21. ožujka 2012.

Moja Illamasqua wishlista

Vjerujem da ste svi već čuli za Illamasqua kozmetiku, a ako je odgovor ne, brzo idite i nađite najbližu najvišu zgradu i pretvarajte se da je asfalt bazen. Ne šalim se :)


Bilo kako bilo, Illamasqua je brand koji ima filozofiju, priču i izvanredan odnos sa kupcima. Iskreno, milina mi je vidjeti neki brand koji je toliko posvećen kupcima, koji vrišti da različito ne mora nužno značiti i ružno, te nudi ogroman raspon proizvoda i nijansi.


Naravno, u Sarajevu nije dostupna, ali možda i jeste bolje tako - ulazak u njihovu radnju bio bi kao da vodim novčanik na električnu stolicu. Cijene nisu pretjerane, moram priznati, kad pomislim da neki ruževi ili mono sjenila high end kozmetike koštaju kao jedan Skin Base puder. Zbog toga se mislim u budućnosti počastiti nekim komadima - vjerovatno ne odjednom, ali barem jedan komad preko ljeta mora pasti :) ideju sam ukrala od buchersica :$ Ispod možete pogledati neke od njih, kao i neke komade koji su mi se toliko svidjeli da mi je bio bed da ih ne uvrstim.




Kremasti pigment Androgen - kremasti pigmenti se mogu koristiti svuda - na licu, očima, obrazima, usnama itd. Androgen mi je divna koraljna sa ružičastim podtonom i mislim da bi odlično poslužio i kao ruž i kao rumenilo. Posebno što je koraljna - nisam veliki ljubitelj boje kao boje, ali tako mi dobro stoji uz ten i daje mi instantni wake-up izgled.
 Rumenilo u kamenu Tweak nije neka posebna i inovativna nijansa, zapravo se radi o prigušenoj crvenkasto-ružičastoj, no i bez swatchanja i isprobavanja već vidim da bi mi super pristajala, posebno uz tirkizno na očima.




Fierce je...pa, Fierce :) Intenzivno sjajilo sa formulom poput tekućeg ruža. A boja je načisto za pasti na guzu.
 Ovu zadnju rečenicu u opisu Fierca slobodno možete uvrstiti i ovdje, za Fetish ruž. Prava ljubičasta. Trebam li više išta reći?




Fundamentalism paleta je iz najnovije Human Fundamentalism kolekcije. Sve samo ne neutralna, nije da je nužno moram imati, ali nisam mogla odoljeti a da je ne stavim ovdje, toliko je divna i divna i divna...


Apocalips ruž - isto iz HF kolekcije, umalo nisam vrištala kad sam ga ugledala. Potpuno kremasti, pune, prave, tirkizne boje :jawdrop:


I to je to. Skromna sam, nema šta, priznajte :) A sad mi fino recite šta želite od Illamasque (ili je bolje pitati šta ne želite :D)?

Broj komentara: 7:

  1. Za Illamasqua kozmetiku sam cula jos odavno, nazalost nisam nista kupila od njihove sminke, ali cu verovatno uskoro nesto naruciti. Obozavam njihove make-up artiste i nacin na koji im je svaka kolekcija inspirisana i kako odrade promociju. A o bojama i teksturama necu ni a pricam..:D

    OdgovoriIzbriši
  2. ufff... ja bi Disciple, Fetish, Apocalips i Sonnet ruževe, apsolutno sva sjenila i Thrust, Panic i Lover powder rumenila =)

    OdgovoriIzbriši
  3. I tamo kod Buncherica napisah a i ovdje ću - Ravish :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Androgen kremasti pigment je fantastican, mada se meni svida i Pure... Illamasqua je predivna, eksplozija boja, odmah podignu raspolozenje do maksimuma :)

    OdgovoriIzbriši
  5. discipline i spite ruževi... boje za nepovjerovati. možda je sreća što ih nema u Sarajevu, em bih bankrotirala, a vjerujem i da bi me ljudi gledali čudnije nego sad. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Kremasti pigment Androgen, izgleda sjajno :-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)