5. veljače 2012.

Essence & Catrice - nove kolekcije, dopuna asortimana - swatchevi, sniženja i akcije

Essence i Catrice, iako imaju proizvode koji su ili totalni pogodak ili totalni promašaj, su definitivno jedni od najaktivnijih brandova koji su dostupni u drogerijama. Svakih mjesec ili čak i češće imaju nove kolekcije, što može biti mana (okej, i jeste mana) ako uzmemo u obzir da bi im bilo bolje da naprave jedno totalno fantastičnu kolekciju svaka dva-tri mjeseca. No, dobro, šta je, tu je, Osim toga, dva puta godišnje imaju nadopunu asortimana, koja ima veliku manu jer uvijek izbace neke super proizvode, ali skoro da mi dođe da im oprostim kad vidim što sve slasno pripremaju :D Skoro.




CRYSTALLICED

Ambalaže za dječicu, frost i svijetle boje. A, ne. Samo možda highlighter. I glitteri.















LEGENDS OF THE SKY


I ova mi je totalno razočarenje, nisu moje boje, ni proizvodi, nikako me ne privlači. Samo mi se prsten sviđa.








CRAZY GOOD TIMES


Kolekcija koja se uglavnom sastoji od fantastičnih trepuška i lakića, sa nekoliko uljeza kao što su tetovaža-flomaster i naljepnice za nokte. Mislim, stvarno? Ne znam ko ih još kupuje osim male djece....










SEASON OF EXTREMES

Još jedna kolekcija lakova, koja mi se, za razliku od gore navedenih, sviđa u potpunosti. Omjer jarkih i intenzivnih te onih zagasitih i nudaća mi je sasvim u redu, a sudeći po prijašljem iskustvu sa color3 lakovima, samo mogu reći da jedva čekam :)




GET BIG LASHES

Možda i jesu fantastične, ali ne znam zašto praviti kolekciju od tri maskare koje će ionako biti u stalnoj postavi O.o


MARBLE MANIA

Jedino me rumenilo očaralo, i mislim da su ovu kolekciju mogli puno bolje izvesti, ne viđamo svaki dan "pečene" proizvode na stalcima u dm-u.







E, hajdemo sad na Catrice, koji su u malo boljem stanju.

HIDDEN WORLD

Naah. Već sam čitala recenzije, ništa mi nije zapalo za oko, osim činjenice da je Chloe otkrila NARS Orgasm duplikat u ružičastom kremastom sjenilu :)









NYMPHELIA


Ova mi se kolekcija baš svidjela, i promo slike, i ideja, i proizvodi, ma sve :) Pojedini proizvodi će biti u redovnom asortimanu od marta, no ne uključujući rumenilo i kremasta sjajila i trepavice (koji su btw najbolji dijelovi kolekcije :/)










FEMALE

Već viđeno, ništa impresivno, novo i kreativno. Aplikatori u LE? Jel' mene neko zeza?










MILLION STYLES


Totalno fabulozna kolekcija koja konsistira od 8 lakova različitih finisha i efekata i iz koje ću kupiti 90 % proizvoda :)





O dopunama asortimana sam već prije pisala, a sad je došlo vrijeme na proizvode koji izlaze iz asortimana da budu na sniženju :) U cm-u od sutra svi Essence proizvodi koji "lete" su 2.65 KM (uključujući i ljubičasti i zeleni liner i nekoliko stay with me sjajila i lakova),a za Catrice mislim da će se to desiti od 20.-og. 

Osim toga, u Njemačku su nove dopune asortimana već stigle, i možete ih vidjeti na brojnim njemačkim blogovima, čije linkove stalno pronalazim i stavljam na Fejs stranicu, a objavit ću ih sutra ujutro u ovom istom postu jer me ruke već bole od tipkanja (dobro, za većinu boli su zadužene slike jer sam svaku pojedinačno uploadala -.-).

EDIT: Evo nekoliko slika sa njemačkih blogova, na koje naravno ne polažem nikakvo pravo i čije ćete orginalne izvore moći posjetiti klikom na linkove na dnu posta.


























Jeste vi što zanimljivoga škicnule? Što vam je na wishlisti? Recite mi u komentarima :)



Broj komentara: 11:

  1. čovječe odmah sutra idem u cm!

    OdgovoriIzbriši
  2. Šta bi laik kao ja bez dobrih make up blogova kao sto je ovaj :)? I ja pičim u CM prvom prilikom!

    OdgovoriIzbriši
  3. A jooooooooooooooooooooooooooooooj!!!!!!!!!! Nisu fer!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. uglavnom su mi se svidjela rumenila i par lakića. Međutim, moj novčanik se zahvaljuje nebesima na ovom snijegu iako sam napravila jednu malu online narudžbu sa c.house. hihi
    Nešto mi u zadnje vrijeme kad otvorim tvoj blog, pola slika ne prikaže

    OdgovoriIzbriši
  5. sutra idem u cm po linere valjda mi nisu pograbili ovdje nema ništa posebno od novih kolekcija.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam danas ugrabila ljubicasti gel liner od Essenca :)
    Inace, iz crystaliced kolekcije imam highlighter i oba glittera (jedan je srebrankast, a drugi bezkast) i sve mi je odlicno.
    A od proizvoda sto dolaze radujem se ovom svijetlom sjaju iz Nymphelie, obratit cu paznju i na rumenilo iz Female kolekcije (cini mi se da bi dobro islo uz crveni ruz), potom na baze od Essencea kao i na ovo sto je ispod njih (jesu ovo kao balzami u boji?) Lijep pozz :)*

    OdgovoriIzbriši
  7. holy hell!
    Pa essenvce i catrice ce me možda izliječiti od online shopping ako su ove stvati na razini kvalitetom!

    OdgovoriIzbriši
  8. Please stop using my pics without permission. Why don't you just ask me before?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)