30. kolovoza 2014.

Maybelline Baby Lips Peach Kiss iliti "tresla se gora, rodio se miš" proizvod


Vjerujem da ste svi čuli za ove famozne šarene balzame iz Maybellina koji su na tržišu u inostranstvu vjerujem više mjeseci, a u BiH su tek došli prije koju sedmicu (ponegdje još uvijek pristižu). Što se njih tiče, nisam ih viđala previše na YouTube-u jer pratim skoro pa isključivo tutoriale, već na Instagramu, Tumblru i tako tim stranicama sa slikama šminke i sl. i ne bih ni znala da su toliko traženidok nisu počeli stizati na ove prostore. 

Ja nisam bila previše oduševljena njima niti sam nešto jedva čekala da stignu, iako se uvijek obradujem novitetima, jer sam shvatila iz recenzija blogokolegica da se radi jednostavno o balzamima sa tek mrvicu ili nimalo boje  (zavisno od verzije), a ne balzamastim ruževima tipa Whisper linije, isto iz Maybellina. Ipak, jučer sam šetala gradom i svratila u dva cm-a i dm gdje sam ih konačno našla jer su svuda rasprodani (???).










Baby Lips balzami dolaze u 6 nijansi od kojih sam ja htjela nabaviti još i Pink Punch, ali mi se učinio presličnim L'Oreal Caresse ružu-balzamu kojeg već imam, pa sam uzela samo Peach Kiss. Na slikama iznad možete vidjeti kako izgleda u sticku/tubi i da se radi o breskvastoj nijansi, kako i sam naziv sugestira, sa mrvicu smeđeg podtona, što meni i nije baš privlačna nijansa i kad bi bio ruž, ne bih ga nabavila.

Na mojim usnama je gotovo proziran, mrvicu ih potamni, da dosta sjaja zbog sitnog shimmera i izgleda... masno. Da, da, pomasno i osim što tako izgleda, daje i takav osjećaj. Stavim nekoliko slojeva i stvarno osjećam da se svuda razliva okolo usana, skoro kao da sam jela pečenje... :)


Trajnost je kratka, začas "ispari" sa usna i bez obzira što se čini bogatim i hranjivim, jednostavno ima rijetku i masnu formulu za koju ne primjetim da ima neki poseban efekat, meni kao većina Labella, jedino mi nevenova mast, Pantenol i Alverde balzam sa nevenom djeluju kao da dosta više hrane i hidriraju usne.

Da sumiram: slatko i šareno pakiranje, pristupačna cijena od 3,85 KM, razvikan i razvijen marketing, loša boja sa shimmerom, masnjikava formula i osjećaj na usnama uz prosječnu njegu. Meni jednostavno prosječan proizvod koji popularnost duguje isključivo društvenim mrežama i marketingu, pretpostavljam kao i dosta drugih proizvoda, ali to ne znači da ga neću koristiti i imati u neseseru jer sam ionako u manjku sa balzamima. A i sviđa mi se pakiranje :)


Jeste li probali Baby Lips balzame i kakvo je vaše mišljenje o njima?

Broj komentara: 13:

  1. Nisam probala moraću i ja prošetati do DM-a ili CM-a , ako ih uopće nađem :-D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam nešto luda za njima, niti imam želju da probam ove obojene. Medjutim, moram priznati da mi se dopada kako izgleda na tvojim usnama, zamišljala sam ga skroz drugačije. :) Ne deluje mi toliko masno, ali naravno to najbolje zna onaj ko ga namaže. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam tri obojena, vjerovatno cu kupiti i ostala tri, samo jer su razvikani, i jer im je pakiranje onako super girly. Za one cure sa nezahtijevnim usnama, balzami su ok, ali nista spektakularno, dok one sa zahtjevnijim usnama, ove balzame mogu preskociti... ne znam čemu ovolika pomama za njima... kao sto ti rece, marketing je i ovdje ucinio svoje :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Probaj pepermint, onaj zeleni, on je stvarno ali stvarno dobaaar. Mrvicu pecka na pocetku, ali to brzo nestane. Jako dobro njeguje, ima spf, nije masan i pored plavog je meni licno najbolji. Ja ga imam jos od prosle godine (napravila zalihe iz dijaspore jos prosle godine) i vec 3. trosim. :D Grape nesto je isto dobar (ne znam tacan naziv) kao i Pink Punch ali nisu kao zeleni. Imam i ovaj breskvasti i meni je jedini koji ne valja. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. meni su uzasni. Ja sam uzela zeleni, jer kao sto kazes svi su bili prodati, pa nisam imala izbora. Ni h od hidratacije kako su naveli na pakiranju, samo masni, koji kad taj masni sloj izlapi,imam osjecaj da mi usne ostavi samo suvljim.

    OdgovoriIzbriši
  6. znači stigao je i u bih...ajde lijepo. Iskreno ja nisam nešto pretjerano ludila za njima, drago mi je da su došli, ali ne vidim ništa posebno....nisu neki revolucionarni balzami prema recenzijama.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja danas uzela ovaj i Pepermint, tj Fresh Mint meni pise na ambalazi :P Labelo ko labelo! Svidja mi se boja ovoga, a ovaj zeleni malo pecka pa mi je i to nesto fino, al sve u svemu isto sr***, drugo pakovanje - bukvalnooo :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam probala a i nemam namjeru .. zaista me nimalo ne privlače. Ni pakovanje mi nije toliko slatko, više je kičasto, ali kako bi se reklo ono o ukusima ;) Ja sam više za dobar balzam ako ću već to nanositi i ako mi je potrebna takva posebna njega, izabrat ću kvalitetniji proizvod, ili ću jednostavno nositi ruž .. ovakve proizvode smatram igračkama i nepotrebnim :)

    OdgovoriIzbriši
  9. meni su skroz ok i ja ih volim :) ali kako sam već više puta ponovila usne su mi u skroz dobrom stanju i nije im potrebno neka posebna njega

    OdgovoriIzbriši
  10. Šteta da ti se ne dopadaju, meni su sasvim solidni balzami i nekako puno draži od nekih klasičnih jer zašto bi klasika bila dosadna :).

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja imam intense care a ove obojene ne volim ni u kakvoj verziji, obicni su uvijek bolji :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Meni se taj ne sviđa, ali Cherry me je super :)

    OdgovoriIzbriši
  13. imam jedan i to onaj žuti i ok mi je. ali ništa posebno ni spektakularno i ne planiram više niti jedan kupiti. sve nas je osvojilo krasno i veselo pakiranje,ali i kvaliteta im nije neka. za moje usne treba nešto punooo jače,ovo bi mogla svakih 10 min mazati :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju :* Vaši komentari mi uvijek mnogo znače i razvesele me :)