29. veljače 2012.

NOTD - Gabrini Summer Edition M118

Već dugo nisam napisala nikakav NOTD post (iako i dalje redovito lakiram nokte), i vrijeme je da se počnem iskupljivati za to, počevši od sada. Lak sam nosila prije nekoliko dana, i naravno, zaboravila očistiti kožicu oko noktiju prije fotkanja. Izvinjavam se zbog toga, neće se ponoviti (držite mi fige :))
Naime, iako nisam ljubitelj ružičaste, Gabrinijev M118 iz ljetne kolekcije (mislim da je još uvijek ponegdje možete naći) jedan je od mojih omiljenih lakova. Radi se o prekrasnoj malinastoj nijansi, potpuno kremastoj, bez ikakvog shimmera. Takve nijanse volim, gotovo su efektne poput crvene i crne, upadljive, a opet ne vrište i ne odvlače pažnju sa odjeće. Osim toga, formula je savršena - pigmentirana i prekriva u jednom sloju, ima prekrasan sjaj i baš dugo traje na noktima (4 dana sa minimalnim tip wearom). A cijena je smiješna - 2 KM (8 kn) za 14 ml. Možete ga naći na Diva web shopu, u manjim parfimerijama ili čak u samoposlugama.
Negativna strana? Nimalo nije fotogeničan. Nimalo. Preznojila sam se dok sam ga slikala. Uvijek izgleda crvenkast, i ta malinasta strana ne dolazi baš do izražaja na fotografijama.





Broj komentara: 7:

  1. Ja vidim malinu na ovim tvojim fotkama :) Jako je lijep! Volim Gabrini lakove, samo što ih je u mojoj lokalnoj drogeriji sve manje i manje (sve moguce boje koje su mi se svidjele sam pokupovala), jer ne nabavljaju nove :( 10kn (koliko ih ja placam) je zbilja presmiješna cijena za ono što se dobije 13ml, super boje, prekrasna a la Essie bočica...Ovaj tvoj me podsjeca na Catrice Raspberry fields forever :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako fin lak. Imaš prelijepe nokte. Moji su trenutno skroz kratki jer su u posljednje vrijeme stalno pucali pa onda je bilo lakše ovako sa kraćim :)
    Ali od danas puštam opet :)

    http://beautyrollercoaster.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako fina boja..na sve tri fotografije..iako je na sve tri totalno različita boja :p

    http://ladybug4sunflower.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako je lijepa boja a ja volm sve vrste roze na noktima :)
    Ja ih u Zenici nalazim i za 1 KM, maksimalno 1.5 KM :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja i njih i Gabrini uzimam kod kineza za 1.5 (otprilike) :)

      Izbriši
    2. Jeli netko zna gdje ima kupiti gabrini lakove u Splitu?

      Izbriši
  5. Imas jako lijepe nokte :). Lijepa je oja, danas sam bas uzela slican za 1KM :D isto je Gabarini, ali drugacija bocica pise na njoj Elegant. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)