25. listopada 2013.

Golden Rose Holiday 54, 58, 61

Razmišljala sam da li ću postavit swatcheve tri nova Holiday laka u mojoj kolekciji, da li da pretrpavam blog sa Golden Rose kozmetikom ili pak da stavim swatcheve lakova zajedno sa kolektivnom recenzijom proizvoda iz posljednjeg New In posta, ali ipak nisam odoljela jer su me ovi lakovi potpuno osvojili i neću se zaustaviti dok ih ne budem imala sve. Dobro, pristajem na skoro sve :)

Već sam recenzirala jednu nijansu iz ove linije, famoznu koraljnu 66 i sve što sam tu rekla o teksturi, trajnosti i pigmentiranosti laka vrijedi i dalje i to mi je ono što mi se dopada kod ove linije jer su pigmentiranost, postojanost i skidanje jednaki za isti finish.


Na slici gore možete vidjeti neke od nijansi iz Holiday linije. Ovo je prvobitni izbor nijansi, kada su Holidayci tek lansirani na tržište, a u međuvremenu su izbacili još 15-ak nijansi, uglavnom iz domena intenzivnih i pastelnih.




Prva na redu jeste 54. Moram priznati da me na početku, tj. kad je internet već počeo biti preplavljen sa swatchevima Holiday lakova, nije dojmila iz razloga što mi je djelovala preobično, ali u posljednje me vrijeme, zahvaljujući Jasmini :D, uhvatila manija klasičnog makeupa i girly nijansi tipa bež, roze, srebrne, brončane itd. 54 me zaista ugodno iznenadila i mogu reći da mi je favorit od sve tri nijanse predstavljene u ovom postu. Radi se o jednoj jako lijepoj nijansi srednje tamne srebrne, a ono što je razlikuje od ostalih jeste što ima i sitniji i krupniji glitter. I skida se puuuno lakše od klasičnih glittere.



61 sam uzela iz hira. Da, da. Prvi put kad sam je vidjela osvojila me jer sam mislila da se radi o mat elektično plavoj nijansi, a kako sam sve češće nailazila na swatcheve iste, činilo mi se da se radi o dosta svjetlijoj nijansi plave i ja sam se fino naljutila i iz inata ga uzela kako bih isprobala i otkrila o kojoj se to boji radi. Ono što vidite na slikama je apsolutno realan prikaz, ne radi se ni o potpuno električnoj, ni o svjetlijoj plavoj. Nešto je vodenastije teksture od glittera, ali drugi sloj to sve fino ujednači i popravi tako da nema potebe za trećim. Preporučujem obavezno nanošenje baznog laka uz ovu, ali i bilo koju drugu nijansu iz porodice plavih i zelenih jer upravo one najviše boje nokte.


58 je jaaaako popularna Holiday nijansa koju je isto tako jako teško za uslikati. Mislim da su mi od 20ak slika jedino ove dvije dale zadovoljavajući rezultat. Radi se o tamnoj ljubičasto-smeđoj bazi sa mnoštvom šljokica različitih boja, a još ljepše djeluje kad se stavi top coat, nešto što sam ja uradila ali nisam htjela uslikati jer su mi vrhovi noktiju bili oštećeni i nije mi se dalo ponovo lakirati isti lak. Uglavnom - prava jesenska nijansa.

Holidayci imaju po 11,3 ml, a koštaju 4-5 KM, ovisno o tome gdje ih kupujete. To je ujedno i najčešće pitanje jer ih ja po manjim parfimerijama i pijacama nigdje nisam vidjela, a znam da većina djevojaka koje koriste GR kozmetiku je kupuje na tim mjestima. Znam sigurno da se mogu kupiti kod Jasmine u njenoj Arena parfimeriji, a vrlo brzo i na webshopu iste radnje po cijeni od 4,50 KM, a također mi je i uvoznik za GR javio da planira otvorenje GR radnje u Sarajevu, sa cijelim asortimanom, vjerovatno iduće godine :)

To su neki od Holidayaca, jedan dio moje kolekcije istih koja će zasigurno rasti s vremenom jer su meni zaista kvalitetni lakovi. Ako imate neku za predložiti, slobodno to uradite i u komentarima :)

Broj komentara: 7:

  1. Ovaj plavi nisam bila ni primijetila a nije loš :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobila sam ovaj tjedan 58icu i lak me oduševio!! Baš je prekrasan a meni rijetko koji lak ostavi bez teksta. Lako se nanosi, brzo se suši i traaaje i traje na noktima :D Divan!

    OdgovoriIzbriši
  3. Divni su, mnoooogo volim teksturce. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. 58 mi je najljepsi, ja nemam nijedan teksturni lak, ali cu nabaviti neki, cekam web shop i marljivo pratim recenzije i swatcheve :) meni je ovo idealna duzina i oblik noktiju, mada su i moji trenutno malo duzi, narasli su prvi put u zivotu i ne pucaju pa mi zao da ih kratim, malo sam se zaljubila u duge :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne znam kakve boje voliš, a kakve ne, ali zdušno ti preporučujem da probaš #56. Mene je čak i #53 oduševio, a nisam ljubitelj tako jarkih boja.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)