blending eye brush, Studio Blush, Complexion, Powder brush.










Svim proizvodima sam izuzetno zadovoljna. Natural eye beauty book je izvrsna neutralna paletica, svako sjenilo ima čak 2 g (kao Catrice mono sjenila) i dobijete taupe olovku i dvostruki aplikator (koji uskoro ide u kantu kao i svi). Bronzer iz dua mi odlično odgovara, iako sam čula da je previše taman. Spotlight je tekući highlighter koji koristim tako da ga pomiješam sa tekućim puderom. Svim kistovima sam isto zadovoljna, ravno rezani Powder Brush mi je definitivno najdraži iz skupine, a najmanje sam zadovoljna kistom za blendanje jer mu dlačice opadaju i dobila sam ga slomljenog.


U pravcu kazaljke na satu: Farmasi podloga u sticku, Essence fix&matte translucentni puder u prahu, Manhattan rumenilo Fresh Peach, Essence Ballerina Backstage pjenasto rumenilo, Essence soft touch mousse puder u pjeni 04 matt ivory.
Farmasijevu podlogu sam kupila kao zamjenu za korektor, iako nisam pretjerano oduševljena. Essence puder u prahu sam već prebacila u drugu ambalažu, ali sam prozvod dobro matira i fiksira podlogu. Manhattan rumenilo je jako slično Catrice duo rumenilu Peach Sorbet, ali ima manje šljokica i svilenkastiju strukturu. Essence rumenilo u pjeni mi služi prvenstveno kao podloga za ljubičasta rumenila, a puder u pjeni super matira i dugotrajan je na licu. Također, ovo je nova nijansa za sve nas blijedolike koja bi pristajala neutralnim, breskvastim i žućkastim podtonovima.




U smjeru kazaljke na satu: Catrice Starlight Express, Flormar quatrro paleta sjenila, Essence Party All Night, Essence stay all day Glammy Goes To..., Essence quatrro paletica.


Najviše sam zadovoljna catrice sjenilom kojeg koristim za pregib i obrve. također, Flormar quatrro sjenila u ovakvoj ambalaži (postoji i druga sa poklopcem koji se odvrće) su iste kvalitete kao i njihova mono sjenila. A što se tiče Essence kremastog sjenila, super izgleda u kombinaciji s tušem i ne skuplja se u pregibu.
Essence I love extreme maskara, Rimmel olovka za obrve  004 Black brown, Essence kajal  All I Want, Maybelline kajal Metallic Blue, Bourjois Regard Effet Metallise Brun Inoxydable, Eveine tuš.

Maskara mi je ubrzo postala najdraža ikad, daje super volumen u jednom sloju. Rimmelovim olovkama sam inače zadovoljna, ova nijansa mi odgovara čak i više nego obična smeđa koju također posjedujem. Essence kajal olovku koristim  kao bazu, a Maybellinovu na waterlinu uz tuš i već pomenuto Essence kremasto sjenilo. Također, Bourjois metallic olovka je mekana i dugotrajna, i volim je nositi samu, fiksiranu sa smeđim sjenilom.


Essence powder&blush brush, MUFE veliki kist za sjenila, 3 no name kista, Alverde kist za korektor.

MUFE mi je naravno najdraži ( a šta ste i očekivale :D). Alverde kist za mineralni korektor isto preporučujem za aplikaciju gustih korektora za bubuljice.

MAC Paintstick Fresh Violet, Golden Rose ruž 108, Avon Colordisiac Can't Resist Coral i  Flirty Fuchsia, Suhara ruž, Farmasi 20, Rimmel Lasting Finish Royalty, MAC Ravishing(Cremsheen) i Flormar Matt 20.


Neobično i nude su ključne riječi kod mene kad se radi o odabiru ruževa. najdraži mi je MAC Paintstick, koji je ustvari boja za lice, oči i usne u jedinstvenoj plavo-ljubičastoj nijansi. Sviđa mi se i Avonov Can't Resist Coral koji je jako hidratantan, gotovo poput balzama.
Essence Ballerina Backstage On Your Gracile Tiptoe, Rimmel Stay Glossy, Essence stay all day  My Favorite Milkshake, Essence Vampire's Love lipstain True Love, Alverde balzam.


Essence stay all day mi je deifinitivno jedno od top 5 sjajila, nježna breskvasta nude. Također, lipstain traje satima na usnama, a Alverde balzam me spašavama ispucalih usana u hladnim danima.








Moje prve palete sa ebay-a, 168 sjenila i 15 korektora. Nemam zamjerke osim malo krhkog pakovanja, a kvalitet je neupitan.












