24. veljače 2012.

New In: Manhattan

Obično imam naviku da postove sa svim novim i kozmetičkim i odjevnim stvarima koje sam kupila pišem na kraju mjeseca i nazovem ih "______(umetni naziv mjeseca) shopping" kako ne bih pisala gomilu postova o mini haulima tokom mjeseca, ali ovaj put sam to uradila na nešto drukčiji način jer ove proizvode nisam kupila svojim novcem, već dobila u nagradnoj igri. Naime, Manhattan je na svojoj službenoj Facebook stranici prije desetak dana (možda manje, možda više) organizovao nagradnu igru na temu karnevalski makeup ili makeup za maškare. I ja, naravno, pošto sam inače lijena i rjetko sudjelujem u nagradnim igrama, odlučim to promjeniti i sudjelovati - zadnji dan napravim Black Swan makeup koji je rezultirao katastrofalnim fotkama (možete ga vidjeti u albumu dobitnih fotografija), ali IRL je izgledao poprilično dobro. I 6-7 dana nakon početka nagradne igre, među dobitnim fotografijama (kojih je, usput, 18, od ukupno primljenih 30-ak - svaka čast Manhattanu na tome) bila je i moja :D Ovo mi je, vjerujem, drugi put ikad da nešto osvojim. Evo što me dočekalo jutros:








Popis svih proizvoda:
Freaky Friday LE lak za nokte 51K i mini paletica sjenila Hot as Fire
Luxopolis LE mono sjenilo Lux Green
Go4Big sjenilo u olovci Pearl
X-treme Last & Intense Red ruž 46 M

Proizvode sam već isprobala i svima sam popričično zadovoljna. Prije ovoga sam isprobala samo nekolicinu Manhattan proizvoda čisto zato jer nemaju često limitirane kolekcije ili pak nove proizvode u asortimanu koji bi me privukli. Posebno mi se svidjela paletica sjenila koje će biti savršena za proljeće, a ni mat zelena uopće nije loša; čak šta više, ove boje su uglavnom nedovoljno pigmentirane i praškaste, što sa ovom nije slučaj. Šteta  što su LE, ali ako imate sreće, možda ih pronađete (Freaky Friday i Luxopolis su bile aktuelne prije 4-5 mjeseci). Ruž isto tako ima savršenu formulu i boja mi baš pristaje, jedino mi je žao što u ovoj liniji nema više mat i kremastih boja - nekoliko puta mi se svidjela određena nijansa, ali je bila prefrost ili preshimmerasta. Jumbo olovka je klasična, shimmerasta bijela, dobra kao baza ili ispod obrva, a lak ima savršenu četkicu. Još ga nisam isprobala na noktima jer ne volim ružičaste, ali ga definitivno mogu zamisliti u nail artu za zlatnim i narandžastim tonovima.

Ako želite isprobati nešto od Manhattna, uskoro će vam se pružiti prava prilika za to (ako ste iz BiH), jer će cijeli asortiman dekorative u cm-u od 2. do 4. marta biti snižen za 30 % (ja sam već zapikirala bronzer, mat kremu za usne i narandžasti ruž). Za vas koji volite njihove ClearFace proizvode, već su pojedini sniženi i u akcijskom katalogu cm-a do 5. marta, ali o tome za koji dan jer imaju veliko sniženje od 27. do 29. o kojem ću posebno pisati.

P.S. Što se tiče februarskog haula, neće ga biti jer sam bila dobra i kupila samo jedno rumenilo (:D), ali u prvoj sedmici marta očekujte još jedan New In post i mini recenzije Avonovih proizvoda. Nedavno su me kontaktirali iz PR tima sa željom da mi svaki mjesec šalju paketić njihovih proizvoda u zamjenu za recenzije koje će, naravno, biti potpuno iskrene i neće se razlikovati od recenzija bilo kojih proizvoda koje kupim vlastitim novcem i koje inače pišem. 


I, što ima novo kod vas? Jeste puno shoppingirale? 3:) Tell me everything!

Broj komentara: 17:

  1. Sjajno! Čestitam na pobjedi :D

    Ja ovaj i naredni mjesec štedim, odlučila sam. Samo kako sada da me udalje od cm kad legne plata prvog :X

    http://ladybug4sunflower.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ;) čestitam na pobjedi.
    Nisam znala za sniženje u cm-u :) hvala ti.

    http://beautyrollercoaster.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam ti na pobjedi! :)
    Lak i paletica sjenila su predivni :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Cestitam na nagradici..meni je taj pink lak odlican jer ja voooolim rozu boju tacnije boju fuksije na noktima :)
    Sreca da cu od 2 do 4 marta biti daleko od cm-a jer sam vec dovoljno potrosila i pokupovala essence i catrice proizvoda koji izlaze iz asortimana :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Cestitam, lak i paletica izgledaju fenomenalno..:)

    Imam jedno pitanje za tebe. Jesi li mozda koristila Garnier BB kremu? I da li znas da li su prisutne u BiH obje postojece nijasne?!

    Amela

    OdgovoriIzbriši
  6. super, čestitam... i na avonovim paketićima ;-D
    zelene sjenilo mi je mrak, a ni lakić ne izgleda loše :-D

    OdgovoriIzbriši
  7. @Anonimna: Nažalost, nisam, i samo je dostupna Medium (tamnija od dvije). A inače, mislim da su azijske bolje.

    OdgovoriIzbriši
  8. baš lepo izgledaju ove stvarčice koje si dobila, a svaka čast i na makeup look-u :) meni je žao što je kod nas manhattan prestao da se prodaje, pronalazila sam kod njih neke baš lepe lakove i karmine...

    OdgovoriIzbriši
  9. Samo da te obavijestim da kod mene imaš nagradu :)

    http://beautyrollercoaster.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelena senka je wow. :D Super su sve stvarcice inace. :]]

    OdgovoriIzbriši
  11. Imam dvije ove olovke i nesto mi se i ne svidjaju, ne mogu da ih lijepo i ravnomijerno nanesem, nisam bas zadovoljna, mada mi se sve ostalo sa ove slike svidja, posebno paletica

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja imam jedno offtopic pitanje za tebe... Znam da si spominjala da si kupovala stvarčice u Didaco shopu, i prije nekog vremena su imali rasprodaju kao sele na novu lokaciju... E pa ja neki dan prolazim pored, Didaco zatvoren, a nema nikakve informacije gdje je nova lokacija... Pa ako imaš IKAKVU informaciju, javi nam, očajnički tražim par Eveline komada sminke, i micelarnu koje sam kupovala kod njih, a sad nemma gdje da kupim, šmrc.
    Btw, znaš li gdje još ima kupiti Eveline kozmetika i micelarne otopine? Znam da nesto preparative ima u Kozmu, ali samo kreme :(
    Thnx, pozz :)

    OdgovoriIzbriši
  13. cestitam ti,super ti make up zasluzila si ovaj lijepi pokloncic :)))
    slobodno me prati na mom blog,tnx xo

    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  14. Ajmeeee čestitke na osvojenom poklonu! Nisam imala pojma da je to u tijeku, ako je bilo glasanje, trebala si reći ( ili jesi a ja zaokupljena ispitima nisam bila na fejsu)
    Ja inače rijetko kad kupujem od njih, ne znam.. radije naručim online jeftinije mi ispadne kozmetika :D

    :*
    očekujem neki mejkap tutorial s ovim proizvodima, pogotovo zeleniM!
    xo

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)