5. listopada 2014.

Predstavljanje Avon Luck EDP by Maria Sharapova


U petak, 03. 10. sam sa još nekoliko blogerica bila pozvana na predstavljanje novog Avon parfema, Luck EDP by Maria Sharapova, koje je održano u prostorijama Coloseum Cluba.







Avon Luck EDP odiše profinjenim, ženstvenim gornjim tonovima sočnih citrusa i rijetkog cvijeta poznatog pod imenom “kraljica noći”, koji počivaju na toplim drvenastim notama u bazi mirisa. Senzualan i elegantan miris za nadolazeću zimsku sezonu pripada orijentalno – voćno – cvjetnoj olfaktivnoj kategoriji mirisa.


Avon Luck for Him EDT profinjen je miris koji očarava aromatičnim tonovima muškatnog oraščića uz crni biber i bušin. Miris fantastično dočarava savršenu ravnotežu između svježine i muževne topline začina.

"Avon Luck nosim uvijek kada nisam na terenu. Na večerama s prijateljima, na raznim društvenim događanjima - volim nositi Avon Luck jer mi pruža osjećaj elegancije", kaže Sharapova, koja se obratila svim ljubiteljicama Avona u Bosni i Hercegovini u posebnoj video poruci.


"Stvaranjem Avon Luck mirisa, željeli smo dočarati opojnu karizmu nekoga ko sam stvara svoju sreću u životu", objašnjava Patricia Perez-Ayala, Direktorica marketinga Avona. "Kao jedna od najbolje rangiranih tenisačica u svijetu i sofisticirana prirodna ljepotica, Maria savršeno dočarava taj osjećaj energije i mogućnosti. Ona je idealna glasnogovornica mirisa koji odiše srećom i osjećajem da si na vrhu svijeta. "

Mirise za nju i za njega moguće je naručiti od Avonove brošure kampanje 14 po cijeni od 39,90 (ženski miris) i 34,90 (muški miris). Uz ženski miris na poklon dolaze sprej i losion za tijelo, dok uz muški dobijate sprej za tijelo i gel za tuširanje iz iste mirisne kolekcije.






...i makeup kojeg sam nosila na event :)

Za kraj, velika hvala Šejli i Avonu na pozivu, kao i na divnom druženju te poklonu u skladu sa ovim događajem o kojem ćete svakako čitati u jednom od narednih postova :)

1 komentar:

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)