7. studenoga 2013.

Flormar Black Dot BD05

Prije dva dana sam svraćala kod djevojke kod koje često kupujem Flormar i primjetila sam da je uvezla i pojedine nijanse novih Flormar linija lakova, a to su Black Dot i Icy Tops. Dok me potonja nije dojmila, Black Dot sam željela još od promo fotki jer su inspirisani (čitaj: kopirani) Illamasqua I'mperfection lakovima. Radi se o krem bazi sa mat glitterom crne boje različitih veličina. Ono što je posebno jeste da krem baza ne prekriva u potpunosti, već je tipa famoznih mliječnih nude lakova, tako da se crni glitter jasno nazire i stvarno izgleda kao neki franken lak napravljen tako da se glitter smiješao sa krem lakom. Neki ih ne vole, neki su ravnodušni a neki su apsolutno oduševljeni ovakvim tipom laka, a ja sam u ovoj posljednjoj grupi :)

kasnonoćna fotka s blicem :)


Nijansa BD05  je svijetlo plava, obično popularna u proljetnom periodu. Budući da su bile dostupne još i roza, mint zelena i siva, a ja sam htjela nešto življe od sive, odabrala sam plavu.

Što se formule tiče, nemam puno zamjerki, ali moram napomenuti da se mora lakirati kao top coat. Dakle, ili neki lak slične bazne boje ispod, ili se pozdravite sa plavom kakvu vidite na mojim fotkama i dobit ćete zamućenu sivkasto-plavu nijansu koja ja noktima ne izgleda ni približno tako lijepo. Također, primjetila sam da je poprilično dugotrajan, jer ako uzmemo u obzir da sam ga nalakirala sinoć, nisam stavila nikakav top coat preko, a dosta sam tipkala, kako ovaj, tako i neke buduće postove, nije se niti malo oljuštio, pa ni sa samih ivica noktiju.


Ostali lakovi koje sam koristila su:
Golden Rose No More Ridges & Yellow
Rapsodi 202
Essence brzosušeće kapi

Ja sam ovim lakom oduševljena, prvenstveno zbog toga jer su se uspjeli odmaći od trenutno aktualnih finisha tipa leather i sanda, te iskopirali neke manje popularne lakove (manje popularne ako uzemo u obzir druge nijanse Illamasquinih lakova i proizvoda općenito), kao i zbog toga što je baš neobičan i izgleda kao da potiče iz neke indie kompanije posebno smućkanih lakova.

Jeste isprobale lak ovog tipa i da li vam se uopće sviđaju bilo kakvi lakovi koji odmiču od nešto konvencionalnijih formula i finisha?

Broj komentara: 9:

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)