13. ožujka 2012.

LOTD & NOTD - pastelne boje

Ja stvarno nisam ljubitelj pastelnih boja, što na odjeći, što na noktima, što u makeup-u. Okej, ima par jako lijepih i zanimljivih lakića, možda i košulja/šorceva, ali ništa previše fascinirajuće. Uprkos tome, i ja sam odlučila malo promijeniti svoju rutinu i breskvasto prebacila na nokte, a ljubičasto na usne. Posvijetlite boje i - voila! 
Ruž koji sam koristila (jer znam da ćete pitati) jeste Golden Rose 107, ali kako on ima malo plavi duochrome odsjaj, dodala sam ružičasto Manhattan Water Flash sjajilo. Kombinacija me jako podsjeća na Illamasqua Fierce.
S druge strane, lak mi i nije bio baš najsretniji izbor. Boja jeste koliko-toliko zanimljiva, nije koraljna, nije narandžasta, a opet nije ni nude, već nešto između. Formula je nekako gumenasta (ne znam kako je bolje opisati), pa mi je bilo potrebno dva bogatija sloja. Ali, i tu se javio problem jer sam kao bazni lak nanijela zadnje kapljice istog već na izdahu, pa su mi se stvorili mjehurići :/ Nalakirat ću ga još jednom kad kupim novi bazni lak, čisto da vidim da li je on kriv. Nijansa je Makes Me Weak, ako koga zanima, ali Essence multidimensional lakovi više nisu u asortimanu.



Što imate na noktima upravo sada? Nosite li često neobične nijanse na usnama?

Broj komentara: 15:

  1. Noktici su pedivni, divna boja laka! ^^

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja se nekako bojim eksperimentirati s žarkim bojama na licu.. Na odjeći pak može. Sviđa mi se lak! Imam sličan Essenceov Simply nude

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam ovaj lak i obozavam ga. Bas ti lepo stoji. ;) Obozavam pastelne boje i bas mi je drago da su ove godine aktuelne, da nakupujem stvarcica u mint, roze i ostalim neznim bojama. :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Trenutno nemam nista na noktima imam sutra ujutro sat klavira pa ne smijem imat nista xD HAHA. Ovaj lak ti je predivan^^

    mineral hygienics♥mfashionfreak

    OdgovoriIzbriši
  5. uuu, pravo ti dobro stoji ruž. Nije zato što volim ovu boju i koristim je, već ti stvarno dobro stoji. Lakić mi se baš i ne sviđa

    OdgovoriIzbriši
  6. heheh, iako nisam ni ja fan pastelnih boja, pokleknula sam i kupila Deborah Milano Atomic Red ruž u nijansi 14 (swatch: http://i179.photobucket.com/albums/w320/vmelkic/Swatchevi/Deborah/Deborah_Milani_Red_14_01.jpg )i sad ga kombiniram uz liniju eyelinera i super mi je =) a na noktima standardno crno =P

    OdgovoriIzbriši
  7. Sviđa mi se lak. Predivan je.
    <3

    http://beautyrollercoaster.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. aaaa ruž mi je predobar! Kako moćna boja! Mislim da će uskoro biti moj :D
    a sad da te pitam nešto: jesi li možda probala i flormar puder u kamenu? budući da su svi oduševljeni rumenilom, trebao bi i on biti kvalitetan, valjda :) i još nešto! dugo se spremam isprobati umjetne trepavice, a ne baca mi se puno novaca na to, paypal nemam, ali vidjeh u cmu ovnak trepavice i ljepilo. Valja li to čemu?
    Hvala puno...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala, a i ne bih - uvijek za puder izdvojim nešto više novca. Problem je što se puderi u kamenu znaju uhvatiti za suhe dijelove ili izgledati brašnasto, pa ih je teže izabrati od rumenila. Bourjois puderi mi se jako sviđaju, a i Essence transparentni. Ovnak trepavice nisam probala, ali sam čula negativne recenzije :/ Znam da su elf trepke kvalitetne i mekane, a od ovih kod nas Artdecove.

      Izbriši
  9. kako dobre obrve, aaaaa :) da li imas neki post o tome, ako ne moras obavezno napisati, sigurno te vec puno ljudi pita :) nokti-bez laka, usne-volim tamne tamne braon ljubicaste nijanse, ako je to neobicno :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Lak mi se mnogoooo svidja. Ej da te pitam znas li ti ima li u Srbiji da se kupe Revlon proizvodi, znam kod nas nema?

    OdgovoriIzbriši
  11. @ImmortalityPassion: Stvarno ne bih znala, pitaj Zlatanu sa makeupandmore.net, ona je iz Srbija, mora znati :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja sam pravi ljubitelj pastelnih boja i sebe vidim samo sa rozikastim i crvenim nijansama na usnama :) boja laka mi se takodjer svidja.

    OdgovoriIzbriši
  13. predivna boja... ali opet, meni su sve boje lakića lijepe (pastelne, nepastelne, metalik, nude, šućmuraste... sve) ja trenutno imam lakić boje čokse! slatko izgleda, trebao je to biti neki nail art, ali lakić jednostavno ne ide ni uz koji drugi :( kme, ali svejedno ga volim :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)