1. listopada 2013.

New In #1

Kako sam već napisala u Updates postu, od sada neću više raditi mjesečne new in postove, nego kad se nakupi dovoljno proizvoda za pokazati u istima, bilo da je to nakon 10 dana ili dva mjeseca :) Tako sam preko vikenda sumirala svu kupnju u nekih 20ak dana kako bih vam je predstavila i, naravno, pohvalila se manjim obimom iste, kojeg smatram jednim od mojih postignuća u posljednje vrijeme, budući da više ne nagomilavam bespotrebne proizvode i pomno pazim na to da li mi neki proizvod zaista treba i koliko multifunkcionalan će biti prije nego ga kupim.



U prvom Empties postu sam vam pokazala dva komada potrošenih Balea pjena za brijanje, koje uvijek imam tu negdje pri ruci, nerijetko i duplo pakiranje. Ovaj put sam uzela verziju sa mlijekom i breskvom, ne iz razloga povećane hidratacije jer mi se čini da je ona na istom nivou kod svih varijanti, već zato jer ima naneutralniji miris i jer nije bilo nikakvih LE proizvoda u ovom odjelu. Kako sam prestala kupovati Baleine gelove za tuširanje, fokusirala sam se na Palmolive. Najnoviji im je "Mediterraneean Moments" gel sa arganskim uljem i ekstraktom badema. Moram priznati kako me u potpunosti oduševio, da njeguje i huratizira, izvrsno pjeni, a miris je baš po mojem ukusu - topao i ne previše intenzivan. Čini mi se da su u cm-u među trajno sniženim artiklima, stoga ova naljepnica sa popustom od 30 %.


U dm san navratila kako bih pogledala novitete i provjerila da li su kojim slučajem došle nijanse 51 Bourjoisovih pudera. Nismo mi te sreće :/ Djevojka za Bourjois štandom mi je ljubazno swatchala sve br. 52 nijanse iz njihovog asortimana, nanijela reformulirani HM na predio ivice lica i dala tester iste nijanse kako big je mogla vidjeti na prirodnoj svjetlosti. Nezavisno od davanja testera (što je u inostranstvu standardno, a kod nas osmo svjetsko čudo čak i postojanje istih), jer mi nije cilj poharati iste u drogerijama, podržavam ovakvu ljubaznost i savjetovanje od strane promotorki, kod kojih sam inače navikla samo da izbiflaju napamet naučene promo tekstove za nove proizvode. Kako je u obližnjoj Eurofarm apoteci upriličena promocija Avene proizvoda, promotorka me je savjetovala oko različitih linija proizvoda i bilo mi je posebno drago što nije išla na to da ako ima suhu kožu moram koristiti sve porizvode i strogo određene linije za istu, već je išla pojedinačno po problemima koje imam i načinu upotrebe proizvoda. Dala mi je i 4 testera, od kojih su na slici 3, jer sam jedan potrošila. Radi se o blagom mehaničkom pilingu za osjetljivu kožu koji me je oborio s nogu i sigurno ću kupiti fill size pakiranje, hidratnoj maski i bogatoj kremi za lice, koje su mi manje više imale isti učinak, s tim što se maska, naravno, sporije upijala, te Clearance K kremi za lice koju mi je preporučila za lokaliziralno naošenje budući da je namijenjena masnoj i problematičnoj koži i kad bih je nanosila na cijelo lice, mogla bi mi isušiti kožu. Bogata krema i hidratantna maska mi se čine pogodnim za zimski period i ekstremno isušenu kožu koja se peruta i mislim da ću kremu uzeti u januaru-februaru, a Clearance K me je također oduševila jer me je za tri dana riješila tri bubuljice u predjelu obraza i u potpunosti uklonila ožiljke.
Revelique puder sam kupila na sniženju za nekih 7 KM, očekivajući podlogu u kamenu, ali se ispostavilo da se radi o klasičnom polutransparentnom puderu za matiranje i fiksiranje. Aura Nano ruž mi je proslijedila Dž, idealna breskvasta nijansa jako slična MAC Luste ružu u nijansi Ravishing, a malo ogledalce sam dobila kao poklon u dm-u. Za Curaprox četkice za zube sam prvi put čula kod Vesne sa Beauty&Mess i bila ubijeđena da ih nema kod nas, sve dok me zubarka nije uputila u apoteku kako bih ih počela što prije upotrebljivati i riješiti problem krvarenja desni, što su one jako efikasno odradile.


