1. listopada 2014.

New In #8

I eto mene ponovo sa New In postom i novitetima posljednjih dana dok se nije nakupilo još :) Nema baš puno stvari, neke sam kupila za kit, neke dobila, pa krenimo sa predstavljanjem...


Ben Nye Neutral Set translucentni puder bez silike za kit kao fiksirajući puder jer mi dobro dođe da ne nosim minimum 5 različitih nijansi u torbi/koferu. U prilog mu još ide i povoljna cijena za 85 g.

Inglot Duraline je za mene, prvobitno sam otišla u Inglot u potragu za sjenama za paletu, pa još čekam odobrenje za 20 % popusta na popunjene palete da si konačno sklopim jednu.

Kryolan LC003 ruž za kit, odlično pigmentirana svijetla nude boja.


Na ovoj slici možete i vidjeti kako kryolan ruž izgleda, a uz njega su Farmasi True Color ruževi u nijansama 05 i 21. Uželjela sam se nudaća :)


LA Girl Pro korektori za kit, poprilično dobra zamjena za Bourjois Healthy Mix, tj. za izraženije podočnjake i masniju kožu, kao i za druge nepravilnosti na licu.

Uz korektore sam naprosto morala dodati i Glazed boje za usne koje su zapravo kao tekući ruževi na fazon Too Faced Melted ruževa. Mogu samo reći da mi treba još bar 5-6 nijansi jer su odlične i mnogo intenzivnije nego sam se nadala.


Još savršenih Moda sjenila, dva Oriflame sjajila koja sam dobila od prijateljice i pinceta jer sam izgubila staru najdražu. Ovu sam našla kod Kineza za nekih 2 KM i odlična je :)


Maybelline Baby Lips o kojem sam vam već pisala, te još jedna nijansa Color Tattoo sjenila.


Konačno sam pronašla Artdeco kist o kojem su svi pisali kad je bio dio limitirane kolekcije koja kod nas nažalost nije došla u svojem punom sastavu. Meni je odličan, iako mu opadaju dlake, no ništa previše strašno. Na akciji sam kupila još dvije nijanse rumenila za kit, te pronašla posljednji primjerak divne zlatno-mint zelene duochrome sjene.


Na L'Oreal konferenciji za medije smo dobili skoro sve ovo sa slike, osim CG lakova i Ardell trepavica :) Evo izbliza slike nijansi CG lakova (Flip Flop Fantasy sam ipak zadržala za sebe :)) i L'Oreal lakova iz nove linije:




Dobili smo poklone i na L'Oreal eventu za beauty bloggere...


...te eventu isto tipa organiziranog dan poslije od strane Bourjoisa.

A prije nekoliko dana me dočekao ovaj paket iz dm-a:


Dobila sam Max Factor Face Finity primer, Maybelline Affinitone Mineral puder i Affinitone puder u kamenu, L'Oreal True Match tekući i kameni puder, te Alverde krem puder. Isprobala sam MF primer koji na meni i nema baš efekta, Affinitone Mineral mi je odličan i prisjetila sam se kako sam ga voljela kad sam ga prije koristila,  a Alverde kremasti puder nije loš, nijansom odličan, ali ima preintezivan miris koji mi baš smeta.


Od stvarčica za oči dobila sam Alverde duo sjenilo, Manhattan i Max Factor mono sjenila, Max Factor tuš i Alverde i Deborah maskare.


Od proizvoda za usne sam dobila Maybelline sjajilo koje me ugodno iznenadilo s obzirom da se radi o nijansi sa puuuno šljokica, te jedna nekozmetička stvar koju sam dobila, a radi se i o poklonu uz kupovinu od 25+ KM u kampanji "Lijepa, jer to želim" - Swarowski hemijska olovka.




To bi bilo to za ovaj post. Sad mi vi pišite što ste i koliko kupovali u posljednje vrijeme i što vam je najdraži komad iz kupovine?

Broj komentara: 10:

  1. Sooo muuuch love :D Odlične su mi LA Girl stvarčice, ruževi pogotovo. I Artdeco rumenila isto :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Moda sjenila i Artdeco sjenila savršeno izgledaju. Navijam za recenziju. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. BN puder želim već dugo, ali iz ne znam kojeg razloga uvijek odustanem od kupovine:| Nijanse Loreal lakova su mi divne <3 I jako me zanima ova roza Bourjois maskara ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlični noviteti. Jako mi se sviđaju CG lakovi <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Rado bih čitala recenziju LA Girl korektora. :) Baš sam uživala skrolajući, divnih stvari se našlo u tvojoj košarici!

    OdgovoriIzbriši
  6. super noviteti :D
    hoću recenzije! odma, sada odma! XD

    OdgovoriIzbriši
  7. Biće recenzije uskoro, LA Girl i Artdeco najvjerovatnije prvi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Koja nijansa True Match-a je u pitanju? :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Toliko krasnih stvari! <3 Moram ipak izdvojit Ben Nye koji je meni apsolutno savršen :D Imam ga više od godinu dana i još mu se ne nazire dno. Još sam prepolovila s kolegicom pakiranje od 85 grama i dio izgubila kada sam pokušavala sprešati za to go varijantu ali nije funkcioniralo :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)