28. kolovoza 2014.

China Glaze Off Shore kolekcija - Feel The Breeze - recenzija i swatchevi




Prije nekoliko mjeseci sam krenula u kupovinu svojih prvih China Glaze lakova kod uvoznika za BiH, Lilo Cosmetics. Kako nisu imali skoro nijednu nijansu koju sam željela, a tada mi se nije kupovalo više proizvoda reda radi, nisam ih ni kupila. Pošto su mi se javili na profil za šminkanje prije kojih 10ak dana, sjetila sam se toga i odlučila ih naručiti usput sa Ardell trepavicama iako ih inače naručujem kod Jasmine iz Arene, a ovaj put su mi hitno trebale.

Odabrala sam dva laka iz China Glaze ljetne kolekcije Off Shore koja mi se nije pretjerano svidjela jer ima nekako standardne proljetno-ljetne nijanse, ali ove dvije su bile stvarno divne i specifične i nisam im mogla odoljeti da ih pronosam bar dok ima još malo ljeta. Radi se o nijansama Feel The Breeze i Shore Enuff, koji mi se nije svidio uživo tako mnogo kao na swatchevima, pa mi je Feel The Breeze puno draži i danas vam donosim njegove swatcheve.




Feel The Breeze je nijansa koju bih svrstala u istu grupu sa Maybelline Bleached Neons lakom kojeg sam vam swatchala u ovom postu. Radi se o pastelnoj neon nijansi koja je roze sa mrvicu koraljne u sebi (ili bolje reći roza žutog podtona?) čiji intenzitet još više dolazi do izražaja uživo.





Slike sam dorađivala koliko sam mogla kako bi boja bila što intenzivnija kao što je uživo i mislim da sam barem približno uspjela. 

Što se same formule tiče, nije najbolja, ali ni loša - gušća je i zeznut ćete lakiranje ako krenete lakirati odmah nakon prvog sloja jer će to rezultirati povlačenjem već nanesenog laka i stvaranjem kvržica i rupica. Najbolje mi je lakirati u jednom potezu sa jedne prema drugoj strani nokta. Potpuno prekrije u dva sloja. Trajnost mu je isto tako dobra, mrvicu bolja od zelembaća sa slika iznad.

China Glaze lakove možete kupiti na Arena webshopu ili kod Lilocosmetics Kakanj Facebook stranici. Tačnu cijenu ne znam jer sam bacila račun, mislim da je 7-8 KM, nije više.

Da sumiram: meni najljepša roze nijansa ikad i predviđam da će mi i kao lak postati jedan od najdražih ikad. Formula nije savršena, ali ni loša, već prosječna. Lak kojeg bih definitivno preporučila svima koji vole ovaj tip nijansi ili China Glaze lakove.

3 komentara:

  1. Ouuu maaaj ... I wanna "feel the breeze" !!! :D :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ni primetila feel the breeze a prelep je!

    OdgovoriIzbriši
  3. Divna je nijansa i meni se jako sviđa :-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)