18. siječnja 2014.

Empties #3

Došlo je napokon vrijeme da "očistim" kesu koju sam skupljala proteklog mjeseca i u koju sam stavljala sve potpuno potrošene proizvode u posljednjih nekoliko sedmica. Drago mi je što sam uspjela konačno potrošiti nekoliko proizvoda koje sam zanemarivala duže vrijeme i onda tome stala na kraj i sama sebi rekla ili tek načet proizvod ide u kantu ili ga troši :)


Bourjois Eclat Mineral puder u kamenu - konačno sam ha uspjela potrošiti do posljednje mrvice. Moj najdraži puder u kamenu koji nažalost nije više dostupan, ako ga negdje vidite javljajte mi i obavezno uzmite i jedan za sebe.

Max Factor Face Finity puder - jako dobar puder, jedan od favorita prošle godine. Mislim da ga neću ponovo kupiti jer sam se sad fokusirala na kupovinu pudera za šminkanje drugih, što podrazumjeva da nema SPF-a (zbog fotkanja) i da su barem mrvicu univerzalni po formuli.

Ebay paleta 15 korektora - imam je jako dugo, dala je svoj maksimum. U početku sam je koristila samo za bubuljice, kasnije za konturiranje i ponajviše neutraliziranje podočnjaka i definiranje donjeg luka obrva. Ne  bih je ponovo kupila jer je dosta nijansi slično i ne sjeda na kožu lijepo. Bacila sam oko na NYX korektore u teglici.

Golden Rose tekući korektor - ništa posebno. Ima finu teksturu, lijepo se razmazuje, ali se uvlači u borice - najvjerovatnije zbog svoje hidratantne teksture.

 

Kistovi koje sam neslavno "spalila" sušenjem fenom :)

Elf Powder - ravno rezano savršenstvo koje je premekano i više nema nikakve funkcije jer sam ga šišala i šišala, ali je dubinski spaljen.

Essence kist za rumenilo - jedna od najgorih kupovina ikad. Nije ničemu služio i kad je bio nov, a upropastila sam ga nekoliko dana nakon kupovine. I neka sam. Ovo je toliko nefleksibilno, plastično i bez oblika.

Buy In Coins kopija Everyday Minerals kista - imam već novi, služi me jednako dobro kao i ovaj.

 

Golden  Rose City Style maskara - isto ništa posebno, mada je vrlo hvaljena, čak hvaljenija i od moje omiljene Maxim Eyes. Dokaz da meni svaka maskara koja drugome valja - ne valja :D

 

Balea Power Volume lak za kosu - jedan od mojih ljetnih favorita, kad mi je bio jako potreban zbog šiški. Ne lijepi, drži dobro kosu, nema neugodan miris - mislim da ću kupiti full size pakiranje.

Balea Soft & Care blagi gel za umivanje - jedan od mojih omiljenih Balea proizvoda i proizvoda za lice. Kupujem ponovo jer mi je idealan kad ne želim masku, piling ili nešto jače, već samo skidanje ostataka šminke.

Farmasi Seatherapy krema za ruke - ista kao i Baleine kreme za ruke, mada ljepše miriše. Prvenstveno je hidratantna, no ne rješava me suhih ruku.

Eveline Hydra Expert krema za zrelu kožu - prije nego bacite hejt na mene zbog korištenja kreme za kožu 45+ godina, ovo je mamima krema. Na popisu je zbog toga što sam je stavila nekoliko puta, 2-3 max. i oduševila me gustom, silikonskom teksturom, pa me zanima da li znate neku kremu slične teksture i za mlađu kožu?



Essence Nail Art odstranjivač laka i odstranjivač laka bez acetona s kokosom i papajom - oba jednako dobra, ali drugi mi je draži jer ljepše miriše.

Golden Rose Paris odstranjivač laka u teglici sa spužvicom - jedno čudo koje odstranjiva lak u roku od 3 sekunde. Doslovno. Umočite prst, izvadite ga i nema više laka. Moram se obezbjediti zalihama :) Mana je što se aceton unutar teglice boji tamnim ili jarkim lakovima, tako da je dobro imati bar 3 komada za različite nijanse lakova.


To je to :D Jeste li isprobali išta od proizvoda koje sam potrošila u posljednjem periodu, neke voljela malo više, a neke manje?



Broj komentara: 10:

  1. Ovaj aceton sa spužvicom imam i kupila sam novi (Rapsodi od čokolade :D), ali nekako mi isuše jako zanoktice. Bilo kako bilo, najviše posežem za njim :) Imala sam i druga dva Essence i ok su mi, vjerovatno ću ih opet kupiti kad potrošim Superheroes :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ništa od toga probala, ali mi se sviđa taj "brzi" aceton :D Ja često skidam lak, pa bio mi olakšao život :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ni ja zadovoljna GR maskarom, ništa mi ne radi :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne mogu da vjerujem da ne volis Essence kist za rumenilo, a ja ga obozavam. Ja ga imam od kako se pojavio i odlicno me sluzi. Ovaj ravno rezani sa ebaya imam isto i vise ne znam prstima staviti puder. I ja sam citala same pohvale za ovu GR maskaru i kupila je, i bas je bzvz. Pokusavala sam drugu cetkicu staviti u nju i razvalila sam je i bacila...al ne zalim. Meni je GR 3D odlicna maskara, probaj ako vec nisi. I ovu Baleinu umivalicu rozu sam kupila jer je kao blaga, ne isusuje i bla bla bla, ali mene je itekako isusivala, a imam mjesovitu kozu (normalni obrazi, T-zona masna i dehidrirana).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala GR 3D, ali jesam Classics i u biti je to isto, to mi je najdraža maskara. Taj mi je Essence katastrofa svjetskih razmjera, a Balea gel nije baš blag, ali otklanja apsolutno sve, ne volim one gelove koji su poput kreme ili neke pjene.

      Izbriši
  5. Ja voooolim tu maskaru :D ali sta ces svakome trepavice drugacije :/

    OdgovoriIzbriši
  6. Aaaaahahahahha, odvalila sam na sušenje kistova fenom :D . I ja sam jednom to napravila i kist više nije bio za uporabu, gdje mi je pamet bila. :D
    Inače, imala sam i ja ebay paletu korektora, ali sam ju nedavno bacila u smeće, nisam sigurna hocu li je opet kupiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja vjerujem da ću je zamijeniti za 4,5 komada NYX korektora, pošto pola nijansi nisam koristila kako treba.

      Izbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)