5. studenoga 2013.

LOTD - 20s autumn

Kreativan naziv, zar ne? As if. Što ću kad mi je inspiracija bila jedna stvar, a finalni rezultat nešto sasvim drugo.
Prije nekoliko dana sam razgovarala sa Jasminom o recenzijama i swatchevima i spomenula mi je da joj je kad čita recenzije jako bitno da ta osoba stavi swatch barem na usnama, a poželjno i sliku cijelog lica. Nisam o tome prije razmišljala, ali malo sam se zamislila  i shvatila da iako mi to nije kriterij kvaliteta bloga i recenzije, uvijek se nađem u sitaciji da googlam prikaz neke nijanse u kombinaciji sa makeup-om na cijelom licu. Zato sam se odlučila se vratiti slikanju LOTD postova, čisto da se naviknem na ugao i svjetlost pri slikanju i iste popravim.
Nažalost, nisam imala vremena ni izaći dok se proslavljao Halloween, a kamoli našminkati i kostimirati, tako da sam se odlučila tek na mrvicu dramatičniji nakeup,  kad sam već imala vremena za isti. Inspirirala sam se makeupom 20ih, iako su svoje prste tu na kraju uplele i tamne obrve, predimenzionirane usne i štošta što je rezultiralo jednim tipičnim jesenskim makeup-om.


Na očima sam željela isprobati novu Rimmelovu Scandal Eyes tekuću sjenu, koju sam nanijela samo kao bazu, dok su ostala sjenila sva iz ogromne 168 palete koju sam swatchala u ovom postu. To je za mene jedan tipičan smokey eyes u boji, pošto mi se tehnika vizualnog izduživanja očiju koncentriranjem tamnijeg sjenila u vanjskom kutu oka pokazala najboljom za moje inače dosta okrugle oči. Obraze sam ostavila "gole", dok je podloga stalna kombinacija posljednjih dana od Holika Essential BB kreme i Rimmel Match Perfection pudera. Usne sam željela precrtati, koliko god me mrzili zbog toga, mislim da to na meni izgleda relativno dobro :) Koristila sam Flormar olovku za usne, Avon Matte Crimson u unutrašnjem, a Rimmel Cutting Edge u vanjskom dijelu usana.

Šta vi nosite ovih u ovim hladnim danima?

Broj komentara: 14:

  1. Pratim te odavno, lijepa si,jedino me bodu u oci tvoje obrve, odvlace previse paznje sa lica..Mislim da bi ti puno ljepse stajalo da ih malo stanjis :) Nista zlonamjerno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Šminka na očima je odlična. Kombinacija boja i način kako si izvukla vanjski ugao su baš po mom ukusu. I usne su odlične, samo što nisu moje boje pa ne mogu biti objektivna :)
    Za obrve bih se složila sa komentarom iznad. Da su malo tanje i kraće u vanjskom uglu bile bi idealne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ih ovdje malo docrtala, a i stanjila sam ih prije nekoliko dana :)

      Izbriši
  3. Cemu fotosopirane slike?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blogger to redovno "ispegla", iako ja jedino što uradim jeste posvijetlim fotke i pojačam kontrast radi realnijeg prikaza boja.

      Izbriši
  4. šminka na očima je savršena!!! :) rado bih nosila ovaj look

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasan očni makeup <3 Vidim da ti netko gore prigovara photoshop :D Istina je da je u zadnje vrijeme blogger poludio, pa ti savjetujem ako želiš da fotke uploadaš na imgur.com i onda kod slike uneseš u blogger pomoću urla i tako dodaš fotku na blogger u post ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na savjetu, znam za taj trik, ali mi je premrsko ubacivati, pa linkati, pa ponovo hihi :D

      Izbriši
  6. Predivno je. Mnogo mi se svidjaju boje na ocima a i usne... A prelepo ti i stoji.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)