14. svibnja 2012.

Deborah Shine Tech no.56

Kao što vjerovatno znate, cijelog aprila je na svim prodajnim mjestima Deborah kozmetika bila u toku akcija od 50% popusta na lakove. I tako sam ja fino šetala dm-om 30.-og u potrazi za šamponom, gledajući svoja posla, i naravno, ugledam po ko zna koji put policu sa lakićima i odlučim bliže čekirat. Nemojte me pogrešno shvatiti, nemam ništa protiv Deborah lakova (osim činjenice da im je redovna cijena nešto viša u odnosu za količinu od 8 ml), ali jednostavno je teško naći nešto unikatno i jedinstveno pored 80-ak lakova. 56-icu sam našla tek nakon dobrog pretraživanja police, jer su neki ljudi stvarno nekulturni i ne znaju vratiti stvari na njihovo mjesto. Ali važno je da sam ga našla :D



 Malo mi se učinio sličnim Essence Choose Me laku, koji je isto tako fabulozan, ali nemaju ništa zajedničko osim jako slične tirkizne baze.  Naglask na pridjev "fabulozan". Jer ja ovako reagiram kad god da ga vidim na polici, mojim noktima ili kutiji sa lakićima: 




56-ica (u posljednje vrijeme svi su mi lakovi sa brojevima O.o) je divna, prekokrasna, fabulozna tirkizno-plava boja sa mnoštvom shimmera. Zlatnog, plavog, zelenog, nešto srebrnog.... Plava disko kugla u bočici. Usput, nije glitterast, tako da mu ne treba x slojeva, već samo dva, a i skidanje je lakše od glitterastih lakova. Nosila sam ga oko 3 dana sa minimalnim tip wearom, i želim ga nositi opet. Sad. Ovog momenta. Ali idem jesti palačinke (why the hell is life so hard!?) :)







Okej, malo sam pretjerala :)



Sad fakat prestajem :) I idem jesti još palačinki. I žaliti se kako sam debela. Blaah. Dijeta je za slabiće.

2 komentara:

  1. Joj i ja ga isto gledam kad god su Deborah lakići na akciji. I onaj ljubičasto-zlatni, isto duchrome <3
    I nikako da se odlučim da kupim neki od njih. Za plavi se ubjeđujem da mi ne treba jer već imam 2-3 slična tirkizno-plavo-zelena šljokičasta, a onda ljubičasti mi izgleda nekako prešljokičast, i odustanem. I svaki put isto. Ali fakat je prelijep ovaj na noktima, moraću ga idući put dograbiti. I njega, i ljubičasti - pa kud puklo da puklo. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)