28. listopada 2013.

Trenutni favoriti #2

Posljednje favorite sam napisala prije nekih mjesec i po-dva, a budući da sam proizvode koje redovno koristim i volim poprilično promijenila, kako zbog noviteta, tako i zbog vremenskih prilika. Kalendarsku jesen koristim kao izgovor da nosim tamne ruževe i sjenila, a stvarno vremenske prilike iskorištavam za bronzer i koraljne tonove u koje sam zaljubljena u posljednje vrijeme! Doduše, možda se ja tješim da je to tako, jer kad me spuca želja za nečim određenim, nezavisno je li decembar ili jul, nezavisno koji je podton, ja to nosim :)


Flormar Perfect Coverage korektor 02 - čitala sam mnogo pozitivnih mišljenja i recenzija o ovom proizvodu pa sam ga odlulila i ja isprobati. Uzela sam nijansu 02 jer je poprilično breskvasta i za nijansu tamnija od nijanse mog tena, ali sam shvatila da mi takve nijanse najbolje neutraliziraju podočnjake. Malo manje prekirva od mojeg omiljenog Essence Stay All Day, ali bolje neutralizira podočnjake, te hidrira to područje, pa se samim time i manje uvlači u sitne borice koje svi imamo. Najbolji rezultat dobijem kad stavim malo Essence Stay All Day preko Perfect Coverage i to u trokutastom obliku, u ulozi iluminatora.

Holika Petit Essential BB krema - proslijedila mi je Neira kako bih je isprobala i vidjela da li mi odgovara prije nego uzmem full size, zato se nemojte začuditi što je "ispuhana" jer je tubica skroz prazna nakon što sam ostatak kreme stavila u praznu teglicu Lush tonirane kreme. Razmišljala sam više puta da li ću je kupiti upravo zbog nijanse, jer mi se neko linila preneutralnom i tamnon za moj ten. Neutralna jeste, ali tamna nikako, jer kad je nanesem izgledam bijela kao kreč. Slabo se prilagođava tenu, ali zasigurno ću je naručiti jer je planiram miješati sa tamnijim pudeirma koje nisam mogla dosada koristit, a i tekstura je fantastična.

Golden Rose trobojni bronzer - nekako za njim najviše posežem od proizvoda za obraze. Lako se blenda i ravnomjerno nanosi, a super praktičan je zbog kombinacije tri nijanse.

Kopija Real Techniques kista sa eBaya - skoro sam ga kupila i to ošto mi je već favorit dovoljno govori. Ja sam ga kupila čisto da isprobam koliko su to naši dragi Kinezi uspjeli iskopirati RT, a i zato jer mi je trebao kist sintetičkih vlakana zaobljenog oblika. Ovo je jedno malo savršentvo, u roze boji je i oblika između uRT Face Expert i Buffing kista. Koristim ga za puder, korektor, rumenilo.... Kupujem još najmanje 2 komada!

Catrice Eyebrow Stylist 01 Blond But Brow'd - pokušaj zamjene Rimmelovih olovki, čisto iz znatiželje. Catrice olovka ima super nijansu ako imate plavu, karamel ili svijetlo smeđu kosu, a i meni odlično odgovara za tzv. airbrushed look jer je baš svijetla. Nažalost, nije dovoljno tvrda, pa ne omogućava potpuno precizno nanošenje, tako da ću se vratiti Rimmel olovkama za neki bold look, dok pri ovoj ostajem jer namjeravam posvjetljivati kosu i stvarno je odlična za prirodan izgled obrva.

Golden Rose Professional Eyeshadow palette 106 Nude Pink - jedna jako lijepa kombinacija neutralnih nijansi ako hoćete pobjeći od sivkastih ili brončanih tonova. Ova sadrži i hladnu tamno smeđu nijansu, što je lijepa promjena od klasičnih toplih smeđih. Najviše ipak koristim dvije medeno-brončane nijanse za neki jednostavan look samo sa maskarom ili tušem.


Golden Rose Maxim Eyes - imala sma niska očekivanja jer su iz kolekcije šarenih GR maskara sa gumenim četkicama najviše hvalili rozu City Style, ali me i Maxim eyes oborila s nogu. Prije sam bježala od gumenih četkica, a sad svečano objavljujem da smo postali nerazdvojni. Maxim Eyes daje malo manje volumena od Classics 3D, ali znatno više produžava i uvija trepke.

