13. studenoga 2013.

New In #3

New In postovi se samo redaju i redaju, a ja uživam jer me najviše vesele, kako zbog sadržaja tako i zbog samog posta jer ih naaajviše volim čitati. Ovaj put sam nešto dobila, nešto kupila, nešto zaboravila da stavim iako imam duže vremena... Krenimo :)



Uzela sam First široki figaro za kosu. Konačno. Vjerovali ili ne, ja u životu nikad nisam uvijala kosu figarom ili je peglala peglom. Kako mi šiške izrastaju i ravno rezana kosa mi se stalno uvija pri dnu, odlučila sam malo eksperimentisati. Sad mi fali moja duga kosa :šmrc: Uprkos tome što je niske snage (28 W), sasvim dobro uvija kosu i bude vi uvijena 2 dana - da mi je kosa stepenasto oblikovana, izdržala bi i treći :)



Neki od proizvoda sa slike su zavrišili u nedavno objavljenom postu o favoritima, gdje sam i napisala utiske i moja mišljenja o istima - Deborah Glossissimo sjajilo u nijansi 05, Holika Essential BB krema, kopija RT kista, Catrice olovka za obrve... U mojoj kolekciji novi su još i fantastičan kist za blendanje sa eBaya sa 1 dolar :D, Rimmel Scandal Eyes maskara kojom nisam pretjerano duševljena kao ostatak blogosfere, Deborah sjajila koja sam već i recenzirala. ali nekako ih zaboravila staviti u prethodni New In post i pored 05 iz favorita tu je i nijansa 10, Rimmel Apocalips za kojeg mi je izuzetno žao što nema u ponudi više nijansi koje su dostupne u UK...




Nedavno sam i napravila mali swap sa Neirom i tako došla do nekih proizvoda koji mi nisu bili dostupni. Tu su MUA 3u1 Contour crna olovka za oči (ja je koristim kao bazu za smokey), Avon Mystic Mauve olovka za usne, Catrice Squeeze Me lak, Catrice Ice Wide Open sjenilo, Manhattan Soft Mat lip krem i tri proizvoda koja su me najviše oduševila - Catrice Blackwwod Forest (ozbiljno, ne razumijem brendove koje povlače kvalitetne proizvode - ovo sjenilo je zakon tamno zelena, smokey s njom je fantastičan), Catrice We Found Nemo! olovka za oči koju sam tražila po svim cm-ova čak i prije povlačenja i nisam je uspjela pronaći, te divni koraljni Basic mat lip krem.



Pri prvoj Farmasi narudžbi sam uzela i nešto proizvoda za sebe - O'ranger losion za ruke i tijelo čiji miris mi se ne sviđa pretjerano jer podsjeća na Cedevitu :D, Seatherapy krema za ruke za tetku, True Color ruž u nijansi 24 kojeg sam uvrstila u favorite, te sam dobila ponešto testera od kojih sam već isprobala noćnu kremu za normalnu i mješovitu kožu i M'ilkey gel za tuširanje. Kao poklon za prvu narudžbu preko 200 KM, dobila sam i Sardegna parfem. Još jedan proizvod sa slike jeste Neon sjenilo u nijansi 04, prava neonska narandžasto-koraljna, čija me pigmentacija oduševila jer je jednaka i sa i bez baze i sigurno ide u favorite u nešto sunčanijem periodu :)

To je to za ovaj New In, u međuvremenu sam dobila još gomilu proizvoda koje sam vremenski trebala uvrstiti u ovaj New In, ali mi je bilo mrsko slikati ponovo :D, pa uskoro ide još jedan.

Broj komentara: 11:

  1. jako lepi noviteti! svaka cast kako ti kosa izdrzi uvijena dva dana. meni jedva i jedan potraje i to sa jako dobrim sprejom :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja bih nekad mogla citat samo new in-ove, empties i favorite :D Puno toga na jednom mjestu sa mini recenzijama :) samo ti izbaci jos jedan, nije visak :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Kras new in i veliki lajk za fotke ako mogu primjetiti ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, mislila sam da će biti pretrashy, ali lijepo je ispalo :)

      Izbriši
  4. dobar šoping :D RT fejkač je meni super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Fino te Neira pripazila :P haha :D
    Figaro se čini fino, meni treba neki deblji za lokne, ovaj koji imam je previše tanak.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)