21. veljače 2012.

Ugodno iznenađenje iz Essence-a

Essence, iako je jedan od najpristupačnijih, a samim time i najprodavanijih brandova na ovom prostoru, nudi proizvode koji su ili totalni fail ili totalni pogodak. U limitiranim kolekcijama izbace fantastične proizvode poput gel i tekućih rumenila ili pak novih nijansi lakova po kojima su najpopularniji i proizvode ih u najvećem broju nijansi. Osim u LE-ima, u posljednje vrijeme izbacuju sve više noviteta na police i uvrštavaju ih u standarni asortiman, poput stay with me sjajila i fix&matte pudera. No, iako imam pozamašan broj njihovih proizvoda, moram priznati da nikada nisam kupila neke esencijalne stvari poput ruževa, pudera (okej, imam jedan i poprilično je dobar, ali ostali su katastrofa), sjenila itd., već sam uvijem birala proizvode koje bih koristila s vremena na vrijeme, ili u specifičnim makeup-ovima, tipa kremastih sjenila, glitter tuševa. U sjenilima su posebno katastrofa. Do prije nekoliko mjeseci sam kupila neko boje kože koje je slabo pigmentirano i uzela sam ga samo za blendanje tamnijih boja, a zatim i toplo svijetlo-smeđe sjenilo metallic finisha pod nazivom Party All Night. Ono me oduševilo, pa sam se bacila u potragu za sjenilima sličnog finisha i pronašla Taupe Of The Pops - metallic boju pijeska sivkastog podtona. Oba sjenila su divna, ne truse se, lako blendaju i boje me jako podsjećaju na Urban Decay sjenila. Toplo preporučujem! :)





Broj komentara: 11:

  1. Ne izgledaju loše! :D Definitivno ću ih škicnuti sljedeći put kad naletim na Essence policu... :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Fino izgledaju! Imam par sjenila i jako su mi draga <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Fino izgledaju, iako više volim mat sjenila :)
    http://beautyrollercoaster.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam par sjenila od Essenc-a i meni su ok :) Tamnije sjenilo mi se jako sviđa, baš tražim nešto slično tome :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim da imam ovo svjetlije, mada ne koristim ga.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ulovila sam neka od sjenila na snizenju i pozitivno sam se iznenadila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas su lepe boje, moram da obratim paznju na njih. ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. e hvala na preporuci. party imam, a sad cu da potrazim i ovo drugo obavezno!

    OdgovoriIzbriši
  9. Iako više volim mat sjenila, budem pogledala, ko zna - možda mi se svidi :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ovo tamnije sjenilo,Party All Night, imam odnedavno i razocarana sam, mada sam mozda sama kriva, u CM-u kada sam ga kupovala nikako nisam mogla naci dovoljno svjetla da mu vidim pravu boju, ipak sam ga kupila i kad sam ga prvi put nanijela bilo je dobro, ali sada sto ga vise koristim sve mi je tamnije i tamnije. Ne znam, samom kvalitetom sjenila sam zadovoljna, samo me izluđuje što te trgovine sa make up-om rijetko kad imaju dovoljn odobro svjetlo da ja ocijenim boju, takav sličan problem sam imala i prije kada sam pokušala kupiti crveni ruž, isto mi se desilo i u DM-u i u CM-u. Imas li kakav savjet za to :)?

    OdgovoriIzbriši
  11. @Anleah: Vjerovatno je tamnije i tamnije jer gubi taj metallic sjaj, često se dešava kod shimmerastih, frost i metallic finiša. A ne znam sad kad kupuješ, jer ja ti nikako ne bih preporučila po noći - sva su svjetla upaljena i nikako se ne može vidjeti prava i realna boja/nijansa. Ja uvijek kupujem do 3-4 popodne najkasnije i izvučem se gdje je svijetlo. U mojem cm-u je u uglu kozmetika, tako da ja uvijek malo prošetam do vrata, čak ponekad i izađem na dnevno svjetlo kako bih se uvjerila u realnost nijanse :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)