25. svibnja 2012.

Glasgow smile



Kod V.V. (Anatomy of Beauty iliti Variola Vera make up & stuff) još uvijek traje izvanredno takmičenje na kojem možete osvojiti Illamasqua proizvode. Pa, ko sam ja da odbijem? :) (makar imala stotinu prečih poslova za raditi i mada sam bolesna k'o pas već 4 dana)

Makeup kojeg sam odlučila rekreirati jeste iz prošlogodišnje jesenjske kolekcije Theatre of the Nameless, koja obiluje dramom i misticizmom. Glasgow smile, kako sam ga ja nazvala, konzistira od prekrivenih obrva, jakih kontura, bordo i crnog na očima, crnih usana, a sve je zapečaćeno vijugavim obrvama i "osmijehom" koje sam izvela tušem. 



  





Usput, ako vas zanima, više o natjecanju možete pročitati ovdje. Totalno mi je fora što je otvoreno za cijelu regiju, što nije često slučaj. Rok je do sutra (ja, k'o po običaju, u zadnji čas :)), a još jedna poslastica jeste što postoji i utješna nagrada. Sve radove pogledajte u fotografijama kod VV na Fejsu.

Broj komentara: 8:

  1. :D Illamasqua-u obozavam!
    Divno si to odradila:)
    Kisses

    OdgovoriIzbriši
  2. Divno!! :D
    Da sam doma, i ja bi nesto rado rekreirala, ali sam vec neko vrijeme na putu i jedino sto imam sobom od sminke su maskara, ruz, Illamasqua Lover rumenilo i Essence quattro paleta, a s tim mogu kreirati samo svakidasnji look. :/

    Odlicno si to izvela, precizno i pedantno! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. O savršeno je! Za Illamasqua-u sam nedavno čula. Ti si super rekreirala look.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)