22. veljače 2012.

Bourjois Healthy Balance kolekcija?

Dobro, ne baš kolekcija, već mini linija proizvoda za lice koja dolazi nam dolazi na Bourjois police zajedno sa Volume Glamour Max Definition maskarom u neodoljivoj fuksija ambalaži. Sudeći po ambalaži, najvjerovatnije da ih svrstavaju u proljetne novitete (iako ja ne vidim znaka za skorim proljećem :/).
Dakle, u Healthy Balance linije nalazit će se fiksirajući puder u kamenu koji obećava polu-mat finiš bez "glava-u-brašnu" izgleda i Healthy Mix korektor-iluminator za okoloočno područje. Vjerujem da su već stigli na police (reklamiraju ih u časopisima), ali nisam sigurna (jel' ko ide u dm danas?). Već sam prošvrljala recenzijama na netu i čine se pozitivnima i navodno, pored voćnih sastojaka i još boljeg mirisa, ispunjavaju obećanja. Ništa čudno, s obzirom da je Bourjos u proteklih godinu i nešto postao naročito popularan po svojim proizvodima za lice. Oba proizvoda me privlače, i iako već imam 3 pudera u kamenu, mislim da ću isprobati i ovaj. A što se tiče korektora, nisam ljubitelj ovih u olovka-formi jer uglavnom dolaze u maloj količini, te da ću se radije odlučiti za verziju u tubi koja je baš hvaljena i provjeriti da li to zaslužuje. No, nikad ne reci nikad :) 
Cijene su 14,50 KM za korektor i 16,10 za puder.

P.S. Na ASOS-u možete naći neke od Bourjois proizvoda na sniženju, uključujući i Healthy Mix puder, pa čekirajte (link) :)

P.P.S. Danas sam svratila u cm (nakon dana i dana, možda i sedmica) i sve im je stiglo :)


Broj komentara: 17:

  1. Hej draga :) Bas volim tvoj blog i dio je mog "odjutravanja" xD Kafica + Sminkerica, ti i makeupmanija ;)Imam jedan prijedlog: da napravis jedan post (ili pak vise njih) o best buy proizvodima u nasim drogerijama (dm, cm) jer dosta nas ne kupuje tako cesto preko neta. To bi bilo lijepo podijeliti na kategorije: njega lica/ tijela/ kose/ make up pa recimo za make up mozes i podkategorije ten/oci/usne itd itd. Eto to bi bio samo prijedlog, mislim da bi svi to rado citali, imali bi sve na jednom mjestu i ti bi imala materijala za pisanje (samo je pitanje koliko imas vremena). Puno te pozdravljam i hvala na prekrasnom blogu koji je zaista koristan <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :* I kod mene ista postava ujutro + Makeup&more, baš mi je žao što ne piše češće. I ja sam razmišljala o tome, s tim što sam htjela nešto kao najkorišteni proizvodi koje imam, ali tvoja ideja je još bolja - počinjem ili sutra ili preksutra, samo da napravim listu.

      Izbriši
    2. Jeeeej! Bas mi je drago da ti se svidja ideja, jedva cekam :)* A cini mi se da sam vidjela ovu kolekciju u onom cm-u kod Bicakcica, i rado bih probala kameni ali ih imam i previse, al ko zna nije skup pa mozda i probam ;) Znas li slucajno gdje mogu naci Revlon CS u Sa?

      Izbriši
    3. Imaš nešto od Revlona, uključujući CS u Bezistanu, u maloj parfimeriji :)

      Izbriši
  2. u tubici je isto odličan i predivnog mirisa, samo bih ja da malo više prekriva moje podočnjake. inače sam zadovoljna. :) i nije previše tekući, a to mu je plus.

    OdgovoriIzbriši
  3. imam ovaj puder i odlican je, dobila sam gomilu pohvala za njega :) jako je prijatan na licu i definitivno nije glava u brasnu :)
    meni je onaj korektor u tubici malo pregust i presuv, al to je sve stvar ukusa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, za divno čudo, i pored neravne i grube kože, okoloočno područje mi je glatko i mekano, ali užasno modro, tako da mi baš trebaju ti malo gušći puderi :) A probaj ovaj novi, možda će ti odgovarati.

      Izbriši
  4. Kod nas je vec uveliko stigla :) Ja zelim da probam novi korektor

    OdgovoriIzbriši
  5. Hi Baby... nice picture, I love it.
    I am waiting for you at my Home. Support and follow me, please.

    OdgovoriIzbriši
  6. Moje lice nikako ne voli pudere u kamenu ali je pakovanje preslatko :)

    OdgovoriIzbriši
  7. ima ga u cm-u mislim da sam vidjela.
    Mada nikako na zelenu granu sa puderima u kamenu, uvijek izgledam brasnasta. Imam ih nekoliko i niti jedan mi se ne svidja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam mineralni, isto od Bourjoisa, baš mi se sviđa. Kao i Essence translucentni u prahu, nimalo ne ostavlja brašnast finiš.

      Izbriši
    2. @Emma kako ti se svidza Bourjoise Mineral radiance kameni puder,zelim ga kupit a bas bih voljela da ga neko lijepo prokomentarise ! Hvala

      Izbriši
  8. @Emma kako ti se svidza Bourjoise Mineral radiance kameni puder,zelim ga kupit a bas bih voljela da ga neko lijepo prokomentarise ! Hvala

    OdgovoriIzbriši
  9. @Anonimna: Meni je odličan! Dolazi uu količini od 14 g i ambalaži sa ogledalcetom. Ima i srednju moć prekrivanja, ali je baš lagan i volim ga nanositi velikom četkom za puder preko cijelog lica. Ne znam sad kakvu moć matiranja ima pošto ga ne stavljam puno i nemam masnu kožu.

    OdgovoriIzbriši
  10. Thank you guys all for visiting and commenting :*

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)