16. listopada 2013.

New In #2: Golden Rose


Kao što sam vam u prethodnom postu najavila, za suradnju sa Golden Rose kompanijom mjesečno dobivam njihove proizvode u određenoj vrijednosti. Sve sam objasnila što se toga tiče u linkanom postu, a danas vam donosim pregled novih proizvoda u mojoj kolekciji ovaj mjesec :)



Kajal Stick - čitala sam o ovome, istu varijantu ima i Classics. Uzela sam ga jer mi je trebala neka mekša olovka za korstiti kao bazu za tamnija sjenila. Za sada sam poprilično zadovoljna korištenjem u tu svrhu.

Maxim Eyes maskara - nju sam neočekivano dobila :) Na moje zadovoljnstvo, ima gumenu četkicu, koje sam u počela intenzivnije koristiti jer mi na mojim kratkim trepavicama najbolje djeluju. Već sam probala i iako sam čitala da je City Style još bolja, i ova me oduševila.

Tekući korektor 04 - ne bih znala točno objasniti što sam ga izabrala, osim toga da ga je Ivana u nekoliko navrata hvalila. Već imam tri korektora u opticaju, ovaj mi je već četvrti :)

Extreme Sparkle tuš 07 - upravo sam prije nekoliko dana potrošila ovaj priozvod u drugoj nijansi. Jako volim šljokicem a k tome, ES je linija tuševa sa jako gusto raspoređenim šljokicama za koje je potreban tek jedan premaz preko nekog drugog tuša za potpun efekat. Ovo je crna baza sa zelenim i zlatnim šljokicama, divota.

Ultra Rich Color ruž 53 - u recenziju ću objasniti što sam očekivala i što sam dobila od ovog ruža, a za sada ću samo reći da mi je ovo prvi susret sa URC linijom, te da sam ostaka "paf" na kvalitetu.


Profesionalna paleta od 5 sjenila Nude Pink - ne znam čemu ovo "profesionalna" u nazivu, iako je sam proizvod odlličan, ali budimo realni, profesionalci koriste proizvode koji im trebaju i odgovaraju, ne one na kojima piše pridjev "profesionalan". Bila sam itekako skeptična jer sa paletama, pogotovo jefitinijih brendova, nemam dobra iskustva. Ovo je jedna od novih nijansi, ukupno ih ima 10 u ponudi. Jesam spomenula kako sam i nju dobila neočekivano u pošiljci? :D Mislila sam da nisu još stigle jer su nove nijanse objavljene na turskoj stranici prije nepune dvije sedmice. Ukratko - oduševila me, kako netipičnim odabirom nijansi za jednu paletu u pink kombinaciji, tako i pigmentacijom.

Wet & Dry paleta 04 - također prema Ivaninoj preporuci :) Beskrajno ih je hvalila, pa sam morala uzeti barem jednu kombinaciju. Nisam ih isprobala kako treba, pa ne mogu reći utiske osim da su dobro pigmentirana.

Silky Touch sjenilo 115 - isto tako dobro pigmentirano, a razlog odabira bila je neobična bakarna nijansa.


No More Ridges & Yellow - željela sam dugo vremena ovaj preparat za njegu, a nigdje ga nisam mogla naći na prodajnim mjestima GR u Sarajevu, tako da sam ovaj put iskoristila priliku jer mi je trenutni bazni lak već pri kraju, a i trebalo mi je nešto za preći preko noktiju kad ih nemam vremena lakirati.

Holiday lakovi - zvijezda pošiljke :) Dvije nijanse za jesen i jedna koja je više ljetna, ali nema veze, nosit ću je jer je predivna i električna. Već nosim 54, a imam 66 od prije, mogu samo reći da sam ovom linijom oduševljena.

Rich Color lakovi - svugdje sam čitala riječi hvale, a nigdje nalazila nijanse. Nisam ih još isprobala, prve su mi nijanse, i to klasične, jer imam nekoliko varijanti istih, a osnovne ne :)


Ponavlja se No More Ridges & Yellow, ne zamjerite, nisam htjela da odstranjivač bude sam :)

Paris odstranjivač laka - čitala sam pohvale za Bourjos odstranjivač iste vrste, ali za takav tip proizvoda mi je bio preskup, pa sam ga preskočila. Ovaj je zaista divan, prvi put se susrećem sa ovakvim mehanizmom, a jako jednostavan i efikasan za koristiti.

To je sve od GR za ovaj mjesec, pa se čitamo u GR New In duhu i idući mjesec, a u međuvremenu me pratite za jednu grupnu recenziju i swatcheve svih proizvoda iz ovog posta :)

Sad lijepo pišite što ste to sebi u skorije vrijeme pribavile? I ako imate New In post, slobodno linkajte, ja ih najviše volim čitati :)

21 komentar:

  1. Mene zanima treba li mi ova nude pink paleta? :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super noviteti,baš moram detaljnije pogledati GR ponudu i izabrati nešto za sebe :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam ovakav odstranjivač (Rapsodi od jagode) i ja sam oduševljena kvalitetom. Sumnjam da je Burjois išta bolji, a ovaj košta 1,5 KM :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obezbjedit ću se ja zalihama kad budem išla u Galant :)

      Izbriši
    2. Vidjela sam ga i na Ciglanama i na Siranu, po 3 KM :)

      Izbriši
    3. Ma joj, oni uvijek tako uduplaju cijene, uzet ću 5-6 pakovanja u Galantu :D

      Izbriši
  4. Iz Hrvatske sam, al sam često u Sarajevu pa mezanima gdje se može u Sarajevu kupiti GR!? nisam ga primjetila u cm-ovim i dm-ovima! :)
    ps: drago mi je da pises opet, pratim odavno, no nemam naviku komentirati! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :* Ima po pijacama i manjim parfimerijama, ali sad će kod Jasmine (Make Up Arena) u Tuzli u radnji biti dostupan cijeli asortiman, kao i webshop za cijelu BiH :)

      Izbriši
    2. malo sam skeptična za pijace ne snalazim se baš tolko u Sa, al bacit cu oko. ;) svakako cu pokusati i neku online narudbu rijesit dok cu biti u Bih! hvala ti! ;)

      Izbriši
    3. Pa super, bit će web shop uskoro, a još i brza pošta, tamo će ti biti cijeli asortiman i niske cijene :D

      Izbriši
  5. Ova pink paleta mi treba ;) a ostalo više manje sve imam :D GR je meni jedan od dražih brendova :D.

    OdgovoriIzbriši
  6. Gdje u Sarajevu ima ovih Holiday lakova?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih nigdje nisam vidjela, ali bit će sad kod Jasmine na webshopu po 4,50 KM.

      Izbriši
    2. Nisam ni ja, zato pitam...Nabavila sam jedan kod Jasmine vec, al' toliko mi se svidio da bih sto prije jos 3 minimalno :-) Oduzilo se sa tim sajtom, a ja jedva cekam! :-)

      Izbriši
    3. Odužilo se pravo jer se neke stvari i nijanse još dodaju u asortiman :)

      Izbriši
  7. Blago tebi :) divne si stvarcice dobila, gr je meni odlican, cena povoljna a kvalitet sasvim ok. Ova paleta mi deluje bas lepo...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)