25. kolovoza 2014.

Blog eventi (3u1 post) - L'Oreal Beauty druženje, #JMspirit Selected i Bourjois Beauty Blogger Party

Na moje iznenađenje, nakon L'Oreal konferencije za medije održane prošle subote koju sam očekivala budući da je održana i prošle godine u okviru SFF-a i da je nekoliko blogera bilo pozvano, ove godine se sezona evenata za beauty blogere nastavila krajem prošle sedmice, počevši u četvrtak.

Prošle subote je na L'Orealovu konferenciju bilo pozvano mnoštvo medija, uključujući i beauty blogere, o čemu ste mogli čitati ovdje, dok je četvrtak i vremenski period od 11 do 13 sati bio rezervisan samo za nas.


Našminkala sam se poprilično jednostavno i stavila Flormarov baby pink ruž žućkastog podtona kojeg možete vidjeti na slici ispod - uspjela sam se slikati čekajući ostale učesnike koji su kasnili :) Ipak, kasnije sam ga zamijenila neonskom mat narandžastom, Artdecovim Bon Bon koji je jedan od mojih omiljenih ruževa ikad.



na tv-u su nam bile prikazani promotivni spotovi za proizvode koji su nam predstavljeni

Isprobala sam i L'Orealovu aplikaciju koja na meni nije imala baš pretjerano dobar efekat zbog mojeg oblika očiju, ali na nekim djevojkama je fenomenalno djelovala i uspjele su se i digitalno našminkati.


Osim organizatora eventa koji su nas dočekali, na setu za sređivanje su nas dočekali Sanjin Egon i još jedna šminkerica kojoj nisam uspjela saznati ime i koju ćete vidjeti kako sređuje Neiru na slikama ispod. Bila nam je ponuđena i mogućnost feniranja i pravljenja frizura, za što je zadužena bila djevojka iz salona Šabić koja je poravila nered kojeg sam ja uspjela napraviti dok sam si brzinski uvijala kosu.






Šminkeri su se posebno fokusirali na ovaj makeup koji je jedan od tri zaštitna trendy looka SFF-a ove godine. Sanjin je kompletan look primjenio na Melisi, ali sam ga nažalost zaboravila slikati.


Osim njih dvoje zaduženih za šminku, tu je bila i promotorka L'Oreala, ljubazna Neira (izvinjavam se ako sam pogriješila i ime je Nejra) sa kojom smo pričali o kozmetici i L'Orealovim novim proizvodima i ponudama.




bronzer iz prošlog posta ipak dolazi u 3 nijanse u dm :)


Selfirala sam se sa Dženanom, Neirom, Amrom, Lejlom i Sanjom :)



I ovaj put su nas iznenadili prigodnim poklonima :) Moj je bio malo drukčiji, pa sam Color Riche ruž u nijansi Deep Raspberry zamijenila za Caresse balzamasti ruž, a taupe nijansu novih sjenila/presovanih pigmenata sa Color Riche ružem u  tamno crvenoj nijansi. Dobila sam priliku konačno isprobati Infallible puder kod kojeg mi se dopada gotovo sve osim nijanse. Osim toga, dobili smo neke duple proizvode od prošlog puta, uključujući i Superliner flomaster tuš kojeg sam ja već potrošila i drago mi je da je ponovo moj :)


U četvrtak isti dan, ponovo u 11 sati, ali navečer, sam pozvana zajedno sa Dženanom koja je pozvala i Zerinu kao +1 na #JMspirit party. Nismo se puno slikale, ali zato smo se dobro zabavile :) Uspjela sam uloviti pokoju sliku da vidite kako sam bila našminkala (stavila sam L'Oreal Color Riche ruž sa slike iznad).




U petak je održan Bourjois Beauty Blogger Party i drago mi je što je priliku prisustvovati imalo puno više djevojaka koje nisu bile na L'Orealu :)






Kao što ste vidjeli na slikama iznad, kutak na Eiffelovom mostu je u potpunosti bio uređen u stilu Pariza, sa elegantnim dekoracijama i u ružičastim nijansama - u Bourjois duhu.


Uglavnom sam se družila sa Amrom, Neirom i Neirinom prijateljicom Eminom.



I bio je konačno red na jedan selfie sa Jasminom :)







Nekoliko puta smo uspjeli napraviti zajedničke fotografije i drago mi je kad nas vidim u ovako velikom broju.



Bila sam se našminkala pomalo u stilu 60ih, sa L'Orealovim Caresse ružem u pink nijansi koja mi jako dobro pristaje iako najčešće nosim crvene nijanse. Ovaj put sam dodatno stanjila obrve i promijenila način nanošenja sjenila jer sam ga stavila dosta iznad pregiba i zasad mi se sviđa promjena.

I od Bourjois smo dobili lijepe poklone - ogromne naočare pomalo mačkastog oblika koje mi odlično stoji (što se ne bi moglo reći za većinu njih jer su avijatorke na meni apsolutno grozne), Rouge Edition Velvet tekući ruž za usne, Volume Glamour Max maskaru koju sam htjela isprobati otkad je Azra nahvalila, te glitter crnu olovku čija mi se formula jako svidjela pa planiram nabaviti i zelenu i plavu.



Sve u svemu, prošla sedmica je bila jako zauzeta i ispunjena. Hvala brendovima na pozovu i mogućnosti za druženje, te se nadam da će ovakvih evenata biti i više :)

3 komentara:

  1. Kako je los flashback s ovim Infallible puderom :O Pogledaj mi rame i lice xD Sva sreca pa se nismo puno slikale.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene ovaj toranj fascinira, taaako dobro izgleda :D A ja sam tak mala da bih se osjećala kao da sam kraj pravog hahaah. Super sve izgledate i baš su lijepi eventi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. drago mi je da vam je bilo divno, na slikama sve tako odlično izgleda :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)