Nakon potrošene Essence baze, uzela sam Catrice verziju nadajući se poboljšanju nakon pozitvnih recenzija kad je tek lansirana na tržište. Mogu slobodno reći da je razočarenje godine :/ Tvrda i gumensta tesktura, neravnomjerno nanošenje, nepostojano djelovanje... Flormar korektor, iako u novom pakiranju i duplo manjoj ambalaži po istoj cijeni je zamijenio moj dosadašnji favorit Essence Stay All Day. Breskvasta nijansa, odlično prekrivanje i hidratantna tekstura. Revelique olovku za obrve sam kupila po Selminoj preporuci i sa njom sam još uvijek u love-hate odnosu zbog teškog šiljenja, ali valjda će se i to riješiti kad pogodim šiljalo. Flormar Square Tip kist je sve osim square tip, jer se radi o kistu za blendanje zaobljenog vrha, sličnom MAC 224. Malo se u početku linjao, a vidjećemo da li će se to nastaviti, a inače je sasvim okej kist.


Lakići koji su poklon od i koje sam već isprobala. Zasad mi je Holiday na vrhu zbog svega pozitivnog što sam navela u recenziji istog, a L'orealov sam isprobala tek sinoć, popraćena intenzivnom sumnjom zbog podijeljenih mišljenja u vezi ovog laka . Ja sam ovom nijansom jako, jako zadovljna, trajnost ću morati dodatno testirati, a za ostale nijanse ne znam kakva je situacija. Dalje, nove Flormarove linije, Glitter i Matte, bijelim sam oduševljena, prava kreč bijela i još sa mat finishom, u dva sloja potpuna pokrivenost zagarantovana, a Glitter, iako mi je nijansa baš pogođena i vrišti moje ime, ipak je bolji kao nadlak nego kao samostalan.

I evo svih proizvoda koji se nisu mogli jasno vidjeti na gornjim slikama :)

Sad pišite što ste zgriješile i nagomilale? :)

Broj komentara: 10:

  1. Ja nisam zgrijesila i gomilala, nemam od cega :D
    Ta Loreal nijansa je prelijepa.
    Neka si se pocastila nakon smećarnika :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ima li gdje osim u Galantu ovih Flormar korektora? Dženana navalila da idemo tamo da pravi zalihe, ali nam je daleko :P
    Ovaj Holiday obožavam, iako mi je došlo vrijeme za tamnije lakove. Imam Flormar Matte u nekoj predivnoj petrolej boji i nisam ljepši lak odavno vidjela :D

    OdgovoriIzbriši
  3. i ja sam se razočarala u catrice bazu. u početku nikako nisam znala kako da je nanesem ravnomjerno koliko je tvrda, a sada izvadim mali komadić i prvo ga zagrijem na nadlanici i razmazujem, a onda nanosim prstom na kapak, tako ide bolje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti na savjetu, pročitala sam i kod tebe da si i ti razočarana, probat ću je sad tako nanositi :)

      Izbriši
  4. gdje si kupila ovaj flormar kist :)

    OdgovoriIzbriši
  5. divni noviteti :) curaprox cetkice su mi bukvalno spasile desni! svima ih preporucujem i moja okolina se potpuno navukla na njih od kad su krenuli da ih koriste na osnovu moje preporuke :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super noviteti, lakici su divni, imam ovaj GR. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)