13. ožujka 2015.

Makeup radovi #1

Iako sam rekla da će najvjerovatnije ogroman New In biti idući post, vidjela sam da sam ipak objavila veći dio noviteta u prošlom New In-u za kojeg sam mislila da je još uvijek u skicama. Tako da ću vam danas donijeti jedan dio onoga čime sam se bavila proteklih skoro pa godinu dana.

Kao freelancer, počela sam raditi negdje oko svoje mature, dakle krajem maja prošle godine, no za razliku od rada u salonu ili na tv-u, mana, ali ujedno i prednost freelance rada u bilo kojoj profesiji jeste kreiranje vlastitog radnog vremena, no samim time i traženje posla sasvim samostalno. Tako da nije baš da sam krenula raditi od tog i tog datuma, imala sam većih pauzi od mjesec dana i više, no za to vrijeme sam uspjela skupiti zadovoljavajuć broj redovnih klijenata i poneku kreativnu suradnju. Većina fotografija je sa mojeg mobitela i komercijalnog je karaktera, dakle nije ga moguće koristiti kao referencu u portfoliu. Ipak, profesionalne fotografije sa vjenčanja i nekoliko snimanja bih ostavila za naredni post sa mojim radovima, iako sam nekolicinu njih uvrstila u kolaže već u ovom postu.

  
 


 

 

 


 


 


 

 

 

 

 

 
 
 


  To bi bio kraći pregled djevojaka koje sam šminkala i uspjela slikati u proteklih skoro pa godinu dana. Kao što sam navela, uskoro ću napraviti sličan post ovakvog tipa, sa fokusom na portfoliu, a vi se osjećajte slobodnim komentarisati, kritikovati, primam sve :)

4 komentara:

  1. Odlični su ti radovi :D stvarno dobro odrađeno

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivno zaista. Svaku sliku sam do detalja gledala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lajk lajk Ema veri mač, vidi se da si se bas ispraksala. Ova u rozoj haljinici sa biderom je prelijepa, cak mi lici na neku glumicu ili voditeljicu, ne znam...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)