16. veljače 2012.

168 paleta sjenila - mini recenzija i swatchevi



Evo nečega što bih mogla nazvati mojim najboljim eBay ulovom - paleta koja sadrži čak 168 sjenila!
Prvo sam namjeravala kupiti 120 verziju, ali je kod istog sellera baš te sedmice pristigla ova verzija, sa 48 sjenila više po istoj cijeni, pa rekoh - zašto da ne? :)
Kao što rekoh, kupila sam je na eBay-u, iako postoji nekoliko kompanija koje ju prodaju po duplo i višoj cijeni (kao što je slučaj i sa ostalim paletama sa eBay-a) za što mislim da je totalna glupost - sastojci i kvaliteta su isti, samo cijena i natpis na prednjoj strani palete su različiti.
Sama paleta je dimenzija 22x15 cm, a sjenila su veličine 5 feninga - dakle, promjera 8-9 mm, nešto su manja od onih u 120 paleti.
Kvaliteta, koju nudi za poprilično nisku cijenu od 15-ak dolara, je izuzetno dobra - sadrži najrazličitiji izbor svih nijansi sjenila i finisha, a posebno su pigmentirana shimmerasta sjenila. No, ne nužno, jer su mat crvena i crna jedna od najpigmentiranijih u cijeloj paleti. Neutralna i koraljna sjenila su najpigmentiranija, a najslabija su žuta, plava i ljubičasta, posebno mat verzije. Preporučila bih obavezno korištenje baze ili barem nanošenje bijele olovke/kremastog sjenila ispod kako bi sjenila došla do izražaja.
A sad, swatchevi - koji su nešto slabiji nego što sam navikla jer sam swatchala prstima. Nisam swatchala sva sjenila, to bi bila nemoguća misija :)













Imate li ijednu paletu sa eBay-a? Podijelite svoja mišljenja u komentarima :)

Broj komentara: 10:

  1. Imam onu sa 120 sjenila, ne koristim ju baš često, ali su mi odlična sjenila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Koliko je to na kraju koštalo ? Sa shippingom itd :) ?

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam 88 ultra shimmery paletu s ebaya koju ne bih mjenjala ni za što na svijetu. Odlično blendanje, pigmentiranost i postojanost, ma čista petica, a cijena...prava sitnica. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan shopping!!! Lijepo izgledaju swatch-evi...jooj kako su divne ljubičaste i ljubičasto-plave nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
  5. imam onu paletu sa 120 sjenila i toliko je obožavam da je gotovo nikada ne koristim! :))) sjenila su izvrsna i stvarno nemam neke zamjerke, no kad je otvorim i vidim sve te silne predivne boje, znam da će trackanje potrajati sat vremena, a za to nemam vremena... red je više da smislim način kako se natjerati :)))

    OdgovoriIzbriši
  6. @Anonimna: Besplatna poštarina, oko 22 KM znači.
    @Koa: Za tu cijenu odlične :)
    @Ducii: Haha, znam tu situaciju i više nego odlično :D
    @chica: Bolje i to nego da stoji netaknuta. A ako se potroši, lako novu nabaviti :)
    @Sara: daaaa !

    OdgovoriIzbriši
  7. naručila kod istog selera koliko je trebalo da stigne i da li je puno sjenila poispadalo jedva čekam da stigne :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)