Nisam imala volje pisati nazive svih lakova, jer ih pola imaju samo broj, ne i ime. Flormar lakovi su jefitini i kvalitetni, najdraži mi je ljubičasti. Essence Circus Confetti je alternativa OPI-ju Ranbow Connection, a Blue Addictet Deborah Lipmann Across The Universe. Set od 15 nail art kistova sam platila samo 3 dolara, a što sam sa njima eksperimentirala ćete uskoro vidjeti.

Broj komentara: 19:

  1. velika paleta senki... ma sve je divno :)

    http://memakeupandeye.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja spužvaste aplikatore koristim za sponging tehniku na noktima, tako da nisu beskorisni i nemoj ih bacati :D

    OdgovoriIzbriši
  3. @Biberlee: Hvala na podsjetniku, i prije sam ih tako koristila, pa ih pobacala, nije mi ni na kraj pameti bilo da i ovaj ostavim :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Flomar lakovi su meni najdrazi imaju super boje, jako su jeftini i ne zgusnu se, mala mana im je sto im treba malo vise vremena za susenje. GR su mi bili favorit, ali sam promjenila misljenje kad sam probala Flomar lakove. GR cesto nije onakav kao u bocici, treba im puno vremena za susenje i brzo se zgusnu, ali oni pucajuci i oni mali sweet colors su super. GR mi je inace omiljeni make up brend, njihovi ruzevi, maskare, puderi, rumenila, olovke, sjajila...ma sve im je ODLICNO, a tako jeftino.

    OdgovoriIzbriši
  5. @Anonimna: Slažem se u svemu, od GR su mi najdraži ruževi i pucajući lakovi :)

    OdgovoriIzbriši
  6. od kojeg prodavača si narucila paletu? kolekcija je divna, vidim da si se dobro pripremila sto se tice elfa.. i sama imam vecinu proizvoda :)
    bas me zanitrigirao kako izgleda na usnama avon can't resist coral..
    I sad si me uvjerila u essence kremasto sjenilo, vec se dugo gledamo :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Fenomenalan šoping!!!
    Ukrala bi ti tu nekoliko stvarčica ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super :) i ja očekujem ELF uzela sam duo upravo :) i jos neke sitnice....za ovaj stay with me Essence u potpunosti se slazem :) super ulov ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. hmmm.. onaj Flormar quatrro mi se jako sviđa! gdje ga ima za kupiti?

    OdgovoriIzbriši
  10. Auuuu koliko noviteta! :D Svasta zanimljivo, elf paletica mi izgleda super, i ove dve essence senke kremasta i party all night, moje boje, obozavam takve nijanse, samo me zanima kako su pigmentovane, pogotovo ta kremasta, inace nisam ljubitelj njihovih senki, ali ove bih mogla kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Diiivne stvarčice! :)
    Ja upravo planiram naručiti paletu korektora :)
    Slični paletu sjenila imam (120 nijansi) i prezadovoljna sam. Sada se samo treba suzdržati od nagomilavanja mono sjenila :/

    OdgovoriIzbriši
  12. Moze link za veliku paletu? Super stvarcice si nabavila! Mozes nekad da organizujes neko mini predavanja o sminkanju. Savjeti i prakticno i neke cake da nam otkrijes:)..

    OdgovoriIzbriši
  13. dugo te nije bilo...i onda se vracas sa svim ovim divotama, zavidim ti ;)
    ova velika paleta mi je odlicna ( imam i ja jednu ali sa blagim tonovima) ali ja bih sad i ovu!!!

    OdgovoriIzbriši
  14. uuu, bas svasta novo kod tebe! pre neki dan sam uzela ovu essence maskaru i bas mi se dopada, a volela bih kad bi kod nas mogli da se kupe ovi essence lip stainovi... nikad nisam probala ni jednu elf paletu, ali u poslednje vreme vidim da ih svi hvale, pa se mozda i odlucim na neku.

    OdgovoriIzbriši
  15. Paleta je fenomenalna. Zavidim ti. :)

    http://sreckasfashion.blogspot.com/
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  16. Definitivno ti zavidim :)
    Jos nemam nista elf-ovo ali razmisljam ozbiljno o narudzbi :)
    Kako redovno pratim make up bloggove stalno nesto mijenjam..a prije sam bila osoba (sto se tice sminke) koja koristi provjereno i ono sto odgovara pa godinama isto :)
    Farmasi sam otkrila tek danas i kupila ruz kojim sam prezadovoljna vec razmisljam kako cu da se vratim po nove nijanse, Essence sjajilo stay all day slucajno kupila odusevljena, I love stage maskaru omisljala se jer ja koristim jednu vec godinama ali sve vise recenzija me navodi da probam i nju ipak je jeftinija od moje 3 puta :)
    Super ti je blog i pratim te odnedavno!

    OdgovoriIzbriši
  17. http://stuffandgiveaways.blogspot.com/2011/12/secret-santa-tajni-djed-bozicnjak.html

    priljuči se secret santa prijektu:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)