3. siječnja 2014.

Sretna nova 2014. + praznične manikure

Sa zakašnjenjem vam i službeno blogerski želim sretnu novu 2014. - što bi ustaljeno rekli, da budete živi, zdravi, sretni i da vam se sve želje ostvare.


Ja vam još želim i da budete lijepi, pametni, našminkani, da ne gubite sjajila u torbi, da ne razbijete nijedan lak ili parfem o pod, da nikad ne promašite nijansu pudera, da vam LE proizvodi nikad ne budu rasprodani i uvijek na dohvatu.

I sretna nova sezona Sherlocka, naravno :)

Prošla godina je, kako mi se čini i za sve nas, bila pomalo crno-bijela na momente, puna uspona i padova. Doslovno. Zbog razloga koje sam iznijela u ovom postu, zaustavila sam blog i pisanje istog, a jesen prošle godine je obilježila moja odluka da se vratim u blogosferu.

Također je osnovana BBB zajednica, preko koje sam upoznala neke divne ljude, među kojima ističem Jasminu i .

Nešto malo kasnije sam počela prvi put raditi u kataloškoj prodaji, i zaposlila se u Farmasi BiH kompaniji, zahvaljujući kojoj sam pristvovala različitim promocijama i opet došla u kontakt sa različitim osobama i uspostavila nova prijateljstva - yep, imenjakinjo, mislim na tebe :)

Također je pokrenut i jedan novi blog projekat nazvan Matching Manicures, u kojem sam učestvovala tek jedanput (link), no pomno sam pratila druge blogokolegice i radovala se zajedničkoj realizaciji projekta.

O planovima i odlukama za ovu godinu neću previše govoriti jer se mijenjaju svakog dana, no samo ću vam reći da planiram nastaviti aktivno bloganje i početi sa tutorialima, tako da očekujte štošta :)

Za kraj posta vam donosim i tri praznične, šljokičaste, nadžidžane manikure koje sam nosila ovih dana i nisam stigla poslikati više primjeraka:






Iiii, sad mi pričajte, kako ste se poveli za proslavu Nove i kako ste bile našminkane? :)

Broj komentara: 7:

  1. kako si (i koje) stavljala šljokice na prvoj manikuri? sviđa mi se ovaj izgled, ali ne uspjevam sebi napraviti tako... pozz ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovaj prvi je bas po mom ukusu. Zapravo bas sam slcican i radila nekoliko puta :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Drago mi je što sam na neki način obilježila tvoju godinu:)
    Manikurice su prekrasne, čak mi je ova druga 73827329 x ljepša uživo.
    I sad vidi s čim se ja patim kad nanosim taj GR crveni lak :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlične manikure, favoriti su mi 1. i 3. iako se začudila koliko mi se i ova 2. sviđa, inače nisam ljubitelj previše različitih motiva na noktima, ali ovo baš lijepo izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  5. prvi sa tamno crvenim lakom je prelep, oboyavam tu boju :)
    Inace nova sam ovde, pa bi b=mi dobro doslo malo podrske :)
    http://fashionovertheainbow.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)