2. srpnja 2014.

Maybelline Colorama Bleached Neons - 242 Coral Heat


Danas vam donosim recenziju i swatcheve laka kojeg sam nosila više od čak 7 dana! Ne pamtim kad mi se neki lak ovako svidio i da sam ga ovako dugo imala na noktima.



Radi se o novoj liniji lakova u našim drogerijama, Maybelline Bleached Neons. Guglala sam liniju i vidjela da je izbor nijansi zaista veliki, a da su kod nas stigle tek 3 - koraljna, koju ja imam, zelena, koju namjeravam kupiti i svijetla breskvasta koja mi se i nije baš svidjela.




Dakle, ja imam nijansu 242 Coral Heat. Iako se u bočici čini nježna i očekivala bih da takva bude na noktima, nakon što sam ga vidjela kod Šljokice, morala sam ga imati. Naime, ovakvi lakovi obično izgledaju prozirnjikavo i mliječno, što ja ne volim, ili pak imaju tzv. jelly finish, te i nakon nekoliko slojeva ne prekriju u potpunosti liniju nokta. Sa ovom nijansom to nije slučaj i najbolje bih je opisala kao tipični miks koraljne i roze nalakiran preko kreč bijele baze. Zaista izgleda neonski i, sudeći po swatchevima, jako podsjeća na popularni China Glaze Flip Flop Fantasy.

Mana ovog laka jeste formula. Nešto je gušća, što ja ne volim, i svako malo moram zatvoriti bočicu dok lakiram nokte i promućkati je, inače imam osjećaj da lakiram ljepilo i ostaju ružne crte od slojeva. Osim toga, loše se fotografiše i niti na jednoj od fotografija nisam uspjela uhvatiti intenzitet nijanse, mada sam tome došla najbliže na fotografijama blicem.

Cijena ovog laka iznosi 3,40 KM i sadrži 8 ml, standardnu količini za Maybelline Colorama lakove, te se može naći u dm-u i cm-u.







Broj komentara: 8:

  1. Super izgleda, lijepi su ti nokti :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivna nijansa! Baš su ti duuugi nokti :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala cure na komolimentima :) Ja se valjda navikla na njih, a i prsti su mi podugački, tako da mi se i ne čine predugi nokti....

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni taj lak u bocici ne izgleda nimalo privlacno, skroz se cini blijedunjavo breskvast, a onaj svijetliji je tek sasvim isprana neka boja. Zar je zbilja tolika razlika gledano u bocici i kad se namaze?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu reći da nije isti kao u bočici, ali na noktima tek postane fluorescentan.

      Izbriši
  5. Super ti je oblik nokta, ja upravo pokušavam oblikovati svoje u "badem" oblik, ali nisam našla ni jedan tutorial za prirodne nokte ili je gel ili umjetni nokti, kako si ih ti izrašpala, imaš kaki savjet? :D

    A.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)