Avon Matte Crimson - jedna divna nijansa i jednako divna formula koja je, naravno, izbačena iz asortimana -.-' Povukli su mat ruževe u prethodnoj kampanji ili onoj prije nje, a razlog ne mogu naći jer se formula zaista prekrasna. Matte Crimson je bogata boja vina, a tekstura je brušunasta, taman dovoljno kremasta  i - traje. Satima i satima. Bez nakupljanja u rubovima usana. Ima li išta bolje?

Farmasi True Color 24 - spucala me manija za koraljnim, a ovo je stvarno idealan balans između ružičaste i koraljne. I otišla ja predati narudžbu i uzeti novi katalog prije 3 dana, i naiđem na ovu prekrasnoću i naravno da sam je odmah morala imati za sebe :) Najbolje u vezi s ovom bojom jeste da je gotovo fluorescentna, nimalo prigušena. Formula je standardno dobra, imala sam od prije dvije nijanse iz True Color linije, jednu proslijedila jer nije bila ono što sam očekivala, drugu zadržala i i dalje je koristim.


Deborah Glossissimo 05 Bubble Rose - recenzija ovdje. Lijepa boja, neljepljva i sjajna formula, meni dosta :) U kombinaciji sa ružičastim rumenilom i tušem stvarno osvježi i podigne umorno lice.


Golden Rose Holiday 54 - naprosto sam ga morala ubaciti u post iako je već treći GR proizvod na listi favorita :) Divna, elegantna nijansa i odlična formula, što više da kažem?

Sad mi pišite što vi najviše volite ovih dana?

21 komentar:

  1. Sve je super, ali me ovaj Farmasi ruž najviše mami, predivno ti izgleda na usnama...

    OdgovoriIzbriši
  2. Pridružujem se tugovanju što je Avon povukao mat ruževe :/ Imam Farmasi samo u drugoj nijansi i više je kremast nego što bih željela. Vjerovatno ću neki mat naručiti da vidim kakav je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam to primjetila, imaju i mat, ali mi sad za hladni period više odgovaraju ovi kremasti.

      Izbriši
  3. Kist je odličan. Jel može link za njega? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdraav.. izvini ali iz kojeg grada si ti? Znaš li gdje mogu ove sve GR proizvode naći u Sarajevu? :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam sigurna, ovo su im novi proizvodi, a nemaju oficijalnu radnju GR u Sa :/

      Izbriši
  5. Drago mi je da ti BB krema odgovara :D Ja mislim da ću naručiti novu jer su mi trenutno svi puderi tamni, plus prekriva k'o san :D
    Potpisujem za Flormar korektor i GR maskaru, mislm da ću ih koristiti dok se proizvode.
    Imam jedan fake RT kist i planiram ih naručiti još, svaka čast Kinezima :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidim puno zajedničkih stvari :D Imam mat crimson ruz i zbilja je prekrasan. Ja sam ga kupila u posljednjem katalogu prije izbacivanja, srecom! flormarov korektor mi je super, holiku petit clear obozavam, a fejk rt kist s ebaya je smiješno dobar :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 5 do 12 najbolje :) I ja sam se iznenadila, fakat je kistić fenomenalan!

      Izbriši
  7. *.* jel postoji ikakva šansa da se ovaj Farmasi ruž nabavi u Hrvatskoj? O.o

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko znam, ne prodaju kataloški u HR, ali vidim da imaju Fejs stranicu za HR, pa im pošalji poruku, trebalo bi negdje biti.

      Izbriši
  8. Aaaaaaa ovaj Farmasi je savrsenstvo, steta sto ga nema kod nas. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Raspitaj se na forumima, mislim da je dostupan po kojoj manjoj parfimeriji :)

      Izbriši
  9. E i meni stigla Holika, doduse ne ovo ali dobro:) Taj Farmasi ruz ti divno stoji. Odmah kompulsivno zelim da ga kupim iako sumnjam da bi na meni izgledao fino :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zavisi kakve nijanse voliš, meni su ova 24 i 10 iz mat ranga koraljci koji svakom pristaju, dok su ostale nijanse već malo prigušenije ili imaju izražen određeni podton.

      Izbriši
  10. Joj sto mi se svidjaju boje u toj GR paleti senki!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)